sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Oferta Altex :Boxe Logitech X530 cadou pentru laptopurile Toshiba

       La Toshiba, calitatea şi fiabilitatea reprezintă elementele principale a tot ceea ce fac. Prin tehnologii dezvoltate în peste 30 de laboratoare de cercetare-dezvoltare diferite şi peste 300 de filiale din întreaga lume, inginerii Toshiba îşi dedică timpul căutării celor mai bune soluţii pentru clienti.
  Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 16.11-29.11.2012 cumpara orice laptop Toshiba si primesti cadou un Boxe Logitech X530.

  Cumpara  Laptop TOSHIBA Satellite C855D-10K, AMD Dual-Core E2-1800 1.7GHz, 15.6", 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 7340, Free Dos
  Tip procesor: AMD Dual-Core                               
Model Procesor: E2-1800
Frecventa procesor (GHz): 1.7                 
Tip ecran: LED
Diagonala ecran (inch): 15.6
Memorie RAM standard (GB): 4
Tip HDD: SATA
Capacitate HDD (GB): 500
Unitate optica: DVD Super Multi
Procesor grafic: AMD Radeon HD 7340
Sistem de operare: Free Dos


si primesti Boxe IT LOGITECH X-530, 5.1, 70W, PC, negru

X-530


Sunet intens, echilibrat
  • Fiecare boxa are doua difuzoare, rezultatul fiind un sunet echilibrat, intens, oriunde te-ai afla in camera.


Sunet surround 5.1 
  • Satelitii din fata si din spate va ofera sunet surro und echilibrat, in timp ce boxa centrala face ca dialogul sa fie clar si inteligibil.
Jack pentru casti
  • Cand doriti sa ascultati in privat, trebuie doar sa va conectati castile.


Subwoofer puternic
  • Un subwoofer cu difuzor de 13cm, va incanta cu un bass puternic datorat sistemului bass reflex.


Te Ateptam
  Montare sateliti pe perete
  • Trebuie doar sa rotiti piciorul satelitilor si aveti posibilitatea de a-i monta pe perete.


Control la indemana
  • Butonul de volum si de control bass, va ofera un reglaj rapid chiar de la boxa.


Oferta Altex! Multifunctional HP cadou pentru toate laptopurile HP cu Windows 7

Ai nevoie de un laptop bun si in acelasi timp vrei o multifunctionala?





  Vino in magainele Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara orice laptop HP cu Windows 7  din promotie  si primesti Cadou Multifunctional HP Deskjet Ink Advantage 2515, A4, USB .Grabeste-te, oferta e valabila inperioada 15.10-04.11.2012. Exemplu
  Cumpara Laptop HP Pavilion m6-1060sq,
Tip procesor: Intel Pentium
Model Procesor: B960                                                          
Frecventa procesor (GHz): 2.2
Diagonala ecran (inch): 15.6
Memorie RAM standard (GB): 4
Capacitate HDD (GB): 500
Unitate optica: DVD Super Multi
Procesor grafic: Intel HD Graphics
Sistem de operare: Windows 7 Home Premium            

Si primesti cadou Multifunctional HP Deskjet Ink Advantage 2515, A4, USB

HP Deskjet Ink Advantage 2515                                     

Imprimati mai mult la un pret mai mic cu acest echipament all-in-one compact si accesibil, de la HP.[1] Configurarea rapida si operarea intuitiva prin afisajul grafic simplifica imprimarea documentelor de zi cu zi, scanarea fotografiilor, realizarea de copii color si altele.

Echipamentul HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One este conceput pentru utilizatorii de acasa care doresc sa imprime mai multe la un pret mai mic de la un echipament all-in-one compact, accesibil si fiabil, cu comenzi intuitive pentru imprimare, scanare si copiere simple.



Te Asteptam sa prinzi oferta Altex

150 lei reducere sub forma de voucher pentru tabletele TABALLSPEED3DUW si TABALLSPEED3DUO ALLVIEW


Tableta reprezinta viitorul , Altex iti ofera cel mai mic prent pentru tablete.

