marți, 23 octombrie 2012

150 lei REDUCERE la Masina de spalat Hotpoint Ariston WMSD723B

 Masinile de spalat Hotpoint garanteaza o performanta de spalare maxima si o curatare maxima cu un impact economic   redus. Sunt masini de spalat concepute pentru necesitatile zilnice de spalare ale familiei ,oricare ar fi acestea. Designul ergonomic  si inovatia tehnologica a programelor de spalare asigura un confort maxim. Eficienta , silentiozitate si economie de energie sunt beneficiile garantate de masinile de spalat Hotpoint.
  Vino in orice magzin Altex sau Media Galaxy sau intra pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro,cumpara masina de spalat Hotpoint Ariston MSFWMSD723B si ai pe loc o reducere de 150 lei din pretul de la raft.Grabeste-te ,oferta e valabila in perioada 15.10.-04.11.2012.
  Ai acum Masina de spalat frontala HOTPOINT-ARISTON WMSD723B , 7kg,slim, 1200rpm, silentioasa, A+++, LCD, alb la super pret

Te asteptam in magazine
Nu pierde oferta Altex.
www.altex.ro



Pana la 15% Reducere la toate incorporabilele Hotpoint Ariston

 
   Incorporabilele Hotpoint sunt moderne,inovatoare si extrem de usor de folosit.Acestea se potrivesc oricarui stil de design al bucatariei,liniile sale fiind robuste, functionale,sau clasice, pentru a readuce la viata caldura traditiei.Cuptoarele Hotpoint ofera functii de coacere inovatoare,concepute  pentru preparate speciale,cum ar fi pizza si prajituri,precum si functii avangardiste , cum ar fi prepararea la aburi,pentru a obtine preparate sanatoase si nutritive
  Vino in orice magzin Altex sau Media Galaxy sau intra pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro,cumpara orice incorporabil (plita sau cuptor)  Hotpoint Ariston  si ai pe loc o reducere pana la 15%  din pretul de la raft.Grabeste-te ,oferta e valabila in perioada 15.10.-04.11.2012.
  Cumpara Cuptor incorporabil HOTPOINT-ARISTON FK 736XHA electric, A, Multi coacere, Produse de patiserie, Traditional, Pizza, Gratar ventilat, Curatare catalitica, Butoane Push-up , cu 15 % mai putin

Nu pierde oferta Altex



Cadou Obiectiv Nikkor la achizitionarea unei Camere foto digitala NIKON D7000

  Nikon D7000
  Dispunand de tehnologii de imagine de top intr-un corp extrem de portabil, D7000 marcheaza o noua era in flexibilitatea creativa. Destul de solid pentru a calatori oriunde si suficient de puternic pentru a face fata oricarei situatii, gama sa de functii avansate va satisface orice fotograf pregatit sa isi dezvolte abilitatile. Daca fotografia este pasiunea dumneavoastra, acesta este aparatul foto D-SLR de care aveti nevoie.
  Caracteristici:
    * Senzor imagine CMOS in format DX cu 16,2 megapixeli
    * Sensibilitate ISO ridicata (100-6400) - se poate extinde pana la 25.600
    * EXPEED 2: Motor de procesare avansata a imaginii Nikon
    * Design durabil cu capace posterior si superior din aliaj de aluminiu
    * Fante pereche pentru carduri SD: Compatibil SDXC
    * Sistem AF cu 39 de puncte incredibil de clar
 nutritive
  Vino in orice magzin Altex sau Media Galaxy sau intra pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro,cumpara Camera foto digitala NIKON D7000  si primesti Cadou Obiectiv NIKKOR AF-S DX 35mm f/1.8G ,Grabeste-te oferta e valabila in perioada 12.10.-18.11.2012.

Te asteptam in magazine


100 LEI REDUCERE LA CAMERA FOTO EOS550 SI CADOU GEANTA+OBIECTIV+CARD

CAMERA FOTO EOS550
Surprindeti povestea in detalii uimitoare cu EOS 550D. Beneficiind de libertatea creativa de a captura imaginea decisiva, puteti vedea toate detaliile apusului de soare din vacanta sau urmari desfasurarea meciului local de fotbal.

