joi, 22 noiembrie 2012

28% REDUCERE LA CAMERA FOTO CANON EOS 550D + obiectiv 18-55IS, 18 Mp, 3 inch, negru

La Altex reducerile sunt la ele acasa

Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si pw www.mediagalaxy.ro, in perioada 21.11-25.11.2012, cumpara camera foto CANON EOS 550D si ai pe loc un discount in valoare de 28%. Grabeste-te, oferta valabila in limita stocului disponibil


Surprindeţi povestea în detalii uimitoare cu EOS 550D. Beneficiind de libertatea creativă de a captura imaginea decisivă, puteţi vedea toate detaliile apusului de soare din vacanţă sau urmări desfăşurarea meciului local de fotbal.

  •     Senzor CMOS APS-C de 18 megapixeli
  •     DIGIC 4
  •     ISO 100-6400, H:12800
  •     Fotografiere până la 3,7 cps
  •     Filme Full HD
  •     Ecran Clear View 3:2 de 7,7 cm (3,0”), cu 1.040.000 puncte
  •     Măsurare a expunerii iFCL
  •     Ecran de control rapid
  •     Mufă pentru microfon extern
  •     Funcţie de decupare a filmelor

Surprindeţi-vă povestea, în fotografii sau filme


Senzor CMOS de 18 megapixeli
Ideal pentru cei care doresc să creeze imprimate mari, de dimensiunea unui poster, sau să decupeze imagini fără a pierde niciun detaliu necesar pentru imprimare, senzorul CMOS de 18 megapixeli al camerei EOS 550D este excepţional în condiţii de lumină scăzută şi produce imagini cu zgomot incredibil de redus.


DIGIC 4
Procesorul DIGIC 4 de la Canon lucrează împreună cu senzorul CMOS pentru a oferi procesarea imaginilor pe 14 biţi, pentru nuanţe fine şi culori cu aspect natural. De asemenea, DIGIC 4 prezintă reducere avansată a zgomotului în cazul fotografiilor la viteze ISO mai mari, plus timpi de pornire de zecimi de secundă şi examinare aproape instantanee a imaginii după captură.


ISO ridicat pentru iluminare scăzută
Când nivelul luminii scade, EOS 550D oferă un interval ISO de până la 6400 – extensibil până la 12800 pentru mediile în care utilizarea bliţului nu este de dorit.

Te asteptam in magazine



30% REDUCERE DE BLACK FRIDAY LA Camera foto digitala SONY NEX-C3

Super oferte de BLACK FRIDAY la Altex

 In perioada 21.11-25.11.2012 ai o reducere de 30% din pretul de la raft,in orice magazin altex sau media galaxy, sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro la achizitionarea unei Camera foto digitala SONY NEX-C3. Oferta e valabila in limita stocului disponibil.

Compacta si usor de utilizat, cu calitate DSLR a imaginii: cu obiectiv cu zoom pentru utilizarea de zi cu zi
Cu obiectiv cu zoom standard de 18-55 mm: 16,2 megapixeli, film HD, LCD de 7,5 cm, 5,5 cps, Vedere panoramica 3D
  •     Compacta si usoara, cu calitate a imaginii la nivel DSLR
  •     Operare simpla cu posibilitati extinse de control creativ
  •     Obiectivul cu zoom acopera o gama larga de situatii zilnice

Calitate DSLR care va insoteste oriunde
Capturati imagini uimitoare cu o calitate a imaginii apropiata DSLR, plus comoditatea obiectivelor interschimbabile - fara dimensiunile si greutatea unei camere DSLR. Compacta, cu un stil minunat si extraordinar de usor de utilizat, cu functii uimitoare precum vederea panoramica 3D si filmarea HD.
    
Calitate extraordinara a imaginii
Senzorul face toata diferenta. Senzorul CMOS Exmor™ APS HD de dimensiuni foarte mari asigura o calitate a imaginii la nivelul unei camere DSLR... dar fara dezavantajul dimensiunii si greutatii. Veti vedea diferenta cu imagini extrem de detaliate, cu zgomot redus, chiar si la lumina scazuta.

    
Filme HD uimitoare
Capturati filme HD cu detalii fine cu focalizarea automata rapida pentru urmarirea actiunii - chiar si atunci cand faceti zoom. Efectele frumoase de defocalizare a fundalului adauga filmarii creative o dimensiune suplimentara.

    
Suficient de mica pentru a o lua oriunde
Bucurati-va de o calitate DSLR a imaginii si de reactii de fotografiere deosebit de rapide intr-o camera usoara, ultracompacta. Corpul cu un stil senzational incape usor in buzunarul de la haina sau in geanta pentru excursii de o zi, calatorii de weekend sau concedii.

    
Alegeti obiectivul perfect
Selectati dintr-o serie de obiective cu montura E compacte, cu un stil frumos - de la obiective superangulare ultrasubtiri la teleobiective puternice cu zoom. Sau adaugati un adaptor optional pentru obiectiv si bucurati-va de posibilitatile nelimitate ale colectiei de obiective cu montura A.

    
Incantator de usor de utilizat
Nu va lasati intimidat de butoanele si meniurile complicate. Noua interfata „Photo Creativity” si discul de control usor de utilizat va permit sa reglati setarile camerei - si chiar sa creati efecte de imagine interesante fara a avea nevoie de un PC.


