miercuri, 21 noiembrie 2012

2000 lei reducere la seriile TV Samsung ES7000 si ES8000 Samsung

Vino in magazinele altex sau media galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara in perioada 21.11-30.11.2012  unul din televizoarele Samsung din seriile ES7000 si ES8000 din promotie si primesti o reducere de 2000 de lei sub forma de voucher.Voucherul poate fi folosit in perioada 15.12-31.12 la achizitionarea de produse samsung.
  Recomandare:

Televizor Smart TV 3D LED SAMSUNG UE40ES7000, Full HD 3D, 102 cm, HDMI, USB + 2 perechi de ochelari 3D

 




Televizorul Samsung Slim LED TV ES7000 este gata sa ofere o experienta extraordinara care va va purta in viitorul divertismentului la domiciliu. Puteti descoperi deja viitorul televizoarelor Smart TV prin controlul vocal asigurat de Smart Interaction, tehnologia de recunoastere a fetei (Face Recognition) si comenzile prin miscari (Motion Control), precum si prin functiile Smart Content, cum ar fi partajarea prin Family Story si accesul AllShare Play la dispozitive. Cu ajutorul functiei Smart Evolution, puteti instala cu usurinta un kit Samsung Evolution in fiecare an, pentru a implementa actualizari de hardware, firmware, software si ale interfetei in pas cu ultimele evolutii. Televizorul dvs. va evolua, iar dvs. veti beneficia de toate caracteristicile noi si de performantele excelente ale unui televizor nou-nout, fara sa fie nevoie sa cumparati unul nou.



    


Smart Interaction.
Mai mult decat spectaculos. Interactiv!



Interactiune intuitiva cu control vocal si prin miscari
Noua tehnologie sofisticata Smart Interaction va permite sa utilizati televizorul fara a apasa un buton. Puteti controla cu usurinta functii ca pornirea/oprirea televizorului, schimbarea canalelor, accesarea aplicatiilor si navigarea pe Web utilizand simple comenzi vocale si miscari. Camera incorporata, cu tehnologia de recunoastere a fetei, va permite sa va autentificati pe Smart Hub si pe conturile personale fara a mai fi necesara introducerea ID-ului sau a parolei. Experimentati un mod complet nou de interactiune cu televizorul dvs.

* Va recomandam sa utilizati tehnologia Smart Touch Control pentru functia de comanda vocala
* Interactiunea vocala nu este disponibila in toate limbile, dialectele si regiunile.
* Performantele reale pot varia in functie de limba vorbita.
* Este posibil ca anumite caracteristici ale tehnologiei Smart Interaction sa necesite acces la Internet.
* Este posibil ca tehnologia Smart Interaction sa nu fie disponibila in toate limbile / dialectele si regiunile.
* Performantele reale pot varia in functie de limba vorbita si mediul inconjurator
* Recunoasterea fetei nu ofera un nivel de securitate la fel de inalt ca autentificarea cu ID-ul si parola dvs.



    



Voice Control (Control Vocal)
Prin tehnologia de recunoastere vocala, Voice Control, raspunde la sunetul vocii tale, astfel incat poti sa indeplinesti sarcini cum ar fi pornirea televizorului, schimbarea canalelor si accesarea aplicatiilor, fara a mai fi nevoie sa mai apesi un buton. Poti rosti comenzile tale in microfonul incorporat al telecomenzii sau direct catre televizor.




    


Motion Control (Control prin miscare)
Motion Control urmeaza sa modifice complet si pentru totdeauna modul in care interactionezi cu televizorul tau. Aceasta uimitoare noua functie reactioneaza la miscarile facute de mainile tale pentru a indeplini sarcini cum ar fi schimbarea canalelor, selectarea unei aplicatii sau chiar navigarea prin paginile de internet.



    



 Face recognition (Recunoasterea fetei)
Prin intermediul camerei TV incorporate, aceasta caracteristica unica este capabila sa recunoasca in mod automat fata ta astfel incat nu trebuie sa tastezi datele tale de identificare si parola prin intermediul telecomenzii.