    *     Senzor CMOS APS-C de 18 megapixeli
    *     DIGIC 4
    *     ISO 100-6400, H:12800
    *     Fotografiere pâna la 3,7 cps
    *     Filme Full HD
    *     Ecran Clear View 3:2 de 7,7 cm (3,0”), cu 1.040.000 puncte
    *     Masurare a expunerii iFCL
    *     Ecran de control rapid
    *     Mufa pentru microfon extern
    *     Functie de decupare a filmelor


Surprindeti-va povestea, in fotografii sau filme

  Vino in orice magzin Altex sau Media Galaxy sau intra pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro,cumpara Camera foto CAMERA FOTO EOS550  si primesti o reducere de 100 lei plus Cadou obiectiv 18-55DC + obiectiv 75-300DC  geanta mld + Card de memorie SDHC 8GB clasa 10 HAMA,Grabeste-te oferta e valabila in perioada 15.10-04.11.2012.


Nu pierde oferta Altex

25% reducere la peria rotativa BABYLISS 2735E25% reducere la peria rotativa BABYLISS 2735E

Ai nevoie de un aparat de coafat? Cea mai buna solutie o gasesti la altex.
  Vino in orice magzin Altex sau Media Galaxy sau intra pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro,cumpara peria rotativa BABYLISS 2735E  si ai pe loc o reducere  de 25%  din pretul de la raft.Grabeste-te ,oferta e valabila in perioada 15.10.-04.11.2012.

Descriere perie rotativa NDL2735E
Peria rotativa pentru uscare – un concept de rotire exclusiv, garanteaza rezultate rapide si profesionale obtinute acasa pentru  diferite coafuri in timpul uscarii parului .
• Peria se roteste automat fara sa incurce parul in timpul uscarii
• Sistem IONIC: Distributie uniforma a ionilor negativi pentru a reduce incretirea si electricitatea statica si pentru a da stralucire parului
• Invelisul ceramic al periilor distribuie caldura incet si uniform astfel incat sa intareasca efectul ionic
• Perie de doua marimi: 30 mm (pentru fir subtire / lungime medie) si 50 mm (pentru fir gros / par lung)
• Sistem de inchidere a periei: pentru a fixa peria pe dispozitiv pentru siguranta in utilizare
• Protectie pentru perii
• 2 trepte ale vitezei de rotatie pentru a coafa orice tip de par, indiferent de lungimea sau grosimea firului
• 2 trepte de curent de aer / temperatura plus o pozitie destinata aerului rece pentru a fixa coafura.
• 2 directii de rotire: stanga sau dreapta pentru coafuri cu bucle in interior sau spre exterior
• Putere: 1000 W

Te asteptam in magazine



50 lei reducere la masina de spalat Whirlpool AWE6316

 Vino in orice magzin Altex sau Media Galaxy sau intra pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro,cumpara masina de spalat Whirlpool MSTAWE6316  si ai pe loc o reducere  de 50 LEI  din pretul de la raft.Grabeste-te ,oferta e valabila in perioada 15.10.-04.11.2012.

AWE 6316
Masina de spalat cu incarcare superioara AWE 6316 ofera o gama variata de 18 programe.
Puteti seta masina sa porneasca programul de spalare dorit la o anumita ora, atunci cand este momentul cel mai potrivit sau avantajos - de exemplu noaptea sau cand preturile la electricitate sunt mai scazute. Ceasul poate porni un program cu o intarziere de pana la 24 ore.
 Masinile de spalat cu incarcare verticala de la Whirlpool combina eleganta si functionalitatea unui produs compact, iesind in evidenta prin liniile rotunjite si forma atractiva care se incadreaza perfect in orice incapere.

Te asteptam in Magazine

Grabeste-te sa prinzi oferta



70 LEI REDUCERE LA aragazul ZANUSSI ZCG55JGW

ZCG55JGW

    

Aragazul care se poate curata rapid si usor!
Cuptoarele functioneaza cel mai bine atunci cand sunt curate, dar curatarea lor poate fi uneori o provocare. insa nu este cazul cu acesta. Cavitatea din email fin inlatura necesitatea oricarei frecari pentru a-l curata. Trebuie doar sa-l stergeti cu un burete si ati terminat. Niciodata nu a fost mai usor sa aveti un cuptor curat!


Un cuptor si o pizzerie in acelasi timp!
Doriti sa simtiti gustul adevarat al Italiei? Acum nu este nevoie sa iesiti in oras cand aveti pofta de o pizza crocanta si gustoasa. Este suficient sa rotiti butonul aragazului setarea speciala PizzaOpzione si acesta se va incalzi automat la conditiile ideale de temperatura si incalzire pentru a coace pizza!
    
    

Gatiti cina familiei fara efort.
Sincronizarea poate fi o parte esentiala a gatitului – dar cu aceasta masina de gatit in stil italian, de mare capacitate, este usor de realizat, chiar si cand preparati cea mai dificila cina de familie. Este suficient sa introduceti diferitele feluri de mancare in cuptor, lasati-le la gatit in acelasi timp si apoi reveniti pentru rezultate excelente.


 
 Vino in orice magzin Altex sau Media Galaxy sau intra pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro,cumpara aragazul ZANUSSI ZCG55JGW  si ai pe loc o reducere  de 70 LEI  din pretul de la raft.Grabeste-te ,oferta e valabila in perioada 15.10.-04.11.2012.


Nu pierde oferta Altex
Te asteptam in Magazine



300LEI REDUCERE LA TELEVIZORUL SONY INTERNET LED KDL40EX650

 Vino in orice magzin Altex sau Media Galaxy sau intra pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro,cumpara TELEVIZORUL SONY INTERNET LED KDL40EX650 si ai pe loc o reducere  de 300 LEI  din pretul de la raft. Grabeste-te ,oferta e valabila in perioada 15.10.-04.11.2012.


KDL-42EX650
Schimbati modul in care vizionati la televizor
Televizor Full HD  de 80 cm/32" cu Edge LED, X-Reality, Wi-Fi® integrat si Sony Internet TV:
  •     Bucurati-va de o imagine clara pe un ecran Edge LED subtire
  •     Wi-Fi® pentru acces rapid la emisiuni catch-up TV, filme si aplicatii
  •     Modificati unghiul de vizionare la televizor pentru o vedere perfecta

     O lume de divertisment la dispozitia dvs.
Incepeti o revolutie Internet TV la locuinta dvs. Descoperiti o lume noua si fascinanta de servicii la cerere, Catch-up TV, aplicatii si multe altele – totul pe un ecran LED mare, subtire, clar si foarte detaliat. Este timpul sa preluati controlul asupra divertismentului din centrul locuintei dvs.

Imagine clara care insufleteste actiunea
Indiferent daca vizionati programe TV online, DVD-ul preferat sau un film de amator, totul este mai clar si mai apropiat de calitatea HD cu X-Reality. Mai mult, scenele din sport sunt mai uniforme si mai putin sacadate – indiferent cât de rapid este ritmul actiunii

     Accesati wireless divertismentul online
Utilizati fie telecomanda televizorului, fie dispozitivul mobil (cu recunoasterea vocii) pentru a accesa Sony Entertainment Network si a beneficia de filme HD cu redare in timp real, milioane de melodii, canalele TV preferate, un browser Web si aplicatii precum Twitter™, Facebook®, YouTube™, Skype™ si multe altele.

     Bucurati-va de un nou design elegant
Designul seriei HX75 combina materialele contrastante si marginile fluide. Veti fi uimit de cât de usor este acest televizor, cu un stativ cu design de sevalet pe care il puteti inclina pe verticala si pe orizontala pentru a va oferi unghiul de vizionare perfect.

     Functiile televizoarelor de economisire a energiei
Noua noastra functie LED Frame Dimming ajuta la reducerea consumului de energie, reglând inteligent nivelurile iluminarii din spate in functie de scena. Va puteti bucura de imagini clare, cu contrast ridicat pe ecranul televizorului, cu un consum mai redus de energie. Veti observa diferenta






TE ASTEPTAM IN MAGAZINE

luni, 22 octombrie 2012

50 lei reducere la lada frigorifica Arctic Lzf023+

 Brandul Arctic este unul dintre cele mai puternice branduri pe piata locala, lider incontestabil al industriei de electrocasnice. Arctic este o marca matura care combina experienta de peste 40 de ani si modernitatea intr-un mix care ii asigura crestere sustinuta.
 Vino in orice magazin Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 15.10-04.11.2012 ,cumpara lada frigorifica Arctic LZFO23+ si ai pe loc o reducere de 50 lei din pretul de la raft.

Caracteristici:

    * Clasa energetica: A+
    * Consumde 237 kWh/an
    * Autonomie de 67 ore in cazul intreruperi de curent
    * Capacitate congelare de 12 kg in 24 ore
    * Panou control cu led-uri
    * 1 compresor
    * Volum util Total de 230 litri


Te asteptam sa prinzi oferta altex

 

50 lei reducere la masina de spalat Arctic C1000a+

Arctic este o poveste 100% romaneasca, facand parte din inima romanilor de peste 40 de ani. Arctic se poate identifica cu o serie de valori asociate romanilor: familie, incredere, optimism, ambitie, consecventa, maturitate, experienta.
 Acum te poti relaxa si bucura de timpul tau liber, pentru ca Arctic iti ofera o gama de masini de spalat rufe exact pe gustul tau. Foarte performante, acestea vor face ca rufele tale sa fie mereu curate si proaspete. Mai mult, vei face economie si la energie, pentru ca masinile de spalat Arctic se incadreaza in clasa de eficienta A+.
  Vino in orice magazin Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 15.10-04.11.2012 ,cumpara masina de spalat Arctic MSFC1000A+ si ai pe loc o reducere de 50 lei din pretul de la raft.
  Cumpara Masina de spalat frontala ARCTIC C1000A+, 5kg, 1000 rpm, A+, LED, 16 programe de spalare ( Bumbac (rece - 90 grade C), Sintetice (rece - 60 grade C), Lana (rece - 40 grade C), Spalare manuala (30 grade C), Clatire, Stoarcere + Evacuare, Super 40 grade C, Efect 60 grade C, Rapid 30 grade C, Delicate 30 grade C) alb,     Afisare etape program, Blocare butoane in timpul functionarii, Viteza de centrifugare variabila, Prespalare, Oprire clatire, Fara stoarcere, Sistem de reglare automata a consumului de apa, Sistem electronic de control al balansului, la super pret.
   Te Asteptam in magazine


50 lei reducere la aragazul Arctic SMN4S

  Doresti sa schimbi aragazul? Vrei un aragaz simplu si bun? Atunci Altex are solutia.Pentru prepararea rapida, comoda si in siguranta a felurilor tale de mancare preferate, ai acum un ajutor de nadejde. Arctic iti pune la dispozitie un aragaz bun iar Altex iti ofera cel mai mic pret pentru el.
  Vino in orice magazin Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 15.10-04.11.2012 ,cumpara aragazul Arctic SMN4S  si ai pe loc o reducere de 50 lei din pretul de la raft.
  Cumpara Aragaz ARCTIC SMN4S, 4 arzatoare, supapa de siguranta plita si cuptor, regulator de presiune, gaz, alb,dimensiuni (W x D x H xm) 50 x 50 x 85, 3 ani de zile garantie, la un super pret.
Alege siguranta unui aragaz bun, alege certitudinea celui mai mic pret din Romania, Alege altex

Te asteptam in magazine.
Nu rata oferta Altex



Multifunctional HP + router wireless DLINK Cadou

Vino in magazinele Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 15.10-04.11.2012 si primesti cadou ROUTER WIRELESS D-LINK GO N150 la achizitionarea unei IMPRIMANTE LASERJET P1102W - WIFI DIRECT  IMPCE658A
  Cumpara Imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro P1102w (CE658A), A4, USB, Wi-Fi,rezolutie printare (dpi) 600x600,memorie 8MB,procesor:266Mhz,HP ePrint, Apple Air Print, si primesti cadou Router wireless D-LINK GO-RT-N150, 100Mbps, 802.11 b/g, LAN, WLAN,raza de acoperire 400 m negru,
  Profita de aceasta oferta pe care o gasesti doar in reteaua de magazine Altex si Media Galaxy.
 Alege Cel mai mic pret din Romania, Alege Altex

Te Asteptam


Pachet it Calculator Myria + Mon Samsung

Vino in magazinele Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 15.10-04.11.2012 si cumpara la un pret avantajos Calculator CLCMYRCREATIV12 si MONITOR LED FULL HD 18.5" LS19B150NS
  Sistem IT Myria ECREATIV12, Intel Celeron Dual Core G530 2.4GHz, 2GB, 500GB, Intel HD Graphics, Linux Destinat aplicatiilor Office & Multimedia ( navigare internet, mailuri, programe tip office, vizionare filme, muzica) are procesor grafic integrat iar conectivitatea HDMI asigura vizionarea filmelor la rezolutie full HD.
  Monitor LED SAMSUNG LS19B150NS, 18.5", negru
  Experimentati niveluri noi si uimitoare de culoare, stralucire si calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast Ratio. Monitoarele Samsung SA300 ofera imagini atât de realiste, incât vor transforma intreaga dvs. experienta de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului de 5000000:1, cel mai mare disponibil in prezent, monitorul SA300 se asigura ca tonurile de negru sunt cele mai intunecate si culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai stralucitoare. Veti remarca imediat imaginea de claritatea cristalului si intensitatea sa incredibila. Este asemenea unei explozii de culori, astfel incât alte ecrane par sterse in comparatie cu acesta. Duceti placerea vizionarii la un alt nivel cu Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio si
bucurati-va de continutul multimedia cu profesionalismul pe care il merita.



Merita sa prinzi oferta altex

Pachet IT Multifunctionala HP + Mouse Hp

Vino in magazinele Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 15.10-04.11.2012 si primesti cadou MOUSE OPTIC WIRELESS 2.4GHZ GREEN LEAF (MICKEY) la achizitionarea unui MULTIFUNCTIONAL HP LASERJET PRO M1132 MFP  Faceti fata oricaror activitati zilnice, utilizand un echipament MFP convenabil si simplu de utilizat. Cuplati si imprimati in numai cinci minute cu HP Smart Install si imprimati, copiati si scanati cu un aparat compact. Reduceti impactul asupra mediului cu caracteristicile de economisire a energiei.
    Instalati intr-o clipa pe PC, fara CD, utilizand HP Smart Install, care va ajuta sa incepeti rapid imprimarea.
Configurati si incepeti sa imprimati imediat, prin intermediul panoului de control intuitiv si simplu de utilizat al echipamentului MFP.
 Conectati-va cu usurinta echipamentul MFP la PC prin intermediul portului USB 2.0 inclus de mare viteza.
  Beneficiati de imprimari sigure, pagina dupa pagina, cartus dupa cartus, cu consumabilele HP Originale proiectate special pentru imprimanta dvs. HP SureSupply va ajuta sa gasiti si sa cumparati cu usurinta un cartus de schimb.

Nu pierde oferta Altex





duminică, 21 octombrie 2012

Super pachet Monitor + Tastatura = cel mai mic pret


   Ai cumparat unitatea centrala si acum doresti achizitionarea unui monitor si unei tastaturi si mouse?  Antunci la Altex gasesti pachetul care ti sepotriveste cel mai bine .
   Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 15.10-04.11.2012 cumpara Monitor LED SAMSUNG LT22B300EW si primesti cadou Kitut tastatura si mouse fara fir LOGITECH MK220.
    Ai Monitor LED SAMSUNG LT22B300EW, 21.5", Tuner TV, Full HD,1x usb,1x hdmi,video component , scart,intrare audio , slot CI, VGA, negru, + Kit tastatura si mouse fara fir LOGITECH K220, USB, negru la un pret avantajos.
  Prinde oferta Altex
  Te asteptam in magaine

                                                      

Cadou Casti IT HP QF373AA la achiitionarea unui Sistem IT HP Touchsmart Elite 7320

   Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 15.10-04.11.2012 cumpara un sistem All In One Sistem IT HP Touchsmart Elite 7320  si primesti cadou Casti IT  HP QF373AA  .
  Toate PC-urile noi HP TouchSmart Elite 7320 Business indeplinesc cele mai pretentioase cerinte referitoare la stil, cu performanta, extensibilitate, viteza si putere suplimentare, tot ceea ce este necesar pentru afacerea dvs. intr-un design modern si subtire.
  Afisajul cu ecran lat, integral HD, cu diagonala de 54,6 cm (21,5 inchi) iluminat din fundal cu LED-uri se regleaza simplu pentru o utilizare confortabila. Designul subtire imbunatateste aspectul spatiilor destinate clientilor si poate fi montat pe un perete, pe birou sau pe alta suprafata cu ajutorul unui sistem de montare. Afisajul cu ecran lat iluminat din fundal cu LED-uri se regleaza simplu pentru o utilizare confortabila. Designul subtire imbunatateste aspectul spatiilor destinate clientilor si poate fi montat pe un perete, pe birou sau pe alta suprafata cu ajutorul unui sistem de montare.
   Perfect pentru locatii cu vedere catre clienti, cu profilul subtire, finisajul foarte lucios si porturile si conectorii pozitionate convenabil.


Nu mai sta pe ganduri. Vino in Magazine

Pana la 20% reducere la periferice Logitech

Intreabă orice gamer care este marca de periferice favorită şi vei vedea că peste 50% din preferinţe au acelaşi numitor: Logitech. Elveţienii au o gamă foarte variată de produse destinate jucătorilor înrăiţi, unele mai accesibile iar altele foarte scumpe.
  Acum ai posibilitatea de a cumpara periferice Logitech cu 20% mai putin. Nu sti cum? Fie ca vrei sa achizitionezi o tastatura,un mouse suport de racire,boxe it sau orice alt periferic acum e momentul potrivit de cumparaturi.
  Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 15.10-04.11.2012 cumpara orice periferic Logitech din promotie si primesti pana la 20% reducere pe loc din pretul de la raft.
  Cumpara Tastatura fara fir LOGITECH K360, USB, negru la super pret.

Te Asteptam in magazine sa prinzi oferta Altex

 



50% reducere la gama de mouse-uri Mobile 3500 Artist Microsoft

  Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 15.10-04.11.2012 cumpara orice mouse Mobile 3500 Artist Microsoft si primesti 50% reducere pe loc din pretul de la raft.
  Specificatii produs:
  Tehnologie BlueTrack
Profitati de tehnologia BlueTrack, care combina puterea optica cu precizia laser pentru o pozitionare remarcabila   practic pe orice suprafata.
Nanodispozitiv de emisie-receptie Plug-And-Go
Lasati nanodispozitivul de emisie-receptie conectat cand calatoriti sau stocati-l in interiorul mouse-ului.
  Comutator de pornire/oprire
Economisiti energia bateriei oprind mouse-ul cand nu il utilizati.
  Confortabil pentru ambele maini
Utilizati mouse-ul cu mana stanga sau cu mana dreapta. Cu designul ambidextru, oricare varianta este confortabila.


Grabeste-te sa prinzi oferta


Cadou router wireless TENDA la orice laptop Toshiba

   La Toshiba, calitatea şi fiabilitatea reprezintă elementele principale a tot ceea ce fac. Prin tehnologii dezvoltate în peste 30 de laboratoare de cercetare-dezvoltare diferite şi peste 300 de filiale din întreaga lume, inginerii Toshiba îşi dedică timpul căutării celor mai bune soluţii pentru clienti.
  Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 15.10-04.11.2012 cumpara orice laptop Toshiba si primesti cadou un router  wirless Tenda.
  Ai Laptop TOSHIBA Satellite C855-145, Intel Celeron B815 1.6GHz, 15.6", 2GB, 500GB, Intel HD Graphics, Free Dos la super pret si in plus primesti cadou Router wireless TENDA W150D, 150Mbps, IEEE802.11b/g/n, RJ-45, RJ-11, alb .
       TENDA W150D
      * W150D este un dispozitiv compatibil IEEE 802.11n, care combina functia de modem ADSL de mare viteza cu functia de router wireless si 4 porturi de switch. Acesta ofera o rata de transfer de pana la 150 Mbs si o raza de acoperire de pana la 4 ori mai mare fata de clasa G, este compatibil si cu standardele IEEE 802.11 b/G.
    * W150D suporta, deasemenea, cele mai recente standarde ADSL2/2+ pentru a oferi performante mai mari (pana la 24Mbs downstream si 3.5Mbs upstream). Actualizeaza in mod automat firmware-ul si alte setari atunci cand acestea devin disponibile de la ISP.


Nu pierde oferta Altex
Te asteptam in magazine