Te asteptam sa prinzi oferta Altex

40 % reducere de Black Friday la Camera foto digitala SAMSUNG WB100

Super oferte de BLACK FRIDAY la Altex

 De la cele mai fine detalii arhitecturale şi până la vârfurile înzăpezite ale munţilor, camerele foto Samsung uşoare, cu zoom optic pentru distanţă mare şi obiective superangulare, înregistrează călătoriile aşa cum vi le amintiţi.

  Altex te pregateste de vacanta de iarna cu o super reducere de Black Friday.
In perioada 21.11-25.11.2012 ai o reducere de 40% din pretul de la raft,in orice magazin altex sau media galaxy, sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro la achizitionarea unei Camere foto digitala SAMSUNG WB100. Oferta e valabila in limita stocului disponibil.

Camera foto digitala SAMSUNG WB100, 16.2 Mp, 26x, 3 inch, negru

Tip senzor: CCD
Pixeli efectivi (Mp): 16.2
Zoom optic: 26x
Diagonala ecran (inch): 3
Suport inregistrare: Card SD, SDHC, SDXC
Culoare: Negru

Te asteptam in magazinele Altex

Cele mai bune oferte de Black Frdiay sunt la Altex



400 lei REDUCERE DE BLACK FRIDAY Televizor LCD SAMSUNG LE40D503

Super oferte de BLACK FRIDAY la Altex
OFERTA IMBATABILA

   Vino in perioada 22.11-25.11.2012 in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara Televizor LCD SAMSUNG LE40D503
 si ai pe loc o reducere de 400 LEI din pretul de la raft. Oferta e valabila in limita stocului disponibil, asadar grabeste-te sa prinzi oferta.

LCD SAMSUNG LE40D503

Este simplu să trăieşti în Full HD.

Imaginile care vă întrec aşteptările reprezintă un standard datorită televizorului LCD. Motorul HyperReal îmbunătăţeşte performanţa, pentru cele mai vibrante şi deosebit de clare imagini - este experienţa Full HD pe care o aşteptaţi. Rezoluţia Full HD de 1080 pixeli produce imagini de două ori mai precise decât televizoarele HDTV convenţionale; tehnologia Wide Color Enhancer dispune de algoritmi complecşi care fac culorile să fie mai realiste ca niciodată.

Motor HyperReal

Experimentaţi imagini HD ultra realiste. Motorul revoluţionar HyperReal de la Samsung optimizează performanţa şi îmbunătăţeşte imaginile, pentru o experienţă vizuală de definiţie înaltă atât de intensă încât veţi uita că priviţi la televizor.

Full HD 1080 p

Mai aproape de realitate. Televizoarele Full HD oferă o rezoluţie dublă faţă de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi îmbogăţite, care vă captivează mintea şi vă îmbogăţesc experienţa vizuală.

Connect Share

Conectaţi dispozitivele dvs. digitale. Tehnologia ConnectShare™ vă transformă experienţa divertismentului de acasă – pur şi simplu conectaţi unitatea de memorie USB sau hard diskul, pentru a rula pe ecran fotografiile şi muzica stocate.

Wide Color Enhancer

Vedeţi adevăratele culori ale lumii. Wide Color Enhancer de la Samsung utilizează un algoritm avansat pentru a îmbunătăţi semnificativ calitatea imaginii: redă chiar tonuri subtile şi detalii pe care televizoarele mai puţin avansate nu le pot reproduce.

Planet First

Fiţi prietenul planetei. Noile televizoare Samsung sunt construite utilizând o tehnologie mai eficientă, mai puţine componente şi materiale care nu sunt toxice, deci sunt mai blânde cu mediul înconjurător.
Te asteptam in magazinele Altex

Cele mai bune oferte de Black Frdiay sunt la Altex

400lei REDUCERE DE BLACK FRIDAY LA LED TV PHILIPS LED32PFL3207H

Super oferte de BLACK FRIDAY la Altex
OFERTA IMBATABILA

  Vino in perioada 22.11-25.11.2012 in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara TELEVIZORUL LED PHILIPS LED32PFL3207H
 si ai pe loc o reducere de 400 LEI din pretul de la raft. Oferta e valabila in limita stocului disponibil, asadar grabeste-te sa prinzi oferta.

Philips va permite sa va bucurati de o performanta extraordinara de televiziune pentru un pret corect, acum si in viitor. Acest televizor LED 32PFL3207 ofera imagini clare, sunet puternic si conexiuni TV digitale usor de utilizat si un design TV deosebit.


O imagine clara, vie, de fiecare data
  • Digital Crystal Clear pentru profunzime si claritate
  • Imagini LED exceptionale cu un consum redus de energie
  • Perfect Motion Rate (PMR) 100Hz pentru claritate extraordinara a miscarii
  • Procesare a 69 miliarde de culori pentru cele mai vii culori
  • Contrast dinamic 100.000:1 pentru detalii negre incredibile, bogate

Sunet clar si autentic
  • Simtiti puterea a 20W RMS si Incredible Surround
  • Auziti fiecare cuvant cu Clear Sound

Conectivitate digitala completa usor de realizat
  • USB pentru redare multimedia fantastica
  • Intrarea PC va permite sa folositi televizorul si ca monitor PC
  • Conectivitate perfecta cu intrari 3 HDMI si Easylink
  • Tuner DVB-C/T digital integrat pentru receptie cablu digital





 Digital Crystal Clear
Digital Crystal Clear este un pachet de inovatii imagine care regleaza digital si optimizeaza calitatea imaginii pentru a realiza niveluri optime de contrast, culoare si claritate. Rezultatul este o imagine extrem de clara indiferent de sursa.
  


Imagini LED exceptionale cu un consum redus de energie
Cea mai avansata tehnologie de iluminare cu LED-uri a acestui televizor combina un design minimalist excețional cu o calitate uimitoare a imaginii, precum si cel mai redus consum de energie din categoria sa. Mai mult, tehnologia de iluminare cu LED-uri nu contine materiale periculoase. Astfel, prin iluminarea cu LED puteti sa va bucurati de un consum redus de energie, o luminozitate crescuta, contrast si claritate incredibile si culori vii.




Perfect Motion Rate 100Hz
Combinand rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unica a imaginilor, Perfect Motion Rate (PMR) permite reproducerea miscarilor cu o claritate superba, producand imagini clare si lipsite de scintilatii, chiar si in cazul miscarilor rapide.


 



Contrast dinamic 100.000:1 pentru detalii negre incredibile, bogate
Doriti ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast si cu cele mai vibrante imagini? Procesarea video avansata Philips combinata cu tehnologia unica extrema de iluminare reglabila din spate va ofera cea mai buna calitate a imaginilor. Contrastul dinamic va mari contrastul cu un nivel excelent de negru si o redare precisa a tonurilor si cuvintelor intunecate. Imaginile oferite sunt stralucitoare, realiste, cu un contrast inalt si culori incitante.







Simtiti puterea a 20W RMS si Incredible Surround
Simtiti puterea ritmului muzicii si atmosfera filmelor. Puternicele amplificatoare de 20 W RMS (2x10 W RMS) creeaza o ambianta sonora realista. Incredible Surround va permite sa traiti un surround total, cu sunet mai profund si mai amplu, pentru a completa experienta de vizionare excelenta.




Auziti fiecare cuvant cu Clear Sound
Clear Sound este o tehnologie audio inovatoare care creste semnificativ claritatea vocii, indiferent daca este vorba de dialog sau muzica. Asigura auditia fiecarui cuvant, astfel incat sa va puteti bucura la maxim de ceea ce vizionati.




USB pentru redare multimedia fantastica
Conectorul USB permite accesul la fotografii jpeg, fisiere de muzica mp3 si fisiere video de pe majoritatea memoriilor USB (dispozitiv de memorie din clasa USB). Introduceti USB-ul in slotul din partea laterala a televizorului si accesati continutul multimedia utilizand browser-ul de continut de pe ecran. Acum puteti viziona si partaja clipurile video, fotografiile si muzica.





Conectivitate perfecta cu intrari 3 HDMI si Easylink
HDMI este un cablu unic care este adecvat atat pentru semnale de imagine, cat si pentru semnale audio de la dispozitivele dvs. la televizor, scapandu-va de "paienjenisul" de cabluri. Acesta transmite semnale necomprimate, asigurandu-va o calitate foarte buna de la sursa la ecran. impreuna cu Philips Easylink, nu aveti nevoie decat de o telecomanda pentru a efectua majoritatea operatiunilor pe televizor, DVD, BluRay, set top box sau sistemul home theatre. 



Tuner DVB-C/T digital integrat pentru receptie cablu digital
Tunerul DVB-C/T digital integrat va permite sa receptionati transmisii TV digitale terestre si prin cablu fara a avea nevoie de un set top box suplimentar. Bucurati-va de transmisii TV de calitate fara dezordine.




 Procesare a 69 miliarde de culori pentru cele mai vii culori
Imagini vibrante si naturale cu ajutorul celei mai avansate procesari a culorii. Cele 3 canale de culoare (RGB) sunt optimizate pentru o putere totala de procesare a 69 miliarde de culori. Algoritmii avansati detecteaza nuantele subtile de culoare si tonurile pielii si le proceseaza pentru a furniza cele mai naturale culori.
    

Intrarea PC va permite sa folositi televizorul si ca monitor PC
Intrarea PC va permite sa utilizati televizorul ca monitor pentru PC printr-un cablu HDMI-DVI (pentru semnale digitale) sau printr-un cablu VGA (pentru semnalele analogice).

Te asteptam in magazinele Altex

Cele mai bune oferte de Black Frdiay sunt la Altex



30% REDUCERE DE BLACK FRIDAY LAPTOP HP LAPB9B31EA

Super oferte de BLACK FRIDAY la Altex
OFERTA IMBATABILA
 Vrei un laptop nou si la super pret?
  Vino in perioada 22.11-25.11.2012 in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara LAPTOPUL HP COMPAQ LAPB9B31EA  si ai pe loc o reducere de 30% din pretul de la raft. Oferta e valabila in limita stocului disponibil, asadar grabeste-te sa prinzi oferta.

Laptop HP Compaq Presario CQ58-115SQ, Intel Pentium B950 2.1GHz, 15.6", 4GB, 500GB, Intel HD Graphics, Free Dos

Tip procesor: Intel Pentium
Model Procesor: B950                                     
Frecventa procesor (GHz): 2.1
Diagonala ecran (inch): 15.6
Memorie RAM standard (GB): 4
Capacitate HDD (GB): 500
Unitate optica: DVD Super Multi
Procesor grafic: Intel HD Graphics
Sistem de operare: Free Dos

CQ58-115SQ


Un echilibru perfect intre tehnologie si aspect, acest computer portabil simplifica modul in care faceti mai multe si ramaneti conectat. Aceasta este prima alegere pentru o experienta PC fara griji, la un pret pe care vi-l puteti permite.


Arhitectura de generatie viitoare pentru noi niveluri de performanta si multitasking.
Acest computer portabil ofera functionalitate completa, putere si performante de PC, astfel incat va puteti realiza rapid si simplu sarcinile de zi cu zi. Bucurati-va de distractie, libertate si productivitate in timp ce lucrati, navigati pe Web, urmariti filme sau pastrati legatura cu prietenii.


Platiti numai pentru ceea ce va trebuie, nu si pentru altele.
De ce sa va mariti costurile cu componente add-on care nu va trebuie cu adevarat? Acest computer portabil ofera cea mai buna valoare si toata tehnologia de ultima ora pentru ceea ce trebuie sa faceti in fiecare zi – este perfect pentru studenti, familii sau IMM-uri.


Este simplu sa faceti mai multe si sa ramaneti conectat daca aveti computerul portabil potrivit.
Ramaneti conectat cu prietenii si familia prin Wi-Fi si printr-o camera Web integrata. Acest computer portabil ofera vizualizare de inalta definitie pe un ecran de 39,6 cm (15,6”) – si bineinteles ca puteti si sa va gestionati si partajati fotografiile si videoclipurile.


Te asteptam in magazinele Altex

Cele mai bune oferte de Black Frdiay sunt la Altex

230 Lei REDUCERE DE BLACK FRIDAY MASINA DE SPALAT RUFE ARCTIC MSFC1000A+

Super oferte de BLACK FRIDAY la Altex
  Masina de spalat veche nu mai da randament. Consumul de apa si energie este ridicat? Doriti achizitionarea unei masini de spalat? Acum este momentul cel mai potrivit.

  Vino in perioada 22.11-25.11.2012 in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara masina de spalat rufe Arctic MSFC1000A+ si ai pe loc o reducere de 230LEI din pretul de la raft. Oferta e valabila in limita stocului disponibil, asadar grabeste-te sa prinzi oferta.

Masina de spalat frontala ARCTIC C1000A+, 5kg, 1000 rpm, A+, LED, alb

Capacitate de spalare (kg): 5
Viteza maxima la centrifugare (rpm): 1000
Clasa energetica: A+
Clasa eficientei la spalare: A
Tip afisaj: LED
Culoare: Alb

Te asteptam in magazinele Altex

Cele mai bune oferte de Black Frdiay sunt la Altex



25% REDUCERE DE BLACK FRIDAY LA CUPTORUL CU MICROUNDE WHIRLPOOL CPMGT284SL


Super oferte de BLACK FRIDAY la Altex
  Vino in perioada 22.11-25.11.2012 in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara cuptorul cu microunde Whirlpool CPMGT284SL si ai pe loc o reducere de 25% din pretul de la raft. Oferta e valabila in limita stocului disponibil, asadar grabeste-te sa prinzi oferta.
 Acest cuptor dispune de un sistem de distribuire 3d al microundelor, precum si functia Jet Defrost.
Sistemul 3D asigură o distributie uniformă a microundelor pentru alimente gatite perfect iar Jet Defrost-ul  va asigura o dezghetare rapida a alimentelor.

Cuptor cu microunde WHIRLPOOL GT284SL, 25l, 700W, argintiu

Capacitate neta (l): 25
Putere cuptor (W): 700
Putere grill (W): 900
Panou de comanda: Electronic
Functii: Jet Defrost
Culoare: Argintiu

Te asteptam in magazinele Altex



miercuri, 21 noiembrie 2012

13% REDUCERE Black Friday LA CUPTORUL CUM MICROUNDE GORENJE CPMMO20DWII

 Mega Reduceri La Altex de Vinerea Neagra

 Usor de folosit, rapid in prepararea sau incalzirea alimentelor,  Iubit, dar şi hulit, intens folosit dar şi  prohibit, cuptorul cu mirounde s-a impus ca o constantă a bucăriei moderne

  Vino si cumpara in perioada 21.11-25.11.2012 din magazinele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalay.ro cuptorul cu microunde GORENJE CPMMO20DWII si ai redeucere 13% din pretul de la raft.

Cuptor cu microunde GORENJE MO20DWII, 20l, 700W, alb

Capacitate neta (l): 20
Putere cuptor (W): 700
Panou de comanda: Electronic
Functii: Easy Cook, Incalzire rapida
Culoare: Alb


Nu rata oferta Altex
Te asteptam in Magazine




25% REDUCERE Black Friday LA CUPTORUL CUM MICROUNDE WHIRLPOOL CPMMWD301WH

  Mega Reduceri La Altex de Vinerea Neagra

    Cuptoarele cu microunde sunt foarte eficiente deoarece radiaţia microundelor este utilizată pentru a încălzi moleculele polarizate din interiorul alimentelor. Moleculele de apă din alimente se rotesc încercând să se alinieze la câmpul electric alternativ al microundelor cu frecvenţă de 2.450 MHz. Această mişcare moleculară generează căldură, care este apoi dispersată pe măsură ce moleculele în rotaţie se lovesc de alte molecule şi le angrenează şi pe acestea în mişcarea lor.
    Vino si cumpara in perioada 21.11-25.11.2012 din magazinele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalay.ro cuptorul cu microunde WHIRLPOOL CPMMWD301WH si ai redeucere DE 25% din pretul de la raft.
 

Cuptor cu microunde WHIRLPOOL MWD301WH, 20l, 700W, alb

Capacitate neta (l): 20
Putere cuptor (W): 700
Panou de comanda: Mecanic
Functii: Mentinere la cald
Culoare: Alb


TE ASTEPTAM


 

20% REDUCERE Black Friday LA APARATUL DE RAS BRAUN RAS150

Mega Reduceri La Altex de Vinerea Neagra

  Altex reduce pretul la aparatul de ras Braun ras 150
Achizitioneaza din magazinele Altex sau Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro aparatul de ras Braun RAS150 si obtii pe loc o reducere procentuala de 20% din pretul de la raft. Grabeste-te sa prinzi oferta valabila in perioada 21.11-25.11.2012.
Caracteristici

Aparat de ras BRAUN 150

Metoda simpla de a obtine un ras precis

Gama de aparate de ras Braun pentru incepatorii cu pretentii. Un design ergonomic si cap extra-lat va ofera un ras eficient.

Sistem FreeFloat
Sita plutitoare urmeaza fara efort contururile fetei pentru un ras fin.
    
    
Cap subtire pentru precizie
Rade aproape de piele chiar si in zone greu de ajuns.


Curatare usoara sub jetul de apa
Poate fi spalat complet sub apa curenta de la robinet pentru curatare usoara.
    
     Sita Smart Foil
Prin intermediul modelelor unice ale sitelor Smart Foil prinde firele de par ce cresc in direcţii diferite.                TE ASTEPTAM IN MAGAZINE

        

20% REDUCERE Black Friday LA ONDULATORUL BRAUN NDLAS530

Mega Reduceri La Altex de Vinerea Neagra

 Altex si Braun au grija de parul tau. Acum toate problemele cu parul dumneavoastra sunt rezolvate
   Instrumentele de coafat  de la Braun vor permite să vă coafaţi, fără a vă face griji în legătură cu deteriorarea părului. Încercaţi stiluri diferite, mulţumită tehnologiilor Braun axate pe sănătate, din  ondulatoare.
  Vino si cumpara in perioada 21.11-25.11.2012 din magazinele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalay.ro ondulatoru Braun AS530 si ai redeucere 20% din pretul de la raft.

Ondulator BRAUN AS530, cu aer cald, 3 viteze, perie volum, 1000W, gri - mov

Tip ondulator: Cu aer cald
Trepte de viteza: 3
Accesorii: Perie volum
Putere (W): 1000
Culoare: Gri - Mov

Nu rata oferta Altex
Te asteptam in Magazine


30% REDUCERE Black Friday LA ASPIRATORUL ROWENTA ASPRO5243

Mega Reduceri La Altex de Vinerea Neagra

Vechiul aspirator nu mai functioneaza?  Doriti achizitionarea unui nou aspirator?
 Praful din casă poate provoca numeroase probleme dacă aveţi simptome de astm sau alergie.
 Daca  doriti o casa curata si cautati un aspirator de calitate Atunci vino in magazinele altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 21.11 - 25.11.2012  si profita de de reducerea de 30 % la aspiratorul cu sac ROWENTA ASPRO5243.
Aspirator ROWENTA Compacteo Ergo RO5243, 3l, 1900W, rosu

Capacitate sac praf (l): 3
Material sac: Hartie
Numar tuburi: 1
Material tuburi: Metal
Accesorii: Perie standard
Putere (W): 1900
Control putere: Potentiometru rotativ
Cablu alimentare (m): 5
Culoare: Rosu

Nu rata oferta Altex




20% REDUCERE Black Friday LA FIERUL DE CALCAT BOSCH FERTDA2325

 Mega Reduceri La Altex de Vinerea Neagra
Al treilea mare producator de electrocasnice la nivel mondial ,Boch, si Altex liderul de pe piata din Romania in vanzarea  cu amanuntul  vin in ajutorul tau cu o spuer ocazie.
    Fierul de calcat vechi nu mai da randament? ALTEX are solutia perfecta.

   Vino si cumpara din mazaginele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro fierul de calcat  Bosch FERTDA2325, si obtii o reducere de 20% din pretul de la raft.

Fier de calcat BOSCH TDA2325, Palladium-glissee, 220ml, 1800W, alb - galben
Talpa: Palladium-glissee
Rezervor apa (ml): 220
Cablu alimentare (m): 1.8
Putere (W): 1800
Culoare: Alb - Galben

Nu rata oferta Altex



25% REDUCERE Black Friday LA CANTARUL DE BAIE BOSCH CNTPPW4200

Mega Reduceri La Altex de Vinerea Neagra
Ai grije de sanatatea ta.Invata cum sa duci un stil de viata sanatos si cum sa tii kilogramale sub control! Acum iti poti achizitiona un cantar de baie electronic de calitate  iar greutatea ta va fi acum sub control.

   Vino si cumpara din mazaginele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro cantarul de baie Bosch CNTPPW4200 , si obtii o reducere de 25% din pretul de la raft.

Cantar de persoane BOSCH PPW4200, electronic, 150kg, oprire automata, argintiu
Tip cantar: Electronic
Capacitate max (kg): 150
Diviziune (g): 100
Tip afisaj: LCD
Material platforma: Sticla
Tip oprire: Automata
Culoare: Argintiu


Nu rata oferta Altex   

20% reducere Black Friday la storcatorul de fructe Bosch STCMES20C0



Vinerea Neagra iti aduce super promotii in magazinele Altex.
 
  Vino in magazinele Altex si Media Galaxy sau pw www.altex.ro si pe www.mediagalaxy.ro, in perioada 21.11.-25.11.2012 cumpara stoecatorul de fructe Bosch STCMES20C0 si ai pe loc o reducere de 20% din pretul de la raft


BOSCH MES20C0



Storcator de fructe si legume, con scurgere din inox, tub larg pentru introducerea fructelor, microsita inox, Activ Motor Management, recipient pentru suc cu separator de spuma, recipient mare detasabil, recipient mare pentru reziduuri, 75dB



    Tub larg pentru introducere fructe - nu este necesara taierea in prealabil
    Microsita din inox pentru cea mai buna extractie
    Con de scurgere din inox
    Cleme de prindere si fixare din aluminiu
    Active Motor Management: storcatorul functioneaza doar daca toate componentele sunt asamblate corect
    Utilizare universala, pentru diferite tipuri de fructe si legume
    2 viteze selectabile pentru fructe tari si moi
    Usor de curatat - toate componentele pot fi curatate in masina de spalat vase
    Picioruse din cauciuc pentru extra-stabilitate
    Eliminarea automata a pulpei reziduale
    Recipient mare pentru reziduuri, detasabil
    Recipient pentru suc, cu separator de spuma
    Compartiment pentru cablu
    Heavy duty motor: 700 W




Te Asteptam

 

25% reducere de Black Friday la aspiratorul Bosch ASPBSGL32510

Vinerea Neagra iti aduce super promotii in magazinele Altex.
  Ai nevoie de un aspirator nou, puternic si de calitate? Altex are solutia.
  Vino in magazinele Altex si Media Galaxy sau pw www.altex.ro si pe www.mediagalaxy.ro, in perioada 21.11.-25.11.2012 cumpara aspiratorul Bosch ASPBSGL32510 si ai pe loc o reducere de 25% din pretul de la raft

BOSCH BSGL32510

    Capacitate sac de aspirare 4 l
    Reglare electronica a puterii de aspirare, prin buton rotativ
    Perie cu role, multifunctionala (latime de aspirare 260 mm)
    Tub telescopic cu sistem de glisare
    Set 2 accesorii, incorporate - duza pentru spatii inguste si perie pentru tapiterie
    Sistem de filtrare HEPA
    Sac de praf MEGAfilt®SuperTEX cu autoetansare
    Indicator pentru schimbare filtru de praf
    Dispozitiv pentru pozitiile de parcare si de repaus
    Infasurare automata a cablului
    Raza de actiune de  10 metri
    3 role pentru directionare
    Putere 2500 W



Te Asteptam


400 LEI REDUCERE LA LAPTOPUL Acer ASPIRE LAPLXRMX0C045

Altex reduce preturile de vinerea neagra
 Vino in magazinele Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro  in perioada 21.11-25.11.2012 , cupmara minilaptopul Acer LAPA8J06EA si ai un discount pe loc in valoare de 18% ADICA 400LEI din pretul de raft al produsului.

Laptop ACER Aspire 5750G-2334G50Mnkk, Intel Core i3-2330M, 2.1GHz, 15.6", 4GB, 500GB, NVIDIA GeForce GT 540M, Linpus Lite Moblin

Tip procesor: Intel Core i3
Model Procesor: 2330M
Frecventa procesor (GHz): 2.1
Tip ecran: LCD
Diagonala ecran (inch): 15.6
Memorie RAM standard (GB): 4
Tip HDD: SATA
Capacitate HDD (GB): 500
Unitate optica: DVD-Super Multi DL
Procesor grafic: nVIDIA GeForce GT 540M
Sistem de operare: Linpus Lite Moblin



Te asteptam sa prinzi oferta Altex



15% REDUCERE LA Mini LAPTOPUL HP PAVILION G6 LAPA8J06EA

15% REDUCERE LA Mini LAPTOPUL HP PAVILION G6 LAPA8J06EA

Altex reduce preturile de vinerea neagra
 Vino in magazinele Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro  in perioada 21.11-25.11.2012 , cupmara mini laptopul Hp Pavilion G6 LAPA8J06EA si ai un discount pe loc in valoare de 15% din pretul de raft al produsului.

Mini laptop HP Pavilion dm1-4100en, AMD Dual-Core E450 1.65GHz, 11.6", 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 6320, Windows 7 HP

Tip procesor: AMD Dual Core
Model Procesor: E450
Frecventa procesor (GHz): 1.65
Tip ecran: LED
Diagonala ecran (inch): 11.6
Memorie RAM standard (GB): 4
Tip HDD: SATA
Capacitate HDD (GB): 500
Procesor grafic: AMD Radeon HD 6320M
Sistem de operare: Windows 7 HP
Greutate (Kg): 1.6

Caracteristici


In sfarsit, un PC care va este pe masura. Obtineti o experienta PC completa intr-un ambalaj usor care se potriveste oriunde ati merge. Nu trebuie decat sa va pregatiti pentru atentia pe care o veti starni.


Beats Audio
In parteneriat exclusiv cu Beats, HP a proiectat un sistem audio care reda toate sunetele pe care muzicienii si producatorii le-au desavarsit in studio.


HP CoolSense
Prin regandirea materialelor, asezarea componentelor si a orificiilor de ventilatie, HP are produse cu racire sensibil imbunatatita. Daca utilizati computerul portabil pe un birou sau in deplasare, HP CoolSense face automat reglarile pentru a asigura nivelul optim de confort.



HP TrueVision HD
Camera Web HP TrueVision HD va face sa aratati bine in orice lumina. Daca sunteti intr-un apel video HD sau filmati o secventa HD pentru a o posta pe blog, veti arata cel mai bine.


HP QuickWeb
Sunteti la cateva secunde de a purta discutii prin Skype, de a va actualiza starea sau tweet-urile si de a va vizualiza calendarul social, toate acestea intr-un singur loc. HP QuickWeb este rapid la incarcare, iar un tablou de bord pentru widgeturi economiseste spatiu pentru note adezive, calculator sau orice doriti.


HP ProtectSmart
Daca scapati accidental PC-ul, accelerometrul de la HP ProtectSmart franeaza unitatea de disc pentru a va proteja fotografiile, muzica si amintirile.

Te asteptam sa prinzi oferta Altex


15% REDUCERE LA LAPTOPUL HP PAVILION G6 LAPB4X96EA

Altex reduce preturile de vinerea neagra
 Vino in magazinele Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro  in perioada 21.11-25.11.2012 , cupmara laptopul Hp Pavilion G6 LAPB4X96EA si ai un discount pe loc in valoare de 15% din pretul de raft al produsului.
  Laptop HP Pavilion g6-2054eq AMD Dual-Core A6-4400M 2.6 GHz, 15.6", 6GB, 750GB, AMD Radeon HD 7670M, Free Dos

Tip procesor: AMD Dual-Core
Model Procesor: A6-4400M
Frecventa procesor (GHz): 2.6
Diagonala ecran (inch): 15.6
Memorie RAM standard (GB): 6
Tip HDD: SATA
Capacitate HDD (GB): 750
Unitate optica: DVD-RW
Procesor grafic: AMD Radeon HD 7670M
Sistem de operare: Free Dos

Te asteptam sa prinzi oferta Altex

2000 lei reducere la seriile TV Samsung ES7000 si ES8000 Samsung

Vino in magazinele altex sau media galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara in perioada 21.11-30.11.2012  unul din televizoarele Samsung din seriile ES7000 si ES8000 din promotie si primesti o reducere de 2000 de lei sub forma de voucher.Voucherul poate fi folosit in perioada 15.12-31.12 la achizitionarea de produse samsung.
  Recomandare:

Televizor Smart TV 3D LED SAMSUNG UE40ES7000, Full HD 3D, 102 cm, HDMI, USB + 2 perechi de ochelari 3D

 




Televizorul Samsung Slim LED TV ES7000 este gata sa ofere o experienta extraordinara care va va purta in viitorul divertismentului la domiciliu. Puteti descoperi deja viitorul televizoarelor Smart TV prin controlul vocal asigurat de Smart Interaction, tehnologia de recunoastere a fetei (Face Recognition) si comenzile prin miscari (Motion Control), precum si prin functiile Smart Content, cum ar fi partajarea prin Family Story si accesul AllShare Play la dispozitive. Cu ajutorul functiei Smart Evolution, puteti instala cu usurinta un kit Samsung Evolution in fiecare an, pentru a implementa actualizari de hardware, firmware, software si ale interfetei in pas cu ultimele evolutii. Televizorul dvs. va evolua, iar dvs. veti beneficia de toate caracteristicile noi si de performantele excelente ale unui televizor nou-nout, fara sa fie nevoie sa cumparati unul nou.



    


Smart Interaction.
Mai mult decat spectaculos. Interactiv!



Interactiune intuitiva cu control vocal si prin miscari
Noua tehnologie sofisticata Smart Interaction va permite sa utilizati televizorul fara a apasa un buton. Puteti controla cu usurinta functii ca pornirea/oprirea televizorului, schimbarea canalelor, accesarea aplicatiilor si navigarea pe Web utilizand simple comenzi vocale si miscari. Camera incorporata, cu tehnologia de recunoastere a fetei, va permite sa va autentificati pe Smart Hub si pe conturile personale fara a mai fi necesara introducerea ID-ului sau a parolei. Experimentati un mod complet nou de interactiune cu televizorul dvs.

* Va recomandam sa utilizati tehnologia Smart Touch Control pentru functia de comanda vocala
* Interactiunea vocala nu este disponibila in toate limbile, dialectele si regiunile.
* Performantele reale pot varia in functie de limba vorbita.
* Este posibil ca anumite caracteristici ale tehnologiei Smart Interaction sa necesite acces la Internet.
* Este posibil ca tehnologia Smart Interaction sa nu fie disponibila in toate limbile / dialectele si regiunile.
* Performantele reale pot varia in functie de limba vorbita si mediul inconjurator
* Recunoasterea fetei nu ofera un nivel de securitate la fel de inalt ca autentificarea cu ID-ul si parola dvs.



    



Voice Control (Control Vocal)
Prin tehnologia de recunoastere vocala, Voice Control, raspunde la sunetul vocii tale, astfel incat poti sa indeplinesti sarcini cum ar fi pornirea televizorului, schimbarea canalelor si accesarea aplicatiilor, fara a mai fi nevoie sa mai apesi un buton. Poti rosti comenzile tale in microfonul incorporat al telecomenzii sau direct catre televizor.




    


Motion Control (Control prin miscare)
Motion Control urmeaza sa modifice complet si pentru totdeauna modul in care interactionezi cu televizorul tau. Aceasta uimitoare noua functie reactioneaza la miscarile facute de mainile tale pentru a indeplini sarcini cum ar fi schimbarea canalelor, selectarea unei aplicatii sau chiar navigarea prin paginile de internet.



    



 Face recognition (Recunoasterea fetei)
Prin intermediul camerei TV incorporate, aceasta caracteristica unica este capabila sa recunoasca in mod automat fata ta astfel incat nu trebuie sa tastezi datele tale de identificare si parola prin intermediul telecomenzii.


    


Smart Content
Paseste in lumea aplicatiilor Samsung. Vei fi surprins!



Bucurati-va de o vizionare mai inteligenta prin continut si functii imbunatatite
Patrundeti intr-o lume a divertismentului online prin noul continut imbunatatit, care va este oferit de trei dintre cele mai recente servicii Samsung - Kids, Fitness si Family Story. Aplicatia Samsung Kids imbina divertismentul de acasa cu programe educative benefice, Samsung Fitness va permite sa mentineti rutina exercitiilor zilnice in confortul de acasa, iar Samsung Family Story are grija ca pretioasele dvs. momente de familie sa fie memorate si partajate cu usurinta pe televizorul Smart TV. Experimentati acasa continutul uluitor Full HD 3D, prin functia 3D Explore. Aceste uimitoare functii noi ale Samsung TV Smart Hub va vor imbogati existenta si vor deveni parti integrante ale stilului dvs. de viata.

* Continutul disponibil prin Smart Hub poate varia dupa categoriile de produs, modele si teritorii. Consultati Samsung.com pentru mai multe detalii.
* Este posibil ca anumite caracteristici Smart TV sa necesite actualizari firmware.
* Este posibil ca serviciul Fitness sa nu fie disponibil in toate regiunile.



    



    





Family Story - Momente pretioase pentru familia ta
Family Story ofera o modalitate rapida de a incarca fotografii intr-o galerie chiar si pe dispozitivul tau mobil. In plus, poti sa discuti pe chat in timp real, sa postezi mesaje si sa impartasesti evenimente de familie importante astfel incat toata lumea sa fie tinuta la curent.


    






Kids - Program educational customizat
Kids recomanda o varietate de continuturi destinate copiilor, astef ii vei vedea cum invata lucruri noi cu placere. Jocurile amuzante si interesante iti vor distra copii si familia pret de mai multe ore.

    



Fitness - Trainerul tau personal
Exerseaza la domiciliu prin intermediul serviciul video la cerere si gestioneaza istoricul tau prin intermediul serviciului Fitness. Poti de asemenea sa urmaresti progresul prin descarcarea aplicatiei Exercise Apps pe dispozitivul tau mobil.



    






 Explore 3D. Exploreaza o noua lume a divertismentului 3D la cerere
Acceseaza instant o varietate bogata de continut 3D gratuit prin intermediul serviciului Explore 3D. Explore 3D iti ofera o selectie diversificata de continut 3D, documentare, trailee de filme si jocuri, desene animate pentru copii, videoclipuri muzicale si continut sportiv. Bucura-te de divertismentul 3D la tine acasa



    









Wireless LAN Built-in. Acces la Internet fara fire
Cu Wireless LAN Built-in eficientizezi capacitatile de conectivitate fara a adauga dispozitive suplimentare si mentinand designul atractiv.



    



Personal Video Recorder Ready. Biblioteca ta media personala
Inregistreaza si stocheza show-uri TV si filme prin intermediul Personal Video Recorder Ready. Pur si simplu conecteaza o unitate de memorie USB sau HDD la portul USB al televizorului tau, selecteaza show-urile de inregistrat si descarca-le in unitate.

* Functia de inregistrare este destinata uzului personal si noncomercial. Uzul face subiectul contractului furnizorului de serviciu si este posibil sa nu fie disponibil in toate regiunile.




    



Dual Core. Dual Core face mai rapida indeplinirea mai multor sarcini
Viteza de procesare mai mare oferita de procesorul Dual Core iti permite sa indeplinesti mai multe sarcini in acelasi timp, cum ar fi utilizarea unei aplicatii in timp ce descarci o alta. De asemenea iti permite navigarea web mai rapida in timp ce rulezi aplicatiisau programe TV pe care le-ai deschis de curand prin intermediul optiunii Recent History.



    


Smart Evolution
Reinnoieste-ti televizorul in fiecare an!







Te Asteptam in Magazine