    


Smart Content
Paseste in lumea aplicatiilor Samsung. Vei fi surprins!



Bucurati-va de o vizionare mai inteligenta prin continut si functii imbunatatite
Patrundeti intr-o lume a divertismentului online prin noul continut imbunatatit, care va este oferit de trei dintre cele mai recente servicii Samsung - Kids, Fitness si Family Story. Aplicatia Samsung Kids imbina divertismentul de acasa cu programe educative benefice, Samsung Fitness va permite sa mentineti rutina exercitiilor zilnice in confortul de acasa, iar Samsung Family Story are grija ca pretioasele dvs. momente de familie sa fie memorate si partajate cu usurinta pe televizorul Smart TV. Experimentati acasa continutul uluitor Full HD 3D, prin functia 3D Explore. Aceste uimitoare functii noi ale Samsung TV Smart Hub va vor imbogati existenta si vor deveni parti integrante ale stilului dvs. de viata.

* Continutul disponibil prin Smart Hub poate varia dupa categoriile de produs, modele si teritorii. Consultati Samsung.com pentru mai multe detalii.
* Este posibil ca anumite caracteristici Smart TV sa necesite actualizari firmware.
* Este posibil ca serviciul Fitness sa nu fie disponibil in toate regiunile.



    



    





Family Story - Momente pretioase pentru familia ta
Family Story ofera o modalitate rapida de a incarca fotografii intr-o galerie chiar si pe dispozitivul tau mobil. In plus, poti sa discuti pe chat in timp real, sa postezi mesaje si sa impartasesti evenimente de familie importante astfel incat toata lumea sa fie tinuta la curent.


    






Kids - Program educational customizat
Kids recomanda o varietate de continuturi destinate copiilor, astef ii vei vedea cum invata lucruri noi cu placere. Jocurile amuzante si interesante iti vor distra copii si familia pret de mai multe ore.

    



Fitness - Trainerul tau personal
Exerseaza la domiciliu prin intermediul serviciul video la cerere si gestioneaza istoricul tau prin intermediul serviciului Fitness. Poti de asemenea sa urmaresti progresul prin descarcarea aplicatiei Exercise Apps pe dispozitivul tau mobil.



    






 Explore 3D. Exploreaza o noua lume a divertismentului 3D la cerere
Acceseaza instant o varietate bogata de continut 3D gratuit prin intermediul serviciului Explore 3D. Explore 3D iti ofera o selectie diversificata de continut 3D, documentare, trailee de filme si jocuri, desene animate pentru copii, videoclipuri muzicale si continut sportiv. Bucura-te de divertismentul 3D la tine acasa



    









Wireless LAN Built-in. Acces la Internet fara fire
Cu Wireless LAN Built-in eficientizezi capacitatile de conectivitate fara a adauga dispozitive suplimentare si mentinand designul atractiv.



    



Personal Video Recorder Ready. Biblioteca ta media personala
Inregistreaza si stocheza show-uri TV si filme prin intermediul Personal Video Recorder Ready. Pur si simplu conecteaza o unitate de memorie USB sau HDD la portul USB al televizorului tau, selecteaza show-urile de inregistrat si descarca-le in unitate.

* Functia de inregistrare este destinata uzului personal si noncomercial. Uzul face subiectul contractului furnizorului de serviciu si este posibil sa nu fie disponibil in toate regiunile.




    



Dual Core. Dual Core face mai rapida indeplinirea mai multor sarcini
Viteza de procesare mai mare oferita de procesorul Dual Core iti permite sa indeplinesti mai multe sarcini in acelasi timp, cum ar fi utilizarea unei aplicatii in timp ce descarci o alta. De asemenea iti permite navigarea web mai rapida in timp ce rulezi aplicatiisau programe TV pe care le-ai deschis de curand prin intermediul optiunii Recent History.



    


Smart Evolution
Reinnoieste-ti televizorul in fiecare an!







Te Asteptam in Magazine

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu