sâmbătă, 10 noiembrie 2012

ALAPTATUL-un dar vital pentru copilul tau

Laptele matern este mai mult decat un simplu aliment,este laptele de cea mai buna calitate,usor de digerat si contine toate substantele necesare pentru primele 6 luni de viata ale bebelusului.Prin alaptare va protejati copilul de infectii si de alti factori care pot fi periculosi pentru sanatatea si viata micutului.In acest mod ii oferiti  copilului dumneavoastra sansa unui viitor sanatos. OFERA-I VIATA COPILULUI TAU ALAPTANDU-L!

Scorul APGAR

Este primul examen al bebelusului,care se face in sala de nasteri,imediat dupa nastere,in primul si in al cincilea minut.Acest punctaj a fost realizat de VIRGINIA APGAR.Permite medicului sa evalueze starea generala a copilului din momentul nasterii lui.Se masoara ritmul batailor inimii,respiratia,reflexele si culoare (pielii) nou-nascutului.Stiati ca la auzul plansului bebelusului se declanseaza reactii biologige in corpul lauzei crescand secretia de hormoni care produc laptele?In acest fel,plansul contribuie la dezvoltarea armoniei biologige si emotionale in relatia dintre mama si nou-nascut.

VIZITA LA PEDIATRU-VACCINARI

Omul cu halat alb,instrumente bizare si dispozitii stranii erau motiv de tulburare si neliniste pentru copii.Astazi din ce in ce mai multi copii sunt prieteni cu pediatrul.De multe ori refuzul copilului de a accepta ingrijirea medicala provine de la atitudinea familiei pe tema aceasta.Oferiti copilului stimuli prin care sa vada in medic un bun amic mai mare,care are grija de el sa fie intotdeauna puternic,sa creasca in inaltime,sa nu il doara gatul si burtica.E bine sa aveti acelasi pediatru pe toata durata dezvoltarii celui mic.Relatia medic-copil capata un caracter personal,medicul cunoaste copilul,reactiile,comportamentul sau si poate pune mai usor diagnosticul.

SOMNUL LA COPILASI

Somnicul reprezinta o necesitate vitala pentru copil.Este vorba de orele de relaxare  si revigorare,dar si de momentul in care parintii se linistesc si se concentreaza mai mult asupra lor.Temperamentul si personalitatea copilului precum si activitatile sale zilnice stabilesc orele de somn de care are nevoie.Cea mai frumoasa imagine a micului dumneavoastra ingeras este in timp ce doarme.Pare linistit,fericit,in siguranta prin grija si dragostea pe care i le daruiti. Intr-adevar nu va mai saturati de el! Il mangaiati,ii vorbiti dulce si,asemenea multor altor mame va intrebati cum ati reusit sa aduceti pe lume aceasta fiinta liliputana,MICA MINUNE.

PRIMII DINTISORI LA BEBELUSI

Aparitia primilor dinti,a dintilor de lapte asa cum se numesc,constituie un indiciu semnificativ al dezvoltarii copilului.Bucura si emotioneaza in special parintii,care se simt mandrii si satisfacuti pentru aceasta evolutie in viata copilului.In acelasi timp insa provoaca neplaceri sugarului,suparari care nu dureaza mult dar cer tandrete,intelegere si ingrijire din partea parintilor.Ingrijirea primilor dinti (de lapte) constituie baza pentru dezvoltarea si aparitia nedureroasa a dintilor permanenti.Nu neglijati ingrijirea dintilor dumneavoastra,deoarece zambetul copilului dumneavoastra este si cel mai frumos zambet al dumneavoastra!Nu oferiti bebelusului dvs. alimente inghetate,deoarece inrautatesc durerea gingivala si bucala.Atentie speciala trebuie acordata alimentatiei corecte a copilului.Este bine sa fie evitate mancarurile si lichidele care contin zahar si substante indulcitoare.Curatati gura copilului dvs. de 2-3 ori pe zi pentru protectia sa impotriva bacteriilor care pot crea placa bacteriana,utilizand un pansament umed,frecati usor gingia sau dintii sai,imediap dupa aparitia primului dintisor.


VIDEO Alex Piturca si Lexi, dragoste cu nabadai! O tine tot intr-o vrajeala si o invita sa se uite la… slitul lui

VIDEO Alex Piturca si Lexi, dragoste cu nabadai! O tine tot intr-o vrajeala si o invita sa se uite la… …
Nu trece niciun sfarsit de saptamana fara ca baietii de bani gata si “cardutele” lor sa nu semneze condica in cluburile de fite din Bucuresti. Alex Piturca si amica sa, Alexandra, zisa si Lexi, nu fac nota discordanta si, asa cum fac toti de teapa lor, iau cluburile la rand unul cate unul si nu se sfiesc sa faca glume deochiate cu subinteles.
El este fiul selectionerului nationalei de fotbal, iar ea fiica unui prosper om de afaceri, care detine doua supermarketuri celebre in zona Dorobanti. Sunt tineri cu au chef de viata si singura lor problema e cum sa toace bani distrandu-se cat mai mult si mai variat.
Sambata seara, Alexandru Piturca si Lexi nu le-a ajuns distractia dintr-un club si au dat o raita sa vada care este atmosfera intr-un altul la fel de celebru. Pentru ca toti cei din gasca consumasera, baiat finut, Piti jr a apelat la un amic rugandu-l sa vina cu un taxi sa-I duca de colo pana colo. Piti jr, Lexi, alti doi amici si Madalina Lalu au petrecut cateva minute in fata clubului pana la sosirea masinii.
Timp berechet pentru ca fiul selectionerului sa faca o gluma si sa se harjoneasca cu Lexi, sub privirile Madalinei Lalu care ii tinea isonul. Lexi parea incantata de atentia care I se acorda, ba chiar a indraznit sa-I ridice acestuia mingea la fileu, sarind pe el gramada, punandu-I mana la gura ca sa taca, desi nu asta isi dorea.
Prins in jocul fetei, baiatul lui Piturca s-a incins binisor si a inceput sa dea primele semen ca-l ia cu valuri, valuri de calduri. Mai intai si-a gasit de lucru cu catarama de la curea, apoi si-a ridicat usor tricoul, ca sa sfarseasca prin a o invita pe satena din fata sa, sa se convinga singura ce efect au ‘glumitele" ei asupra lui.
Intr-un final taxiul a tras in fata clubului, gasca a intrat in autoturism, dar fara Lalu, plecand apoi val vartej spre o alta destinatie, respectiv tot o discoteca.

Femei MINŢITE că au cancer, mutilate inutil de un chirurg: «Lăsaţi-ne să îl MĂCELĂRIM şi noi pe el!» click.ro

Un chirurg britanic şi-a pierdut locul de muncă după ce la adresa lui au fost lansate sute de acuzaţii de către femei care spun că le-a convins să îşi facă operaţii de care nu aveau nevoie, relatează Daily Mail.
Pacientele şi-au exprimat furia cu privire la chirurgul suspectat că a făcut peste 1.000 de operaţii unor paciente pe care le-a minţit că sufereau de cancer.
Una dintre femei, căreia i s-a făcut o mastectomie inutilă, a spus: "Puneţi-l într-o cameră ca să îi măcelărim şi noi trupul!".
Alte femei au declarat că Paterson le-a răpit feminitatea.
Fostele sale paciente au povestit că s-au simţit torturate psihic din cauză că au crezut, ani în şir, că au această boală teribilă, când erau, de fapt, perfect sănătoase. O femeie susţine chiar că făcuse planuri pentru propria înmormântare.
O parte dintre victime caută să obţină despăgubiri, iar altele se luptă să îl vadă după gratii, argumentând că un bărbat care le-ar fi atacat cu un cuţit în mijlocul străzii ar fi sfârşit la închisoare.
Gail Boichat, o femeie de 57 de ani, mamă a trei copii, a suferit o astfel de operaţie în 1995 şi este ferm convinsă că Paterson ar trebui să simtă pe propria piele mânia pacientelor sale.
Paterson i-a spus lui Gail, pe vremea când ea îi era pacientă, că un nodul din sânul său drept era canceros, motiv pentru care a operat-o şi i-a îndepărtat porţiuni din ţesutul mamar. Medicul i-a prescris şi tamoxifen, un medicament anticancerigen puternic care i-a provocat femeii o menopauză timpurie şi traumatizantă.
În februarie, femeia s-a prezentat la un alt medic care i-a spus că nu a fost vorba de cancer şi că în niciun caz nu ar fi trebuit să facă mastectomie.
O alta, Helen Gardiner, a aflat luna trecută că a fost operată de Paterson fără să fie nevoie. Femeia s-a aflat pe masa de operaţie a medicului de cinci ori.
Paterson nu se confruntă pentru prima dată cu acuzaţii atât de grave. A fost investigat în 2004 şi i s-a interzis să îşi mai practice meseria încă din 2007.


A murit actorul Iurie Darie

A murit actorul Iurie Darie
Iurie Darie a murit vineri seară, după șase luni de suferință. Actorul în vârstă de 83 de ani a fost operat pe creier în luna mai a acestui an, iar de atunci atât el, cât și marea sa iubire, Anca Pandrea, au trăit clipe de coșmar.
Actrița a sperat că Iura, așa cum îl alinta pe Iurie Darie, își va reveni, însă tratamentul pe care îl urma maestrul nu a fost de ajuns pentru a-l ține pe acesta în viață.
Contactată de Kanal D, Anca Pandrea nu a dorit să ofere informații presei. "Da, da, da , a murit! Lăsați-mă odată în pace", a urlat cu ultimele puteri cea care i-a stat alături până în ultima clipă.

odihneasca-se in  paceactor

Facebook a lansat in premiera prima pagina pentru cupluri

Facebook a lansat in premiera prima pagina pentru cupluri
Facebook a lansat astazi pentru prima data in istorie pagina de cuplu pe reteaua sociala. Acum tu si partenerul sau partenera ta puteti avea o pagina comuna.
Pentru cei care nu pot sta nici pe Internet nedespartiti, Facebook a lansat o noua optiune de a imbina doua conturi intr-unul singur.
Pozele, statusurile si toate postarile de pe paginile de Facebool ale celor doi vor fi mutate de acum pe o singura pagina, comuna, scrie Daily Mail.
Acest serviciu nu este numai pentru cupluri, ci si pentru prieteni foarte buni. Facebook ofera posibilitatea ca grupurile de prieteni sa-si faca un cont comun si sa posteze intr-un singur loc, public.
"Incepand de astazi, introducem o noua pagina de Facebook, pentru relatii si prietenii", a anuntat Arun Vijayvergiya de la Facebook.
"Aceasta pagina va combina posturile, fotografiile si tot ceea ce persoanele incluse acolo vor posta si impartasi", a mai spus aceasta.

SCANDAL ÎN SUA: ŞEFUL CIA şi-a dat demisia din cauza … realitatea.net

Generalul american recent trecut în rezervă David Petraeus a depus, în 2011, jurământul în calitate de director al Agenţiei Centrale de Informaţii a SUA /CIA/, într-un moment în care linia de demarcaţie dintre agenţia de spionaj şi armata americană este tot mai puţin sesizabilă, în contextul luptei împotriva militanţilor islamişti, scrie agenţia Reuters. Preşedintele Barack Obama l-a desemnat pe Petraeus la conducerea CIA în contextul unor schimbări majore la nivelul echipei sale de securitate naţională, în urma cărora Leon Panetta a renunţat la şefia CIA pentru a prelua portofoliul apărării de la Robert Gates, care s-a pensionat. Petraeus este recunoscut pentru rolul decisiv pe care l-a jucat în războiul din Irak, dar şi pentru că a pus în mişcare noua strategie a lui Obama pentru Afganistan, menită să estompeze elanul insurgenţei talibane şi să stabilească şi cadrul pentru o retragere graduală a trupelor americane. Pe de altă parte, David Petraeus a preluat conducerea CIA cu mai puţin de o săptămână înainte de comemorarea a zece ani de la atentatele din 11 septembrie 2001 de la New York şi Washington, ce au antrenat practic SUA într-un război de durată împotriva al-Qaida şi a aliaţilor islamişti ai acesteia.

vineri, 9 noiembrie 2012

PIB-ul României, de la Cuza la Băsescu. Ce și cum l-a … realitatea.net

Datele sunt incluse în lucrarea ”Produsul Intern Brut al României 1862- 2000 Serii statistice seculare și argumente metodologice”, elaborată de Victor Axenciuc cu sprijinul INS și susținerea Băncii Naționale a României.
Din noianul de tabele migălite de autor am selectat evoluția PIB, exprimat în dolari SUA la valoarea din anul 2000 și la paritatea puterilor de cumpărare standard ( ajustat cu nivelul prețurilor), atât în expresia la nivel național cât și ca valoare pe locuitor, pentru a ne putea face o idee asupra modului în care a evoluat nivelul de trai potrivit acestui indicator sintetic ( vezi tabelul ).
Motivul pentru care anul de început este anul 1862 îl constituie faptul că, în mod formal, unirea dintre principatele Moldovei și Țării Românești a avut loc la 24 ianuarie 1862, odată cu instituirea unui Parlament comun. Până atunci, ele aveau un domnitor comun dar funcționau în mod separat din punct de vedere legal.
Se poate observa că primul PIB al României a fost calculat la ceva mai mult de 2 miliarde de dolari ( la valoarea din anul 2000), la proclamarea regatului din 1881 urcase la peste 3 miliarde dolari și a trecut de 6 miliarde dolari la sfârșitul secolului XIX. De remarcat că pragul de 1.000 dolari pe locuitor a fost atins încă din anul 1892 și reiterat în 1900, după reculul la doar 738 dolari în 1899.
Realizarea României Mari a adus în 1920 o creștere a PIB cu circa 50%, până la aproape 12 miliarde dolari, dar și o diminuare de circa 25% a PIB pe locuitor ( cauzată și de distrugerile din timpul războiului), până la 761 dolari/locuitor. Valoare comparabilă cu cea din anul 1879 (!), când PIB/locuitor a fost de 754 dolari/locuitor.
Revenirea peste pragul de 1.000 dolari pe locuitor s-a făcut de-abua în anul 1926 iar avansul până nivelul maxim interbelic de 1.164 dolari atins în 1939 a fost destul de lent. Interesant este că, în pofida crizei din 1929 – 1993, pragul a fost păstrat ( nivelul minim de 1.011 dolari a fost atins în 1932) iar nivelul PIB din 1928 a fost păstrat pe toată perioada crizei.

Iordănescu ştie ce îi trebuie Stelei ca să progreseze: "Gigi, adu un Piţurcă"

Steaua merge ceas în Liga 1 şi în Europa League, singura slăbiciune arătată de echipa lui Reghecampf fiind la nivelul atacanţilor. Rocha şi Nikolici nu au confirmat şi roş-albaştrii caută un vîrf de valoare. Anghel Iordănescu are o soluţie, pe care i-o propune lui Gigi Becali. ;)
"Îi trebuie un jucător de care să dea goluri. Un jucător de atac, care să se mişte mult şi să înscrie un gol dintr-o singură ocazie. Cum era Victor Piţurcă! Aduceţi-l pe el şi s-a rezolvat problema atacantului la Steaua", a declarat Anghel Iordănescu la Versus, pe GSP TV.
VIDEO E soluţia ideală pentru atac? » Propunere de transfer: "Să-l ia Steaua! A dat un gol cum rar se vede"

Imagini spectaculoase oferite de NASA. Secundele in care Soarele dispare din fata lor Imagini spectaculoase oferite de NASA. Secundele in … stirileprotv.ro

NASA ne ofera posibilitatea sa vedem cu ochii nostri una dintre eclipsele care dau cele mai mari batai de cap oamenilor de stiinta, an de an.
De doua ori pe an, timp de 3 saptamani in perioada echinoxului de toamna, Observatorul Dinamic Solar de la NASA se loveste de o problema extrem de mare.
Este acel moment in care Terra blocheaza lumina Soarelui sa mai ajunga la observator, provocand efectul de imagine difuza pentru lentilele extrem de scumpe si fragile ale specialistilor de la NASA.
Pentru prima data, cei de la NASA au prezentat publicului imaginile cu eclipsa care a dat pana acum atatea batai de cap. Un lucru este cert, pentru cei de pe Pamant sunt imagini spectaculoase.
Vedeti VIDEO AICI.

Oferte de REVELION 2013 - România vs. Bulgaria

Revelion în România / Getty Images
Mulţi şi-au făcut deja rezervările pentru noaptea de Revelion, dar, pentru cei care nu au avut timp şi bani până acum, nu e timpul pierdut. Locuri încă mai sunt, iar preţurile sunt mai mici dacă faceţi comanda şi plătiţi în prima parte a lunii noiembrie.

În ultimii ani, destinaţiile preferate de români pentru noaptea de Revelion au fost cele interne şi, la mare concurenţă, cele din Bulgaria. Yahoo! News îţi arată preţurile percepute de hotelierii şi patronii de pensiuni din România şi Bulgaria.

Începem cu câteva oferte din România:

1. Revelion ardelean


Un han dintr-o comună harghiteană propune un sejur tradiţional, la preţul de 240 de euro pentru 4 nopţi de cazare. Vacanţa începe la 29 decembrie 2012 şi se încheie la 2 ianuarie 2013, iar în preţ sunt incluse cazarea, trei mese pe zi, meniul de Revelion, plimbări cu sania, vin fiert şi palincă la discreţie. O formaţie va cânta live turiştilor în fiecare seară, în timp ce iau masa la han. Cei curioşi pot asista şi la tăierea tradiţională a porcului.

2. Revelion la Marea Neagră

Atunci când vine vorba de noaptea de Revelion, românii tind să se îndrepte spre hotelurile de 4-5 stele de pe litoralul românesc. Un sejur de patru nopţi, cu pensiune completă, masă festivă de Revelion şi acces la saună costă în jur de 2.000 de lei de persoană (cazare în cameră dublă). Unele hoteluri au piscine, atât pentru adulţi, cât şi special amenajate pentru copii. La trei stele, preţurile scad extrem de mult, până la 800-1.000 de lei de persoană pentru 4 nopţi.

3. Revelion la băi
Marile staţiuni balneare din România se bat în oferte pentru noapte de Revelion. Staţiuni ca Băile Olăneşti, Felix sau Sovata s-au schimbat foarte mult în bine în ultimii ani, iar ofertele sunt acceptabile. La pensiunile de trei margarete, un sejur de trei nopţi costă în jur de 800-900 de lei de persoană, iar accesul la băi este inclus în preţ.

4. Revelion la munte

Poiana Braşov rămâne o destinaţie căutată, însă destul de scumpă, un Revelion (4-5 nopţi de cazare cu pensiune completă) costând mai bine de 600 de euro de persoană, în cazul pensiunilor de patru margarete şi hotelurilor de 4-5 stele. În schimb, în alte staţiuni de schi din România, preţurile sunt ceva mai mici. În Maramureş, de pildă, dacă vă mulţumiţi cu luxul oferit de o pensiune de trei margarete, un sejur de cinci nopţi costă în jur de 900 de lei.

Şi ofertele din Bulgaria:

1. Revelion la munte


Bulgarii au două staţiuni de schi foarte populare, Borovets şi Bansko, fiecare dintre acestea având peste 45 de kilometri de pârtii. Sejururile de 5 nopţi, care includ şi noaptea de Revelion, costă în jur de 250-350 de euro (în funcţie de numărul de stele) fără masă şi în jur de 400-500 de euro cu masă inclusă, inclusiv cea festivă.

2. Revelion pe litoral

Nisipurile de Aur este cea mai populară destinaţie de pe litoralul bulgăresc, iar preţurile sunt foarte bune. Un hotel de patru stele din Nisipuri oferă un pachet de patru nopţi la preţul de 220 de euro de personă. Este oferită cazare cu all inclusive, cină festivă, program de diverisment, animaţie pentru copii, showuri de seară şi acces la piscină interioară cu apă încălzită.

3. Revelion Veliko Tarnovo

Superbul oraş medieval bulgăresc atrage zeci de mii de turişti, dar ofertele de Revelion sunt destul de scumpe. Un pachet de patru nopţi, cu micul dejun şi masa festivă incluse, costă circa 270 de euro la un hotel de patru stele şi vreo 230-240 la unul de trei stele. Pentru restul de mese din zi, trebuie să plătiţi separat.

Toate ofertele de mai sus nu includ costurile de transport.

Comoară GETICĂ din AUR, descoperită în Bulgaria

Arheologii bulgari au descoperit o comoară ce conținea mai multe obiecte din aur într-un cimitir getic de lângă orașul Sveshtari din nordul Bulgariei, aflat la aproximativ 100 de kilometri de Ruse relatează TheGuardian.

Printre piesele găsite se numără o tiară ornată cu capete de leu și cu animale fanstastice, brățări cu capete în formă de șarpe, un inel decorat cu reprezentarea zeului Eros, 44 de reprezentări feminine, și multe alte piese minore, toate din aur.

Artefactele au fost găsite într-un tumul (o movilă ridicată artificial deasupra unui mormânt), într-un cufăr ce conținea și oase arse înfășurate într-o țesătură din fire de aur.

Potrivit arheologilor, obiectele datează de la sfârșitul secolului al IV-lea î.Hr. sau de la începutul celui următor. Ele au fost găsite în cel mai mare dintre cele 150 de morminte ale geților existente în acest cimitir antic.

„Este o descoperire senzațională”, a declarat Diana Gergova, șeful echipei de arheologi și totodată specialistă în cultura tracică în cadrul Institutului Național de Arheologie din Sofia. Potrivit acesteia, mormântul ar putea avea legătură cu un conducător get numit Cothelas, triburile getice ocupând la acea dată un teritoriu ce se întindea în stânga și în dreapta Dunării..

joi, 8 noiembrie 2012

TOP 10 | Cele mai ciudate legi din lume

250 dintre cele mai ciudate legi din lume au fost incluse de autorul Richard Happer în cartea "The Law is an Ass". Zece dintre aceste legi ne-au atras atenția, așa că iată-le mai jos.

1. În orașul arctic Longyearbyen (cea mai mare așezare din insulele norvegiene Svalbard), nu ai voie să mori. După ce autoritățile au realizat că permafrostul împiedică descompunerea cadavrelor, cimitirul din localitate a fost închis. În ultimii 70 de ani, nimeni nu a mai fost îngropat în cimitirul din Longyearbyen. Când se îmbolnăvesc grav, localnicii sunt obligați să ceară transport pe continent.

2. În Singapore, consumul de gumă de mestecat a fost interzis în 1992. Singura excepție este guma cu nicotină, pe care fumătorii o primesc cu rețetă, de la farmacie.

3. În 2009, legiuitorii din Japonia au stabilit așa-numita talie maximă admisă. Bărbații trecuți de 40 de ani nu trebuie să depășească 80 cm în talie, iar limita maximă pentru femeile trecute de această vârstă este de 90 cm. Dintre statele dezvoltate, Japonia este țara cu cea mai mică rată a obezității (sub 5%). Norocul luptătorilor de sumo este că au sub 40 de ani!

4. În Thailanda, cei care îl insultă pe rege primesc până la 15 ani de închisoare.

5. O altă lege din acest stat asiatic îi obligă pe locuitori să poarte întotdeauna lenjerie intimă în public.

6. În Danemarca, legea te obligă să verifici, înainte de a porni mașină, dacă un copil nu s-a furișat cumva sub automobil.

7. În blocurile de locuințe din Elveția, este interzis să tragi apa după ora 10 seara.

8. În Trinidad Tobago, stat din Caraibe, este interzis să porți haine de camuflaj. Dacă ești prins în haine identice celor purtate de soldați, ești reținut, iar hainele sunt confiscate.

9. În Danemarca, nu trebuie să plătești nota la un restaurant decât dacă te poți declara sătul după masă. Desigur, nu prea te lasă bunul simț să faci asta.

10. Dacă ești la un safari în Kenya, iar ghidul tău rămâne deodată gol pușcă, trebuie să te abții să îl imiți. În timp ce kenyenii au dreptul să se dezbrace complet în Rezervația Naturala Masaai Mara, străinii nu au același "drept".

20% reducere la toata gama de cuptoare cu microunde Whirlpool

    Un cuptor cu microunde Whirlpool găteşte ca un bucătar-şef mulţumită Tehnologiei al 6lea Simţ. Cu ajutorul lui pot fi gătite feluri crocante, poţi rumeni, găti la grătar şi cu aburi mâncarea într-un mod perfect oferindu-ţi posibilitatea de a pregăti un meniu bogat economisind timp preţios.
   Acum il poti avea in bucataria ta la un super pret.
   Vino acum in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro si ai pe loc o redeucere de 25% la toata gama de cuptoare cu microunde marca Whirlpool.Grabeste-te Oferta e valabila in perioada 25.10-11.11.2012.
  Exemplu:

  Cuptor cu microunde WHIRLPOOL JT 369 SL, 31l, 1000W, digital, argintiu
  JT 369 SL
Functia Steam
Asigura reglarea automata a randamentului pentru garantarea unui punct delicat de fierbere si reglarea comandata printr-un senzor de umiditate. Datorita acestei functii economisiti 50% fata de gatitul clasic in abur.
Al 6lea simt
Detecteaza greutatea alimentului introdus si modifica timpul de gatire in functie de aceasta. Prin intermediul celor doi senzori : de temperatura si de energie sunt transmise date importante cu referire la greutatea si gradul de absorbtie al energiei de catre alimentul introdus in cavitatea de gatire.

Crisp
3 surse termice intr-o singura functie.

Jet Defrost
Datorita acestei functii, decongelarea este de pana la 7 ori mai rapida fata de decongelarea obisnuita.
Te asteptam in magazine

20% reducere la toata gama de roboti de bucatarie Bosch

    Actiunile companiei Bosch se bazeaza pe principii clare si durabile, de aceea consumatorii au incredere in produsele Bosch. Calitatea deosebita si solutiile tehnice se reflecta in beneficii reale pentru utilizatori, iar Bosch a pus intotdeauna nevoile clientilor pe primul loc. Aceste inalte standarde de calitate au impus marca Bosch drept lider european in domeniul aparatelor electrocasnice, fiind alegerea preferata de consumatorii din toata lumea si o garantie a calitatii si tehnologiei performante.

  Vino acum in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro si ai pe loc o redeucere de 20% la toata gama de roboti de bucatarie Bosch.Oferta e valabila in perioada 25.10-11.11.2012.
 Poti cumpara Robot de bucatarie BOSCH MCM2150, la super pret

Robot de bucatarie, 2 trepte de viteza, functie "Impuls". Accesorii incluse: vas de mixare (1,5 kg), blender (1l), discuri inox pentru feliere (subtire/ gros) si razuire (mediu/ fin), cutit multifunctional, disc emulsifiere, 80 dB

  •     Putere: 450 W
  •     2 trepte de viteza si functie "Impuls"
  •     Vas de mixare din plastic pentru 500g faina + ingrediente (max. 1 kg kg aluat), inclusiv capac transparent pentru protectie la stropire, cu orificiu de umplere si presa
  •     Cutit universal din otel inoxidabil pentru maruntire si disc pentru batut
  •     Blender cu capacitate de 1litru, din material plastic
  •     Discuri reversibile pentru pentru feliere (subtire/gros), razuire (grad mediu/fin)
  •     Discuri din otel inoxidabil
  •     Capac pentru angrenajul blenderului
  •     Bol si blender cu sistem de blocare pentru siguranta maxima in utilizare
  •     Picioruse din cauciuc cu ventuza

Te asteptam in Magazine



20% reducere la toate fiarele si statiile de calcat Bosch


    Altex calca preturile la fiarele si statiile de calcat Bosch
  Vino acum in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro si ai pe loc o redeucere de 20% la toata gama de fiare si statii de calcat Bosch.Oferta e valabila in perioada 25.10-11.11.2012

Poti cumpara
 Fier de calcat BOSCH TDA2365, Palladium-glissee, 80g/min, 2200W

Fier de calcat, rezervor apa 300 ml, sistem 3AntiCalc: auto-curatare+sistem calc`n clean + sistem anti-calc integrat, functie anti-picurare, auto shut-off, cantitate de aburi verticali si orizontali 35 g/min + super-jet aburi 90 g/min, functie spray, lungime cordon 1,8 m, culoare alb/ mov
  •     Putere: 2300 W
  •     Talpamultidirectionala Palladium-glissée pentru o calcare si alunecare usoarain toate directiile
  •     Cantitate constantade aburi de: 35 g/min
  •     Generare aburi turbo: 90 g/min
  •     Jet vertical de aburi
  •     Reglare variabilajet de aburi (0/1/2)
  •     Umplere usoarasi rapidacu apa
  •     Reglarea continuaa temperaturii
  •     Sistem "Secure" - deconectare automatapentru o sigurantasporitasi economie de energie
  •     Functie anti-picurare
  •     3 AntiCalc system: sistem anticalc integrat, autocuratare si calc`n clean
  •     Senzatie placutala prindere, datoritamânerului "soft touch"
  •     Cablu extra-lung (1.8 m) cu invelis textil, cu clemade prindere si cu
  •     posibilitatea infasurarii acestuia
  •     Rezervor de capacitate mare (300 ml), transparent, usor de umplut
  •     Indicator luminos de functionare (LED)
  •     Functie de pulverizare
  •     Pahar pentru umplere cu apa

Te asteptam sa prinzi oferta altex

150 lei reducere la camerele foto Canon participante la promotie

Canon este liderul mondial în produse de imagistică şi soluţii digitale pentru acasă şi pentru birou
  Fiţi cu un pas înainte cu EOS - cel mai complet sistem de camere digitale SLR din lume, cu obiective şi accesorii interschimbabile. Garantat de profesioniştii din domeniu. Preferat de fotografii de pretutindeni.
  Acum la altex ai 150 lei reducere la camerele foto Canon participante la promotie. Grabeste-te sa prinzi oferta in perioada 05.11-11.11.2012.
   Recomand  EOS 1100D
 
  Camera foto digitala CANON EOS1100D

Avansata, compacta si accesibila: primii dvs. pasi in lumea fotografiei DSLR, sunt simpli cu ajutorul Canon EOS 1100D.

        Imagine de calitate superioara, de 12 megapixeli
        Ghid de functii pe ecran
        Creativ automat si Basic+
        Captura video HD
        Sensibilitate ISO 100-6400
        Sistem de focalizare automata panoramica in 9 puncte
        Masurarea expunerii iFCL cu 63 de zone
        Ecran de 6,8 cm (2,7”), cu 230.000 de puncte
        Compatibilitate cu toate obiectivele EF si EF-S


Faceti primul pas

Rezolutie de 12 megapixeli
Avansati la calitatea imaginii DSLR cu un senzor de marime APS-C de 12 megapixeli. Procesorul de imagine DIGIC 4 pe 14 biti ofera fotografiere continua de pâna la 3,2 cps si imagini cu o gama larga de detalii si de tonuri.


Ghid de functii intuitiv, pe ecran
Ghidul de functii al camerei EOS 1100D ofera descrieri pentru multe functii ale camerei, precum si sfaturi despre utilizarea lor in fotografia dvs.


Te Asteptam

 

20% reducere la camerele foto Fuji


Pasiunea ta sunt fotografiile? Ai nevoie de un aparta foto de calitate

Acum iti poti cumpara propriul tau aparat foto la un pret convenabil.
  Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 05.11-11.11.2012 cumpara orice camera foto Fuji  din promotie  si primesti 20% lei reducere pe loc din pretul de la raft.

  Poti cumpara
 Camera foto digitala FUJI S4200, 14 Mp, 24x, 3 inch, negru + incarcator + geanta + card 4GB
Tip senzor: CCD
Pixeli efectivi (Mp): 14
Zoom optic: 24x
Zoom digital: 6.7x
Diagonala ecran (inch): 3
Suport inregistrare: Card SD, SDHC
Culoare: Negru



Element de Lentile si Finder - experienta Sensation Shooting Extreme

Combinatia de lentile Fujinon versatil si functional cu un vizor luminos va ofera o experienta de fotografiere senzationala.Foarte apreciata de profesionistii din toata lumea.Lentilele Fujinon sunt pe scara larga de renume sunt folosite in numeroase situatii, inclusiv sateliti in spatiul cosmic, TV / film, la supraveghere, si la camere compacte. Cu fabricarea acestui aparat Fujifilm, de precizie inalta, cu zoom optic mare si de inalta tehnologie este prevazut cu cel mai bun unghi larg de 24mm.

Nu rata oferta altex\




100 lei reducere la camerele foto si obiectivele Nikon


Ai auzit?
Altex reduce  pretul camerele foto si obiectivele Nikon
 Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 05.11-11.11.2012 cumpara orice camera foto sau obiectiv Nikon din promotie  si primesti 100 lei reducere pe loc din pretul de la raft.

  Recpmandari:


Camera foto DSLR NIKON D5100, 16.2 Mp, 3 inch, obiectiv 18-55 VR + card SDHC 8GB + geanta

Tip senzor: CMOS
Pixeli efectivi (Mp): 16.2
Tip obiectiv: 18-55mm f/3.5-5.6G AF-S VR DX NIKKOR
Constructie optica: 11 elemente in 8 grupuri
Diagonala ecran (inch): 3
Suport inregistrare: Card SD, SDHC, SDXC
Culoare: Negru
   NIKON D5100 este un aparat foto D-SLR construit pentru a va stimula latura creativa si pentru a va permite sa realizati imagini si filme de o calitate exceptionala.Cu cei 16,2 megapixeli, un ecran pivotant, filmare full HD, noi efecte si HDR o noua setare, obtineti puterea de a surprinde momente frumoase cat si libertatea de a fii creativ.


Te asteptam in magazine

 

miercuri, 7 noiembrie 2012

"De obicei, victimele sunt nevinovate" Hitler si Saddam, intr-o campanie de prevenire a accidentelor

O campanie din Statele Unite pentru prevenire a accidentelor auto a starnit controverse dupa ce Hitler, Stalin si Saddam Hussein au fost folositi ca "victime".
Sub sloganul: "Bine, nu este chiar asa. In mod normal, victimele sunt nevinovate. Condu cu grija, salveaza o viata", The Centre Of Consultancy For The Road Victims incearca sa atraga atentia asupra victimelor provocate de neatentia la volan.
Desi mesajul este pozitiv, iar problema victimelor in urma accidentelor auto ramane ingrijoratoare in Statele Unite ale Americii, imaginile folosite in aceasta campanie au starnit stupoare, scrie Business Insider.
In afise sunt folosite chipurile a 3 fosti lideri politici si militari, Hitler, Stalin si Saddam Hussein, in momentul in care sunt loviti de o masina.  .


www.stirileprotv.ro

PwC: Cresterea reala a salariilor din privat se dovedeste infima in acest an, raportat la inflatie/Topul salariilor in 2012: Cel mai bine s-a castigat in IT si telecomunicatii

               
Cresterea reala a salariilor din mediul privat este infima in acest an, tinand cont de inflatie, a declarat miercuri Horatiu Cocheci, consultant sef in cadrul PwC Romania la prezentarea studiului anual privind salariile si beneficiile PayWell Romania 2012. 169 de firme cu peste 140.000 de angajati au raportat o crestere nominala a salariilor cu 5,1% in ultimele 12 luni, insa tinand cont de noua prognoza de inflatie anuntata miercuri de BNR, inseamna o crestere reala infima, a spus acesta.

Conform datelor PwC Romania, firmele analizate si-au bugetat cresteri salariale de 6,8% pentru acest an, dar cresterea efectiv realizata a salariilor a fost de 5,1% pana acum.

"Anul acesta exista o prognoza de inflatie de 3,9%. Chiar azi a fost revizuita prognoza de inflatie pe anul acesta la 5,1%. Ce inseamna asta? Cresterile salariale au fost date deja la 5,1%, inflatia o sa fie 5%, deci in termeni reali cresterea salariilor va fi infima. Cresterile salariale facute in acest an si care nominal sunt importante, de fapt in bani reali se transforma aproape in nimic", a declarat Horatiu Cocheci, seful echipei de consultanta in resurse umane, PwC Romania.
BNR a revizuit miercuri prognoza de inflatie de la 3,2% la 5,1% in 2012.

Studiul PayWell Romania 2012 a analizat 169 de firme private cu peste 140.000 de angajati. Din totalul companiilor participante, 70% au capital integral strain, 54% au o cifra de afaceri mai mare de 25 milioane euro si 77% isi au sediul central in Bucuresti.

Topul salariilor in 2012: In IT si telecomunicatii s-a castigat cel mai bine

Salarii pe sectoare de activitate in 2012
Foto: PWC
Pe sectoare de activitate, cel mai bun nivel salarial a fost raportat in IT si telecomunicatii - un salariu mediu brut lunar de 5.631 de lei. Pe locul secund s-a situat sectorul servicii financiare, unde salariul mediu brut lunar a fost de 5.387 lei. Pe locul trei in top s-a aflat sectorul 'servicii externalizate si centre de servicii' - unde salariul mediu brut lunar a fost de 4.285 lei.

Cel mai mic salariu mediu brut lunar a fost raportat in sectorul 'bunuri de larg consum, distributie si retail', respectiv un venit salarial de 2065 lei.

Trebuie sa ne asteptam la o crestere efectiv realizata a salariilor de maxim 5% in 2013, spune analistul PwC
In privinta estimarilor de cresteri salariale pentru anul 2013, 41% dintre companiile participante la studiul PayWell Romania au bugetat pentru anul viitor o crestere salariala medie de 6,1%. Tinand cont de faptul ca in general in ultimii ani cresterile salariale efectiv realizate au fost mai mici, trebuie sa ne asteptam la o crestere efectiv realizata a salariilor de 4-4,5 pana in 5% pentru 2013, a mais precizat Horatiu Cocheci.

MM Stoica îl face praf pe Dario Bonetti: "Cum să vorbească el despre noi cînd are pantalonaşii pînă la glezne?!"

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica îi răspunde lui Dario Bonetti după ce antrenorul lui Dinamo a ironizat Steaua cu privire la Cupa României.
Oficialul Stelei nu crede că acesta merită să antreneze Dinamo, fiind tehnicieni liberi de contract în România cu mult mai multe calităţi decît italianul de pe banca "cîinilor".
"Nu ştiu de ce vorbeşte Bonetti. Ce vorbeşte el cu pantalonaşii ăia pînă la glezne. A antrenat în Valea Boului şi acum vine să ne dea nouă lecţii. Cum să vorbească de Steaua, o mai ia şi la mişto că nu e în Cupa României.
Dar el a auzit de Europa League?! Defapt ce să audă de competiţia asta cînd el nici internet nu avea pe unde a antrenat. La meciul cu noi nici nu a ajuns în careu. Dacă îi mai trebuie lui Bonetti vreun concediu, poate îl ia de tot. Sînt mulţi antrenori mai buni în România ca el", a spus managerul general al Stelei.
MM a vorbit şi despre posibila calificare în primăvara europeană care ar putea fi obţinută încă de mîine şi nu uită nici de Tudorel Stoica, care l-a criticat pentru modul în care celebrează victoriile Stelei.
"Sînt mai sigur că vom lua campionatul decît că ne vom califica în primăvara europeană. Lui Tudorel Stoica nu îi voi răspunde niciodată cu un alt ton. A fost un conflict pentru că nu am vrut să îl lom pe Alin Stoica la Steaua, iar de atunci s-a rupt relaţia. Chiar şi aşa, a fost prea mare ca să îi răspund", a mai spus Mihai Stoica la DigiSport.


sursa: yahoo.com

Robotul - barman. Inventia romaneasca ce prepara cocktailuri perfecte si nu vrea bacsis

Un robot barman, suta la suta romanesc, a incatat vizitatorii veniti la conferinta How To Web 2012, care are loc miercuri si joi in Bucuresti.
Dezvoltata de baietii de la Robofun, masinaria functioneaza cu ajutorului unui telefon mobil. Iti alegi bautura si ti-o prepara imediat, fara greseala, combinand sucul cu bauturile alcoolice.
"A fost un proiect foarte rapid, dezvoltat intr-un ritm foarte alert. Toata dezvoltarea a durat 10 zile. Cel mai simpatic a fost cand a trebuit sa o luam de la capat de doua ori dupa ce am varsat suc pe electronica", spune Viorel Spinu, care a realizat robotul impreuna cu colegul sau, Andrei Dore.
Daca vrei sa comanzi o bautura, tot ce trebuie sa faci este sa folosesti telefonul mobil. "Scanezi un QR code care te duce intr-o aplicatie Facebook pe mobilul tau. Iti alegi ce vrei sa bei, obtii un nou QR code pe mobil, pe care il arati masinii. Apoi astepti bautura", explica Viorel.
Baietii de la Robofun sunt cunoscuti pentru proiectele lor inedite, intre care tastatura care in loc de butoane are doze de bere, cana care iti spune cand primesti un mail sau floarea care iti da SMS cand planta nu mai are apa.



Prajitura aromata cu dovleac

Gustul dulceag al dovleacului va fi potentat la maximum de mirodeniile din aceasta prajitura.

Timp de preparare: Mediu
Numar de portii: 12
Complexitate: mediu

Ingrediente                 

400 g dovleac copt
175 ml ulei
250 g zahar muscovado
2 oua
175 g faina, cernuta
2 lingurite praf de copt
3/4 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar
1 lingurita ghimbir macinat
1/2 lingurita scortisoara
Pentru topping:
200 g crema de branza
400 g caramel la cutie
60 g ananas, taiat cubulete

Mod de preparare

1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Puneti pulpa de dovleac intr-un castron si adaugati o lingura de apa. Acoperiti cu folie de plastic si dati la microunde pentru 8 minute, la treapta maxima. Alternativ, caliti dovleacul intr-o tigaie cu 4 linguri de apa timp de 15 minute, apoi scurgeti-l.

2. Folosind un blender, pisati dovleacul pana obtineti o pasta fina.

3. Turnati uleiul, zaharul si ouale intr-un castron si mixati-le, pana obtineti o compozitie groasa, pala.

4. Adaugati faina, bicarbonatul si mirodeniile, amestecand bine. Turnati piureul de dovleac si amestecati din nou. Puneti compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Coaceti pentru 50 de minute sau pana cand o scobitoare infipta in prajitura iese curata.

5. Lasati prajitura in tava pentru 5 minute, apoi lasati-o pe un platou sa se raceasca.

6. Pentru topping: Amestecati crema de branza cu 4 linguri de caramel. Spritati crema obtinuta peste prajitura apoi prasarati ananasul taiat cubulete. Incalziti restul de caramel si turnati-l deasupra, apoi serviti.

Oamenii care l-au ales pe Barack Obama: femeile, tinerii și afro-americanii

Barack Obama a câștigat un nou mandat la Casa Albă, candidatul democrat strângând până la această oră 303 voturi electorale și 50% din voturile celor care au participat la alegeri. Contracandidatul său, republicanul Mitt Romney, a obținut numai 206 voturi electorale și 48% din voturile exprimate de cetățenii americani.

Potrivit informațiilor prezentate de CNN, Barack Obama a fost favoritul tinerilor: nu mai puțin de 60% dintre cei cu vârste mai mici de 30 de ani l-au ales pe democrat. În schimb, Mitt Romney a fost preferat de votanții mai în vârstă (56% dintre cei cu vârste de peste 65 de ani l-au ales pe candidatul republican).

Alegerea celor mai multor bărbați a fost Mitt Romney (52%), iar femeile l-au preferat pe actualul președinte (55%). Obama a obținut un procent uriaș în rândurile afro-americanilor (93%), în timp ce doar 39% din populația albă l-a votat pe democrat. Importante pentru acesta au fost și voturile latino-americanilor, 71% dintre cei care s-au prezentat la vot alegându-l pe Obama. 

Americanii cu venituri mai mici, de sub 50.000 de dolari pe an, l-au votat pe Barack Obama, democratul fiind și favoritul celor cu vederi liberale sau al celor care s-au declarat „fără religie”.

Votul americanilor, pe categorii:

Bărbați (45% - Barack Obama; 52% - Mitt Romney)
Femei (55% - Barack Obama; 44% - Mitt Romney)

Cetățeni cu vârste cuprinse între 18 – 29 de ani (60% - Barack Obama; 37% – Mitt Romney)
30 – 44 de ani (52% - Barack Obama; 45% – Mitt Romney)
45 – 64 de ani (47% - Barack Obama; 51% - Mitt Romney)
Peste 65 de ani (44% - Barack Obama; 56% - Mitt Romney)

Afro-americani (93% - Barack Obama)
Albi (39% - Barack Obama; 59% - Mitt Romney)
Latino-americani (71% - Barack Obama; 27- Mitt Romney)

Mediu urban (62% - Barack Obama; 36% - Mitt Romney)
Suburbii (48% - Barack Obama; 50% - Mitt Romney)
Mediu rural (39% - Barack Obama; 59% - Mitt Romney)

Liberali
(86% - Barack Obama)
Moderați (56% - Barack Obama; 41% - Mitt Romney)
Conservatori (17% - Barack Obama; 82 – Mitt Romney)

Absolvenți de liceu (51% - Barack Obama; 48% - Mitt Romney)
Absolvenți de facultate (47% - Barack Obama; 51% - Mitt Romney)
Studii postuniversitare (55% - Barack Obama; 42% - Mitt Romney)

Venituri mai mici de 50.000 de dolari pe an (60% - Barack Obama; 38% - Mitt Romney)
Venituri cuprinse între 50.000 – 100.000 de dolari pe an (46% - Barack Obama; 52% - Mitt Romney)
Venituri peste 100.000 de dolari pe an (44% - Barack Obama; 54% - Mitt Romney)

Cetățeni care participă la servicii religioase săptămânal (39% - Barack Obama; 59% - Mitt Romney)
Doar ocazional (55% - Barack Obama; 43% - Mitt Romney)
Niciodată
(62% - Barack Obama; 34% - Mitt Romney)

Protestanți
(42% - Barack Obama; 57% - Mitt Romney)
Catolici
(25% - Barack Obama; 48% - Mitt Romney)
Altă religie
(74% - Barack Obama; 23% - Mitt Romney)
Fără religie
(70% - Barack Obama; 26% - Mitt Romney)

Neymar a facut SHOW in Brazilia! Meciul DEMENTIAL dupa care tot stadionul l-a aplaudat! Ce a patit cu un fan UNDERCOVER :))

Inaintea meciului dintre Santos si Cruzeiro, jucat in deplasare de echipa lui Neymar, starul brazilian a fost abordat de un mic localnic. Neymar a fost surprins sa vada ca un fan advers ii cere autograf. Pustiul tinea insa cu echipa lui Neymar si purta tricoul favoritilor pe dedesubt. La finalul meciului, Neymar a fost aplaudat de toti fanii adversi. A a marcat de 3 ori, iar Santos a batut-o cu 4-0 pe Cruzeiro.  
Citeste si

Steaua şi-a găsit atacantul: "Viteză incredibilă şi execuţii fantastice"

Reghecampf e conştient că Steaua are nevoie de un lot numeros pentru a  lupta pe două fronturi, Liga 1 şi Europa League. Antrenorul Stelei îşi doreşte achiziţii şi e mulţumit de revitalizarea unuia dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai echipei.
"Noi trebuie să avem dublură pe post, dar trebuie să aibă şi valoare jucătorii. Mă bucur că a apărut acum şi Mihai Costea. El are calitate.
Are o viteză incredibilă cu mingea la picior. Are execuţii fantastice. Dar trebuie să muncească mult. Dacă ai mereu impresia că cineva are ceva cu tine, nu faci nimic.
Sper să continue ce a făcut în ultimele meciuri. El se antrenează foarte bine. E unul dintre jucătorii care se pregăteşte cel mai bine", a declarat Reghecampf la Dolce Sport.
1,4 milioane de euro a plătit Steaua pentru Mihai Costea

marți, 6 noiembrie 2012

20% reducere la toate placile/ondulatoarele de par Rowenta

Altex a redus preturile la toate placile/ondulatoarele de par Rowenta!
Vino in orice magazin Altex si MediaGalaxy sau intra online pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro sa cumperi un ondulator sau o placa de par marca Rowenta si beneficiezi de 20% reducere din pretul de raft al produsului. Grabeste-te Oferta e valabila in perioada 25.10-11.11.2012

Recomandari:

Placa de indreptat parul ROWENTA Ultimate SF6020, 2 placi, 230C, argintiu

  • Numar placi: 2                                      
  • Temperatura max (C): 230    
  • Tip afisaj: LED
  • Cablu alimentare (m): 1,8
  • Culoare: Argintiu

sau

Perie rotativa ROWENTA CF9250, 2 trepte viteza, Tehnologie pe baza de ioni, 1000W

  • Tip ondulator: Cu aer cald                     
  • Trepte de viteza: 2
  • Aer rece: Da
  • Functii: Tehnologie pe baza de ioni
  • Putere (W): 1000

Acum le poti avea la super pret doar la Altex

20% reducere la toate placile/ondulatoarele de par Braun



Altex si Braun au grija de parul tau. Acum toate problemele cu parul dumneavoastra sunt rezolvate
   Instrumentele de coafat  de la Braun vor permite să vă coafaţi, fără a vă face griji în legătură cu deteriorarea părului. Încercaţi stiluri diferite, mulţumită tehnologiilor Braun axate pe sănătate, din plăcile de îndreptat si  ondulatoare.
  Vino si cumpara in perioada 25.10-11.11.2012 din magazinele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalay.ro orice placa de indreptat parul sau ondulator din gama Braun si ai redeucere 20% din pretul de la raft.
  Ai Placa de indreptat parul BRAUN ES2, 2 placi, 200C, LCD, Tehnologie pe baza de ioni, negru - argintiu la super pret.
  Caracteristici:
  •   Numar placi: 2
  •   Temperatura max (C): 200
  •   Trepte de temperatura: Variabile
  •   Tip afisaj: LCD
  •   Functii: Tehnologie pe baza de ioni
  •   Cablu alimentare (m): 2
  •   Culoare: Negru - Argintiu

Te asteptam in magazine

20% reducere la toata gama de aparate de ras Braun


Ştiaţi că un bărbat rade o suprafaţă echivalentă cu cea a unui teren de fotbal în doar 18 luni?

Aparatele de ras Braun vă oferă un ras îngrijit cu rezultate perfecte, ce nu numai că poate fi văzut, ci şi simţit. Pentru piele irezistibil de fină.
Puteţi alege dintre patru linii diferite de produse. De la cele mai noi modele de înaltă calitate de la Braun, la aparate de ras de top cu tehnologie sonică.
  Braun Series 7, Series 5 şi Series 3 au un Sistem de Tăiere în 3 Stadii, ce constă din folii duble şi o lamă integrată. Rade părul scurt sau lung dintr-o singură trecere pentru a preveni iritarea pielii, cauzată de raderea repetată a aceleiaşi zone.
  Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 25.10-11.11.2012 cumpara orice aparat de ras Braun si primesti 20% reducere pe loc din pretul de la raft.
  Alege modelul ce ti se potriveste : http://www.altex.ro/produse-electrocasnice/sanatate-si-intretinere/aparate-de-barbierit/filtru/brand/braun

Te asteptam in magazine

20% reducere la toate produsele Medicura


Marca MEDICURA este reprezentata in exclusivitate de S.C. M&N Italy , produsele fiind importate din Italia si prezente pe piata din Romania intr-o gama foarte variata bazata pe ingrijirea completa pentru fata si corp. Vin in intampinarea clientilor atat cu produse cat si servicii de cea mai buna calitate.
Acum altex iti da posibilitatea de a cumpara produsele Medicura la un pret avantajos.
  Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 25.10-11.11.2012 cumpara orice produs Medicura si primesti 20% reducere pe loc din pretul de la raft.
  Recomandam:
  •   Sauna faciala si inhalator MEDICURA M281                   
  •   Mod de functionare: Electric
  •   Mediu de utilizare: Uscat
  •   Putere (W): 68-82
  •   Culoare: Alb - Verde

  Puterea naturala a aburilor deschide porii si curata in profunzime tenul obtinand astfel un aspect sanatos si relaxat al acestuia.
   Ideal pentru o curatare in profunzime. Fiecare aplicare dureaza 10 minute.
Baza centrala echipata cu un dispozitiv de control a caldurii poate deveni atat o sauna faciala cat si un inhalator pentru uleiuri esentiale, in functie de tipul de accesorii utilizat.

Te asteptam sa prinzi oferta Altex

25% reducere la toata gama de expresoare Krups Circolo

    Nescafe Dolce Gusto Circolo iese in evidenta prin designul exceptional, iar detaliile unice ale aparatului multifunctional creeaza un univers sofisticat. Noul model al gamei Nescafe Dolce Gusto ofera posibilitatea de a pregati chiar in propria locuinta o gama larga de bauturi rafinate: Expresso, Caffe Lungo, Cappucino, Latte Machiatto, sau Chococino. Avangardismul Nescafe Dolce Gusto Circolo se potriveste persoanelor sofisticate, pentru care conteaza stilul.
    Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 25.10-11.11.2012 cumpara orice expresor Dolce Gusto Circolo si primesti 25% reducere pe loc din pretul de la raft.
 Iti putem recomanda:
Expresor KRUPS CIRCOLO KP5006, 1.3l, 1500W, 15 bar, rosu / negru
  • Tip: Cu capsule                                                 
  • Capacitate (l): 1.3
  • Tip afisaj: LED
  • Putere (W): 1500
  • Presiune abur (bar): 15
  • Culoare: Rosu / Negru 

Te asteptam

20% reducere la toate aspiratoarele Singer


Vechiul aspirator nu mai functioneaza?  Doriti achizitionarea unui nou aspirator?
 Praful din casă poate provoca numeroase probleme dacă aveţi simptome de astm sau alergie.
 Daca  doriti o casa curata si cautati un aspirator de calitate Atunci vino in magazinele altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 25.10-11.11.2012  si profita de de reduceri de 20 % la toata gama de ASPIRATOARE Singer EXEMPLU:
  Aspirator SINGER VC2200, 2l, tub inox, 2200W, gri
  • Capacitate sac praf (l): 2
  • Material sac: Panza
  • Numar filtre: 5
  • Material tuburi: Inox
  • Accesorii: Perie Standard, spatii inguste, tapiterie
  • Putere (W): 2200
  • Putere de aspirare (W): 330
  • Control putere: Potentiometru liniar
  • Cablu alimentare (m): 5
  • Culoare: Gri
. Te asteptam in magazine sa prinzi cel mai mic pret din Romania

20% reducere la toata gama de masini de cusut Singer

Vino La Altex si profita de reducerea de 20% la gama de masini de cusut Singer
Altex si Singer te ajuta sa devii propriul tau croitor, deoarece iti ofera cea mai buna oferata la toate masinile de cusut marca Singer, acum cu 20% mai ieftine.Oferta valabila in perioada 25.10-11.11.2012 

Recomandarea noastra este o masina Singer 155 , la un pret special si cu  cu urmatoarele caracteristici :

Programe de baza – 7 (peste 20 cusaturi combinate):

    1 cusatura dreapta, in doua pozitii de coasere ale acului
    2 modele de surfilare, din care 1 elastic
    3 modele de cusatura invizibila, din care 1 elastic
    1 model de broderie
    1 butoniera in 4 pasi

Pas reglabil al cusaturii
Reglare presiune piciorus presor
Functie intarire cusatura
Coasere butoniera, nasturi, fermoar
Functie matlasare
Viteza de coasere: 1500 imp./min.
Control mecanic
Iluminare: bec 15 W, model E-12
Accesorii incluse: piciorus universal (montat pe masina), husa de protectie, pedala + cablu de alimentare; in bratul detasabil: piciorus cusut butoniere, piciorus cusut nasturi, piciorus cusut fermoar, placuta de stopat, dispozitiv ungere, perie curatare + taietor butoniera, ghidaj matlasare, set ace, opritor papiota (mare si mic), surubelnita si bobine
Maner pentru transportare facila, dispozitiv taiere ata dupa coasere


TE ASTEPTAM

Femeile din Arabia Saudită, obligate să-și arate fața în timpul controalelor

Autoritățile din Arabia Saudită au respins astăzi un proiect de lege conservator care le-ar fi permis femeilor să nu își descopere fața în timpul controalelor de securitate, relatează Reuters.

Potrivit proiectului, femeile ar fi putut să poarte vălul islamic în timpul controalelor, iar actele lor de  identitate nu ar mai fi conținut fotografii, ci s-ar fi bazat pe amprente.

Consiliul Shura, un organism consultativ ai cărui membri sunt numiți de regele Arabiei Saudite, a respins propunerea legislativă. Însă consiliul a acceptat ca, în cazul femeilor, controalele de securitate să fie realizate tot de către femei.

În Arabia Saudită, unde cea mai mare parte a populației aparține wahhabism-ului, o ramură conservatoare a islamului, segregarea dintre bărbați și femei în spațiile publice este foarte comună. Dacă vor să muncească, să călătorească sau să își deschidă un cont bancar, femeile sunt obligate să obțină acceptul unui bărbat (soț, tată sau tutore). De asemenea, ele nu au voie să conducă o mașină.

Totuși, regele Abdullah al Arabiei Saudite a inițiat o serie de reforme în favoarea femeilor. Astfel, în septembrie 2011, Consiliul Shura a decis să acorde femeilor dreptul de a vota la alegerile municipale. Totodată, ele vor putea candida pentru o funcție publică în cadrul consiliilor municipale.

Tot anul trecut, monarhul a anulat pedeapsa unei femei care trebuia să primească zece lovituri de bici pentru că a condus o mașină.

pana la 20% reducere la toate cantarele Hama



  Altex a redus pretul la gama de cantare de bucatarie sau persoane Hama!
Vino si convinge-te in orice magazin Altex si MediaGalaxy sau online pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro. Cumpara orice  model de cantar Hama si ai pana la 20% reducere din pretul de raft al produsului.Oferta valabila in perioada 25.10-11.11.2012
Gaseste gama de cantare Hama la Altex!
    Cauti un cantar de persoane? Poti cumpara  Cantar de persoane HAMA EBS300, electronic, 150kg, sticla, Resetare automata, alb - negru cu 20% reducere.
  • Tip cantar: Electronic                                                                     
  • Capacitate max (kg): 150                                                   
  • Diviziune (g): 100
  • Tip afisaj: LCD
  • Material platforma: Sticla
  • Functii: Resetare automata, Recomandare a limitei minime si maxime de greutate
  • Tip oprire: Automata
  • Culoare: Alb - Negru

Te asteptam sa prinzi oferta Altex

luni, 5 noiembrie 2012

perie NDLSB1 cadou la orice epilator Braun seria 7

 
                        
     Epilatoarele Silk-épil sunt renumite pentru fiabilitate şi longevitate deoarece beneficiază de reputaţia Braun în inovaţie. Te ajută să arătaţi şi să te simţiţi mai frumoasă ca oricând.
Deoarece ştim că fiecare femeie este unică, epilatoarele Braun sunt proiectate cu atenţie pentru a se potrivi nevoilor individuale şi pentru a se integra în ritualul tău de înfrumuseţare.
   Vino in magazinele Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro sau pe www.mediagalaxy.ro in perioada  05.11-11.11.2012 cumpara orice epilator Braun Seria 7 si primesti gratuit Peria NDLSB1 .
  Primesti Perie de coafat BRAUN SB1, 1 viteza, negru cadou, la achizitionarea unui epilator Seria 7 de la Braun.

Nu rata oferta Altex


                                       

20% reducere la toata gama de mixere si feliatoare Bosch

 Portofoliul de marci BOSCH cuprinde sprctru de produse de electrocasnice moderne.Aceasta include apartate de gatit,  masini de spalat vase , masini de spalat si uscatoare de rufe ,aparate frigorifice cat si o gama exceptionala de  produse electrocasnice mici.
 Electrocasnicele Bosch ocupa pozitii de top in cadrul testelor de calitate si a concursurilor internationale de  design.
  Altex iti ofera posibilitatea de a cumpara mixere si feliatoare marca Bosch,la super pret.
  Vino in magazinele Altex sI Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 05.11-11.11.2012 ,cumpara orice mixer sau feliator Bosch  si profitati de  o reducere de 20%
  Ai Feliator BOSCH MAS62R1, 110W, rosu,la super pret
Te asteptam in Magazine


50% reducere la toata gama Electrolux Ergorapido din promotie

Casa dvs. este invadată zilnic de murdăria care continuă să reapară? Luptaţi împotriva ei cu noul aspirator Ergorapido de la Electrolux . Funcţionalitate şi manevrabilitate 2 în 1 confortabilă pentru eliminarea invadatorilor, oriunde ar apărea aceştia.
  Cu Ergorapido® 2 în 1, puteţi curăţa cu uşurinţă firimiturile de sub masă şi apoi să scoateţi unitatea de mână pentru a le curăţa pe cele de pe masă. De asemenea, aparatul este uşor şi simplu de transportat. Iar când depozitaţi aspiratorul Ergorapido® 2 în 1 înapoi în suportul de încărcare după ce aţi terminat de curăţat, acesta începe să se încarce automat, astfel încât să fie pregătit pentru următoare curăţenie.
 Acum la Altex poti cumpara un aspirator Ergorapido la jumatate de pret.
  Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 05.11-11.11.2012 cumpara orice aspirator Electrolux Ergorapido din promotie  si primesti 50 % reducere pe loc din pretul de la raft.
  Cumpara Aspirator ELECTROLUX ZB2908W, 0.5l, 20 min, alb la jumatate de pret.

Te Asteptam



20% reducere la toata gama de expresoare Dolce Gusto Melody

   Nescafe Dolce Gusto Melody se adreseaza celor carora le place diversitatea si care vor sa dea mai multa savoare vietii. Sistemul inovativ al micului aparat multifunctional permite prepararea , in cel mai scurt timp , al celor mai variate arome, Espresso, Caffe Lungo, Cappuccino, Latte Machiato sau Cocochino. Nescafe Dolce Gusto Melody este ideal pentru momente de relaxare, transformand atmosfera oricarei case intr-un adevarat coffee shop.
   Disponibil in patru culori rosu, alb,maro  negru Nescafe Dolce Gusto Melody poate fi achizitionat acum la super pret in magazinele Altex si Media Galaxy.
  Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 05.11-11.11.2012 cumpara orice expresor Dolce Gusto Melody  si primesti 20% reducere pe loc din pretul de la raft.

Nu pierde oferta Altex

25% reducere la toate cuptoarele cu microunde Candy

   Aparatele electrocasnice din secolul al XX-lea au eliminat mult din munca zilnica necesara pentru prepararea alimentelor, iar o inovati e propulsata de  descoperirile chimice a fost cuptorul cu microunde
   Cuptoarele cu microunde sunt foarte eficiente deoarece radiatia microundelor este utilizata pentru a încalzi moleculele polarizate din interiorul alimentelor. Moleculele de apa din alimente se rotesc încercând sa se alinieze la câmpul electric alternativ al microundelor cu frecventa de 2.450 MHz. Aceasta miscare moleculara genereaza caldura, care este apoi dispersata pe masura ce moleculele în rotatie se lovesc de alte molecule si le angreneaza si pe acestea în miscarea lor.
  Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 05.11-11.11.2012 cumpara orice cuptor cu microunde Candy  si primesti 25% reducere pe loc din pretul de la raft.
Poti cumpara Cuptor cu microunde CANDY CMG20/1M, 20l, 800W, alb cu 25 % mai putin

Te asteptam sa prinzi oferta Altex

Steaua Dinamo Incidentele dintre suporteri au lăsat urme! » 8 fani stelişti au fost interzişi un an pe stadioane

Opt fani stelişti au fost amendaţi cu câte 200 de lei şi au primit interdicţia de a intra pe stadioane timp de un an după ce au atacat cu pietre, duminică seară, un grup de suporteri dinamovişti.

"Cei opt fani stelişti care au atacat duminică seara cu pietre un grup de dinamovişti în perimetrul străzilor Maior Coravu şi Vatra Luminoasă au fost amendaţi cu câte 200 de lei fiecare şi au primit interdicţia de a participa la manifestările sportive pe o perioadă de un an pentru provocare şi participare la incidente. De asemenea, s-au aplicat sancţiuni contravenţionale pentru trei persoane care comercializau bilete de acces pe stadion. Aceştia au primit amenzi de câte 1000 de lei fiecare şi s-au confiscat 11 bilete pe care încercau să le vîndă.", a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei Capitalei.
Sursa: mediafax