În general în sec. al XX-lea au existat multe încercări de construire a unor astfel de dispozitive. Primul precursor spiritual și prototip viabil a fost modelul Dynabook din anul 1968. Din 1988 încoace au apărut computerele cu ecrane senzitive la atingere, care puteau fi deservite numai cu ajutorul acestor ecrane. În anii 2000 compania Microsoft a definitivat dispozitivul numit Tablet PC, care însă era scump și avea o aplicabilitate redusă, neajungând la un succes pe piață.
  În anul 2010 piața mondială a PC-urilor tabletă a fost estimată la 17 milioane de unități, din care iPad a avut o cotă de 87,4 % 
  În anul 2015 piața tabletelor este estimată să ajungă la 149 de milioane de unități, cu o valoare de 49 de miliarde de dolari
  Vino si achzitionaeaza-ti propria tableta. In orice magazin altex in perioada 16.11-22.11.2012 primesti 150 lei reducere sub forma de voucher la achizitionarea unei tabletele TABALLSPEED3DUW http://www.altex.ro/tableta-allview-alldro-3-speed-duo-wi-fi-9-7-16gb-cortex-a9-1-5ghz-android-4-0-albsau  TABALLSPEED3DUO ALLVIEW


Te Asteptam in Magazine

800 lei reducere la ultrabook HP Spectre XT

Altex iti ofera tehnologie la super pret.
  Vino acum in orice magazin altex sau mediagalaxy sau pe www.alex.ro si www.mediagalaxy.ro si profita de mega reducerea de 800 lei la achizitionarea ultrabook-uli Spectre XT. Grabeste-te sa prinzi oferta , Valabitate: 16.11-22.11.2012

Ultrabook HP SPECTRE 14-3100en, Intel Core i5-3317U 1.7GHz, 14", 4GB, 128GB, Intel HD Graphics 4000, Windows 7 HP 
  
Design unic
Subtire, usor, realizat din metal si sticla solida, rezistenta la zgarieturi – greutatea lui este nesemnificativa.

Viata in direct in HD
Urmariti videoclipuri pe afisajul HD Radiance sau discutati cu prietenii prin camera web HP TrueVision HD: peste tot este inalta definitie.

Sunet uimitor
Transformati-va locuinta sau biroul intr-un teatru, transmitand wireless muzica spre mai multe difuzoare. Ascultati muzica asa cum a intentionat artistul, datorita aplicatiei Beats Audio.

Tastatura inteligenta
Tastatura HP Radiance iluminata din fundal va simte prezenta, aprinzandu-se cand sunteti in apropiere si diminuandu-se cand nu sunteti. O tastatura care va recunoaste. O idee stralucita.

Gata o data cu dvs.
Cu cele mai recente procesoare Intel Core i si unitatea robusta, HP SPECTRE se incarca in cateva secunde, oricand va atinge inspiratia. Iar pentru acele zile care nu se mai termina, bateria sa durabila functioneaza pana la 9.5 ore.

Confort automat
Tehnologia HP CoolSense ajusteaza racirea pentru a se potrivi cu locul si modul de lucru. Gesturile multi-atingere cu HP Imagepad asigura o precizie mai buna si imbunatatesc timpul de raspuns la gesturi.

Nu rata oferta Altex



Pana la 100 lei reducere la camerele foto participante la promotie SONY

Altex te recompenseaza cu pana la 100 lei reducere pentru camerele foto Sony.

Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si pe www.mediagalaxy.ro , cumpara una din camerele foto Sony din promotie si primesti pe loc o reducere de pana la 100 lei.Atentie ,oferta e valabila in perioada16.11-30.11.2012.
 Recomandare:
 

Camera foto digitala SONY DSC-HX20, 18.2 Mp, 20x, 3 inch, negru

  • Apropiati-va cu ajutorul unui zoom foarte puternic si al functiei macro
  • Filme Full HD fara neclaritate, chiar si atunci cand va deplasati
  • Imagini la lumina redusa de calitate foarte ridicata
Partenerul dvs. puternic de calatorie
Cu o multitudine de functii usor de utilizat pentru imagini si clipuri video HD mai frumoase, camera compacta si cu zoom ridicat Cyber-shot™ HX20V, cu tehnologie pentru sensibilitate extrem de ridicata si GPS, este partenerul ideal de calatorie. Realizati imagini statice extrem de detaliate, 3D si video Full HD 50p.

    
Aduceti actiunea si mai aproape
De la scene de sport pline de actiune la prim-planuri pline de emotie ale animalelor salbatice din departare: umpleti cadrul cu imagini uimitor de detaliate. Tehnologia Clear Image Zoom dubleaza zoomul optic de 20x pana la un factor de marire incredibil de 40x, pastrand in acelasi timp calitatea impecabila a imaginii.

    
Rezultate in stil DSLR pe intelesul tuturor
Nu a fost niciodata mai usor sa obtineti imagini superbe. Modul Automat superior regleaza expunerea si alte setari ale camerei pentru rezultate optime in aproape orice situatie. Focalizarea automata de mare viteza fixeaza subiectul pentru rezultate extrem de precise.

    
Stiti unde sunteti… si unde ati fost
Faptul de a sti unde au fost realizate fotografiile si clipurile dvs. video adauga o nota de distractie oricarei calatorii. GPS-ul cu Busola afiseaza pozitia dvs. pe ecran atunci cand calatoriti. Iar odata ajuns acasa, refaceti traseul calatoriilor dvs. cu vizualizari de harta incitante pe PC

    
Filme pline de magie
Atingeti pur si simplu un buton si filmati clipuri video Full HD detaliate, incredibil de clare: veti beneficia de imagini stabile, clare, chiar daca va deplasati sau apropiati si departati. inregistrati 50 de cadre Full HD (1920x1080) pe secunda pentru a surprinde actiune cinematografica impecabila.

    
Imagini senzationale
Numeroase camere intampina dificultati la realizarea de imagini clare la lumina scazuta. Senzorul CMOS Exmor R™ de inalta rezolutie creste sensibilitatea, reducand in acelasi timp zgomotul de imagine pentru imagini incredibile, pline de detalii.

 

TE ASTEPTAM IN MAGAZINE

 

 

LAPTELE MATERN

In special pentrul nou-nascutii prematuri,laptele matern este salvator.Natura a avut grija ca laptele mamei care naste prematur sa aiba 25% mai multe proteine,mai multi anticorpi,vitamine si saruri in comparatie cu laptele unei mame care naste normal.

UN NOU INCEPUT SI IN VIATA SEXUALA.....

In prima faza copilul absoarbe o mare parte din timpul si energia mamei care e chemata  sa raspunda psihologic si somatic in cel mai bun mod posibil.                                                                      Alaptatul este metoda naturala anticonceptionala (frecventa aparitiei unei sarcini este de aproximativ 2%) DAR cu 3 conditii:Bebelusul sa fie mai mic de 6 luni de zile,ebelusul sa bea numai lapte matern (alaptare exclusiva),Sa nu fi aparut ciclul la mama.Copilul dvs. nu este si nu trebuie sa fie motiv de suparare si de naintelegeri.Nici o casatorie si nici o relatie nu inceteaza sa existe si sa evolueze dupa nasterea unui copil.                                                                                                                              

EVOLUTIA FIZIOLOGICA A SANATATII

Ginecologul sfatuieste mama in legatura cu orice problema o preocupa durere sau neliniste,examineaza sanii,uterul,suturile.De obicei,la 6 saptamani dupa nastere,se efectueaza un control care cuprinde teste ale tensiunii arteriale, sange si urina, se verifica daca uterul si-a revenit si daca a reaparut ciclul menstrual.Primul ciclu la 6 saptamani dupa nastere,este mai intens si dureaza mai mult.La mamele care alapteaza poate intarzia pana la sfarsitul perioadei de alaptat.Plagile trebuie mentinute curate pentru evitarea infectiilor.Pentru aproximativ o luna de la nastere,se observa o scurgere de sange mica cantitativ.Un efect al nasterii este si durerea abdominala.Aceasta durere este provocata de contractiile uterului care incearca sa revina la dimensiunile naturale.

Vinerea Neagra continua si in weekend.ALTEX,FLANCO, DOMO PRINTRE PARTICIPANTE

Multi asteapta un an ziua in care isi pot schimba laptopul, aparatul foto sau frigiderul cu bani putini.Black Friday, cum ii spun americanii, comerciantii au dat startul reducerilor la toate produsele.Reducerile au pornit de la 30% pentru electrocasnice, dar au ajuns si la 60% pentru televizoare LCD, computere si jocuri electronice.Folosit in mai multe contexte, financiare si sociale, Black Friday (Vinerea Neagra) a inceput sa fie utilizat pentru a desemna vinerea de dupa Ziua Recunostintei din 1966.Denumirea este originara din Statele Unite, unde multe companii chiar dau liber angajatilor sa poata lua startul in goana dupa cadourile de Craciun. Probabil ca vanzatorii vor vedea negru in fata ochilor la sfarsitul zilei, pentru ca genul acesta de actiuni aduc valuri de clienti in magazine.Multi asteapta tot anul momentul potrivit sa isi innoiasca electrocasnicele, laptopul sau camera foto.A inceput o zi plina de reduceri de pana la 90 de procente, la sute de produse diferite. Este vorba despre frigidere si console de jocuri p la jumatate de pret,plasme 3D uriase la 1.600 de lei, aparate foto la 150 de lei sau fiare de calcat la 50 de lei.

                                                                                                                                  

vineri, 16 noiembrie 2012

100 lei reducere si 8 cutii de capsule la alegere, cadou pentru expresoarele Tchibo participante la promotie

  Esti amator al cafelei?
   Doresti un expresor de calitate si usor de folosit?Altex are solutia.
   Puţine alte băuturi ne-au modelat cultura precum a făcut-o cafeaua. Indiferent dacă suntem acasă, pe drum sau la muncă, este o parte a vieţii noastre cotidiene. Întrucât gusturile diferă, majoritatea oamenilor au o cafea preferată.
    Altex ti-a pregatit o oferta de nerefuzat.
    Vino acum in orice magazin Altex sau Media Galaxy ,cumpara orice expresor Tchibo si ai pe loc o reducere de 100 lei din pretul de la raft. Mai mult decat atat , iti oferim si 8 cutii de capsule la alegere cadou.  Aparatul are o presiune de pana la15 bari si functioneaza cu capule Tchibo: cafea expresso, caffe crema si alte sortimente. Oferta valabia in perioada 16.11-31.12.2012.
   Alege culoarea potrivita de pe http://www.altex.ro/produse-electrocasnice/aparate-de-bucatarie/expresoare/filtru/brand/tchibo
  Exemplu
Expresor TCHIBO Cafissimo Saphir, 15 bar, albastru
Tip: Cu capsule
Capacitate (l): 1.5
Presiune abur (bar): 15
Culoare: Albastru

  Te asteptam in magazine



MegaReducere!! 400 lei REDUCERE la toate Ultrabook-urile



 Ultrabook este o noua categorie de portabile definita prin cateva caracteristici speciale: ultraportabil, bootare rapida, foarte subtire, autonomie generoasa, procesoare Intel Core i3/i5/i7.
    Cumpara in perioada 16.11-29.11.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy unul din ULTRABOOK-URILE din promotie si beneficiezi de o reducere de  4000 lei din pretul de raft in momentul achizitiei.
  Alege modelul care ti se potriveste de pe  http://www.altex.ro/produse-it/ultrabook/filtru/filter-promotion/promotii

  recomand:

   Ultrabook SONY VAIO SVT1312M1E, Intel Core i3-3217U 1.8GHz, 13.3", 4GB, HDD 500GB + SSD 32GB, Intel HD Graphics 4000, Windows 8

Tip procesor: Intel Core i3
Model Procesor: 3217U
Frecventa procesor (GHz): 1.8
Tip ecran: LED
Diagonala ecran (inch): 13.3
Memorie RAM standard (GB): 4
Capacitate stocare (GB): HDD 500 + SSD 32
Procesor grafic: Intel HD Graphics 4000
Sistem de operare: Windows 8

Te Asteptam




Pana la 300 lei reducere la masinile de spalat participante de promotie SAMSUNG

   Masina de spalat este electrocasnicul ce nu trebuie sa lipseasca din nici o gospodarie. Iar daca doresti sa ai haine curate  si facturi reduse la energie atungi trebuie sa cumperi o masina de spalat Samsung dotata cu tehnologia Eco Bubble
   Inovatia tehnologica Eco Bubble oferita de Samsung  iti asigura cea mai buna performanta de spalare din categoria sa. Utilizand aerul si apa pentru a dizolva detergentul, tehnologia Eco Bubble creeaza bule de curatare eficiente,  incat permite detergentului sa penetreze si fie absorbit uniform de rufe de 40 de ori mai rapid, pentru o spalare sigura si profunda. Iar partea cea mai buna este ca ingeniozitatea tehnologiei Eco Bubble mentine o performanta superioara fara a fi necesara apa calda, pentru o economie de energie de pana la 70%.
    Altex reduce preturile la masinile de spalat Samsung
   Acum in magazinele Altex ai Pana la 300 lei reducere la masinile de spalat participante de promotie SAMSUNG     .Oferta e valabila in perioada 16-30.11.2012.Cumpara acum Masina de spalat frontala SAMSUNG WF1602WQU, 6kg, 1200rpm, A+, LED, argintiu si factura de energie elegtrica nu iti va mai da dureri de cap.

Te Asteptam in Magazine


                            

20% reducere la toata gama de heating Singer


Altex si Singer te pregatesc de anotimpul rece cu super promotie la toata gama de incalzire.

Vino in orice magazine Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro , www. mediagalaxy.ro in perioada 16-18.11.2012  si beneficiezi reduceri substantiale la CALORIFERE, AEROTERME, RADIATOARE CU HALOGEN, Singer

·        AEROTERMA    HF801,putere 2000w, 2 trepte de caldura, termostat  de siguranta
·        Calorifer Electric ZC1225 12 elementi ,termostat, 3 trepte de putere
·        RADIATOR CU HALOGEN SHG1200 putere 1200W,3 trepte putere, putere la supraincalzire


  Nu rata aceasta oferta si achizitioneaza un produs pe care te poti baza in zile friguroase, acum la un super pret prin oferta disponibila doar la Altex!

 Vino in magazine si beneficiaza de cel mai mic pret din Romania
Te Asteptam


joi, 15 noiembrie 2012

Sfaturi pentru a economisi energie cu ajutorul combionei frigorifice

Sfaturi pentru a economisi energie cu ajutorul figiderului


1. Evitati deschiderea inutila a usii frigiderului deoarece cantitatea de aer care patrunde in interior va trebui sa fie racita

2. Setati termostatul la +4 - +5 grade in frigider si la -18 grade in congelator

3 Pstrati frigiderul si congelatorul pline. Cu un volum frigiderul  mai mare de alimente racite in interior  frigiderul isi va pastra mai usor temeratura atunci cand aerul rece a iesit prin usa deschisa

4 Dezghetati cu regularitate

5. Alegeti un frigider mai mare in locul unui aditional. Un singur frigider mai mare consuma cu pana la 20% mai putina energie decat 2 modele mai mici care ar avea aceasi capacitate

6 Pastrati curat su exteriorul frigiderului, nu numai interiorul

7 Nu introduceti in frigider sau congelator alimente calde.


8 Noile electrocasnice vin adesea echipate cu alarma pentru usa deschisa,

9 Nu instalati frigiderul sau congelatorul langa sursa de caldura cu ar fi radiatoare, cuptoare si feriti-l de lumina directa a soarelui


Black Friday/ Vinearea Neagra 23 Noiembrie 2012 !!Cele mai mari reduceri ale anului

Black Friday/ Vinearea Neagra 23 Niembrie 2012

Cea mai lunga zi din an pentru vanatorii de oferte este data de 23 noiembrie 2012.
Se anunta reducerei de pana la 80% la sute de produse din diferite domenii.In state e cunoscuta sub numele de cea mai aglomerata zi de cumparaturi.
  Despre numele de Black Friday

Se spune ca provine de la prabusirea pietei in 1929. Insa evenimentul care a declansat Marea Depresiune a avut loc intr-o zi de marti.

In realitate, black friday are legatura cu scaderea economica puternica din septembrie 1869, care era legata de pretul aurului.

In Romania si-au anuntat pretenta la acest eveniment pana acum:

Cum aleg frigiderul/aparatul frigorific

Ce eclectrocasnic nu poate lipsi din casa nimanui? CU SIGURANTA  FRIGIDERUL.
  Frigiderul este cel mai important aparat electrocasnic de care depinde confortul fiecaruia dintre noi.
 Asadar acum ramane intrebarea legata de alegerea frigiderului.
 Ce aspecte trebuie luate in seama la achizitionarea aparatului frigorific:
 1. capacitatea frigiderului. Alege-ti aparatul frigorific in functie de numarul de membri sau viitori membri ai familiei. Nu alegeti un frigider cu un voulum mic, ca apoi nu sa fiti nevoiti sa achizitionati un alt aparat frigorific din cauza ca precedentul e pra mic
 2  clasa energetica. Apect important Alegeti un aparat cu cel putin clasa energetica A+, consum redus de energie -facturi mai mici.
 3. Tehnologia de racire. Cea mai noua tehnologie e tehnologia NO FROT- FARA GHEATA ( NU MAI NECESITA DEZGHETAREA, PASTRARE MAI BUNA A ALIMENTELOR)
 4. BRANDUL .Alege-ti un Brand consacrat  in aparaturi electrocasnice in detrimentul unuia NO NAME ca sa aveti certitudiea unei functionari pe perioada mai mare
 5. DESIGNUL. Puteti alege o varianta alba sau inox
 

 Si nu in ultimul rand pretul e cel mai important aspect in alegerea oricarui produs.




COLICILE LA PRICHINDEI

Colicile sunt un fenomen normal care caracterizeaza primele 3 luni din viata copilului.Apar din a 3-a saptamana aproximativ la aceleasi ore,de obicei dupa amiaza si dureaza aproape 2 ore.Este caracteristica miscarea reflexa a sugarului care plange,de a lua pozitia embrionara.Din punc de vedere medical nu s-a stabilit inca o cauza a colicilor.Este vorba probabil de gaze care s-au adunat in intestinul copilului.Colicile se pot inrautati cand copilul inghite aer cand bea laptele cu biberonul,daca de exemplu gaura suzetei e prea mica.Poate de asemenea sa inghita aer atunci cand suge,iar laptele mamei sale nu este.

CE POZITIE PREFERA BEBELE IN TIMP CE DOARME

Parerea mai veche a pediatrilor comform careia cea mai buna pozitie pentru a dormi copilul este cu fata in jos,pentru evitarea inecului prin posibila aparitie a vomei,este discutabila.Astazi se considera ca in pozitie laterala sau cu fata in sus,copilul prezinta un risc mai mic fata de Sindromul Mortii JuvenileSubite (SIDS),care poate fi pus in legatura si cu abundenta de asternuturi care incalzesc copilul.Inca nu s-a depistat daca instinctul de conservare impinge copilul care doarme in decubit dorsal sa intoarca capul pe o parte minimalizand riscul de absorbtie.Mai mult,cand copilul este prea mic ca sa se intoarca singur,aceasta postura ii ofera un grad de libertate mai mare si posibilitatea de a se ocupa si de a se juca cu jucariile sale in leagan cand se trezeste.

marți, 13 noiembrie 2012

singura zi cu 20% reducere la toate produsele





Cum nu ai auzit? Singura zi din an cand poti cupmara orice produs cu 20 % mai putin
Cel mai mare comerciant de electroit din Romania implineste 20 ani de existenta  si isi rasplateste clientii cu o reducere de 20% la toata gama de produse. Atentie . oferta e valabila doar in data de 14.11.2012 , asa ca grabeste-te. Reducere se acorda sub forma de voucher si poate fi valorificata in perioada 16.11-16.12.2012
Nu-i asa ca e cea mai tare oferta a ienrnii??

Te asteptam in magazine in data de 14.11.2012 sa profiti de oferta Altex si Media Galaxy


http://www.altex.ro/altex-20-ani

CEA MAI NOUA RECLAMA ALTEX

CU OCAZIA MPLINIRII A 20 ANI DE EXISTENTA ALTEX A LANSAT O RECLAMA ANIVERSARA.s
CEA MAI TARE REKLAMA:

 


Si pe langa reclama Atex ti-a pregatis si o super reducere de 20 % sub forma de voucher la toate in data de 14 noiembrie 2012.


Cel Mai Mic Pret din Romania

CAMPANIE ALTEX 20 ANI 14 NOIEMBRIE 2012

Altex iti ofera 20% reducere la toata grama de produse cu ocazia a 20 de ani de existenta.
Toti clientii care in ziua de 14 noiembrie achizitioneaza produse din magazinele Altex sau www.altex.ro sau din reteaua de magazine Media Galaxy sau de pe www.mediagalaxy.ro, o reducere de 20% din valoarea bunurilor cumparate
Reducerea se acorda sub forma de voucher care va putea fi folosit in intervalul 16 noiembrie – 16 decembrie la achizitia oricarui produs din magazinele Altex sau de pe www.altex.ro sau din magazinele Media Galaxy si de pe www.mediagalaxy.ro , in functie de locul sau site-ul de .unde s-a facut achizitia.

Profita de cea mai buna oferta a anului fie ca doresti achizitionarea laptop, televizor, aspirator,robot de bucatarie, masina de spalat sau orice produs electrocasnic , audio video sau it, acum e momentul ideal.
Cumpara 
Combina frigorifica INDESIT CAA55, 234 l, A+, alb

Volum net total (l): 234
Volum net frigider (l): 150
Volum net congelator (l): 84
Clasa energetica: A+
Numar compresoare: 1
Functii: Super Freeze, Hygiene Control
Culoare: Alb

 Si primesti un voucher in valoare de 20% din pretul de raft al produsului.
Grabeste-te sa prinzi oferta valabila doar in ziua de 14.11.2012.

Sarbatoreste impreuna cu Altex

DEZVOLTAREA IN PRIMUL AN DE VIATA

Primul an din viata copilului este important pentru dezvoltarea sa optima in viitor.Copilul creste intr-un ritm foarte rapid si de aceea este foarte importanta urmarirea continua de catre parinti a etapelor care formeaza dezvoltarea sa somatica si psihointelectuala.In efortul sau de a cunoaste mediul inconjurator,copilul acumuleaza experiente si informatii si incetul cu incetul intelege utilitatea sau necesitatea fiecarui nou obicei in viata sa - cand ii este foame,cand vrea sa se joace,cand simte nevoia de tandrete si protectie din partea parintilor sai.Fiecare copil urmeaza drumul sau in dezvoltarea dexteritatilor si a obiectivelor sale,definite de personalitatea sa.Copilul dvs. poate avea un comportament extrovertit si de aceea nu ezita incercarea senzatiilor sale si sa fie indraznet sau sociabil,cu rezultatul dezvoltarii sale rapide a vorbitului,de aceea este inutila comparatia cu alti copii de aceeasi varsta.

Scutecele,alegerea corecta

Pielea bebelusilor este de 5 ori mai sensibila fata de pielea adultilor.Este nevoie de atentie sporita,pentru a o mentine uscata si curata,fara iritatii.Deci aveti grija sa il curatati bine sa il controlati si sa schimbati scutecul sau frecvent.Schimbarea scutecului o veti face la inceput de aproximativ 8-10 ori pe zi.Inainte de toate,trebuie sa alegeti scutecul potrivit.Alegerea scutecului corect este foarte importanta pentru sanatatea pielii copilului dvs.precum si pentru dezvoltarea sa.Ganditi-va ca un sugar petrece aproape 20000 de ore in scutece.

Buricul la nou-nascuti

La cinci minute dupa nastere,cordonul ombilical se clampeaza la aproximativ 1,5 cm de burtica nou-nascutului.Acest rest se numeste ''bont ombilical'' .La inceput are forma unui jeleu,este umflet,de culoare alba si in timp de 5-10 zile se inchide la culoare,incepe sa se usuce si,ulterior,cade.Bontul ombilical are nevoie de ingrijire pentru evitarea infectiilor.Se impune curatarea sa se 1-2 ori pe zi folosind comprese sterile si spirt curat,o procedura care trebuie continuata pentru inca 4-5 zile,dupa caderea bontului.Pentru evitarea iritarii ombilicului si a altor probleme,acesta trebuie pastrat uscat si curat.Sfatul pediatrului este necesar daca pielea din jurul ombilicului este iritata,umflata sau rosie.Omfalita,infectia microbiana a buricului,se trateaza cu antibiotice si ingrijire intensa.

ALTEX A IMPLINIT 20 ANI SI TE RASPLATESTE PE 14 NOIEMBRIE

ALTEX A IMPLINIT 20 ANI DE EXISTENTA  SI TE RASPLATESTE


Altex it pregateste o super oferta pe data de 14 noiembrie. Cu ocazia implinirii a 20 andi de existenta altx iti ofera o reducere de 20 % dub forma de voucher la toate produsele. Poti folosi vocherul in perioada 16 .11-16.12.2012 la achizitia oricarui produs din magazinele altex sau pe www.altex.ro.
Grabeste-te oferta e valabila doar pe 14.11.2012

Te asteptam in magazine



luni, 12 noiembrie 2012

Sfaturi in alegerea masinii de spalat

cum aleg masina de spalat/

masina de spalat a devenit aparatul electrocasnic care nu poate lipsi din nici o gospodarie. Masina de spalat a fost inventata in 1858 de americanul Hamilton smith si a usurat munca a milioane de oameni .
Cum aleg masina de spalat?
Trebuie sa avem in vedere mai multe aspecte:
1. capacitatea de incarcare. Un rol important in alegerea unei masini de spalat il are capacitatea de incarcare. In functie de numarul de membrii poti alege o masina de spalat incepand cu o capacitate de incarcare de 5 kg si poate ajunge si 11 kg
2.clasa energetica. Cea mai eficienta clasa energetica este A+++,
3. numarul de rotatii. Poti alege o masina de spalat cu 800-1000 rotatii pentru hainele de zi cu zi, sau 1200 rotatii pentru tesaturile mai puternice.
4. Consumul de apa.
5 Brandul masinii de spalat

Firme care produc mașini de spălat rufe
Rhof-histWaschmaschine 208x160 100kbit.ogg
Tirreler Bauerntradition ne arată cum se spălau rufele la o mașină de spălat rufe în secolul al XIX-lea (Muzeul în aer liber Roscheider Hof)
Maşină metropolitană de spălat rufe din secolul al XIX-lea.

    AEG
    Admiral
    Amana
    Arctic SA
    Asko
    Ariston
    Brandt
    Beko
    Bendix
    Blomberg
    Bosch
    Creda
    Crosley
    Dyson
    Electrolux
    Fisher and Paykel
    Frigidaire
    Girbau
    GE
    Haier
    Hoover
    Hotpoint
    Hitachi
    Indesit
    Kenmore
    LG
    Magic Chef
    Maytag
    Miele
    Roper
    Samsung
    Staber
    Siemens
    Whirlpool
    Zanussi

duminică, 11 noiembrie 2012

Ingrijirea zilnica a nou-nascutului

Noul nascut nu poate sa faca fata iritatiilor,infectiilor si altor factori de mediu.Apararea naturala a organismului sau se formeaza complet in al doilea an al vietii sale.Din aceasta cauza ingrijirea zilnica a copilului este o preocupare serioasa si esentiala care contribuie la igiena si dezvoltarea sa corecta,dar este si o preocupare placuta care stabileste relatia stransa intre parinti si copil,oferind multe ocazii pentru comunicare directa.Multe mame tinere sunt nepregatite pentru timpul pe care trebuie sa il dedice zilnic ingrijirii bebelusului.Priviti aceasta problema ca pe o oportunitate de a va apropia de copil,o ocazie de a-i arata dragostea si tandretea dvs.

MAMA DUPA NASTERE

Nasterea micutului dvs. reprezinta o etapa importanta din viata de cuplu si totodata este punctul de plecare pentru multe schimbari importante si pentru noi obiceiuri,pentru intampinarea carora este nevoie de rabdare,buna dispozitie si o programare corecta.Pentru mamica,perioada de 9 luni de sarcina,precum si perioada urmatoare sunt marcate de tensiuni de ordin psihologic,datorate preponderent schimbarilor hormonale de dupa nastere.Maternitatea ca si paternitatea,nu este o profesie care se evalueaza c un rezultat satisfacator sau mai putin bun.Este un rol pe care il invatati traindu-l.Nu cautati reguli si retete magige!Relaxati-va si aveti incredere in instinctul dvs.!Traiti-l!

Băncile din Spania au declanşat "GENOCIDUL FINANCIAR". … jurnalul.ro

Astăzi, o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la balcon, înainte ca executorul judecătoresc şi reprezentanţii băncii la care avea creditul ipotecar să o de afară din casă, anunţă RRA. Tragedia s-a petrecut în Ţara Bascilor, în localitatea  Barakaldo şi este a treia sinucidere, din seria celor cauzate de evacurările din casele ipotecate.

După ce magistraţii spanioli au avertizat în repetate rânduri că evacurările sunt abuzive, iar un reprezentant al Curţii Europene de Justiţie a confirmat acest lucru, Ministerul Economiei şi echipa vicepremierului pun la punct măsuri de amânare a evacuărilor pentru familiile vulnerabile, băncile spaniole au accelerat executarea ipotecilor pentru toate creditele cu întârizeri la plată, înainte de primirea ajutorului european acordat sistemului financiar spaniol.

Organizaţia Afectaţilor de Ipoteci a numit situaţia de astăzi 'genocid financiar' şi a amintit că a propus o serie de măsuri pentru persoanele cu probleme economice, în special pentru şomerii care nu îşi mai pot plăti creditele. Principala propunere se referă la stoparea evacurărilor pe perioada iernii şi plata datoriei contractate cu locuinţa ipotecată. În prezent, cei care îşi pierd casele rămân cu datorii la bancă, deoarce, în cele mai multe cazuri, valoare actuală a locuinţelor acoperă doar jumătate din creditul contractat.

Luni, o comisie formată din experţi de la Partidul Popular şi de la principala formaţiune de opoziţie, Paridul Socialist, va analiza propunerile de reformă ale Guvernului, între care amânarea evacuării pentru familiile vulnerabile

China va trimite un echipaj uman in spatiu in 2013

China va trimite un echipaj uman in spatiu in iunie anul viitor, in cadrul ambitiosului program spatial pe etape al sau, care are ca obiectiv final trimiterea unui om pe Luna, in jurul anului 2020, informeaza bbc.co.uk.
Un oficial de la Agentia spatiala chineza, citat de presa locala, a spus ca echipa de astronauti ar putea fi formata din doi barbati si o femeie.

China este a treia tara care a trimis de una singura un om in spatiu, in 2003, dupa SUA si Rusia, si se lupta sa se afirme ca membru marcant al exclusivistului grup al marilor puteri spatiale, in principal in domeniul misiunilor cu echipaj uman.

Lansarea din 2013 va urma misiunii spatiale Shenzhou 9, care a avut loc in iunie anul acesta. Misiunea Shenzhou IX a permis Chinei sa-si dovedeasca "maiestria" in domeniul conectarilor spatiale, etapa esentiala in cucerirea spatiului. Din echipajul acestei misiuni a facut parte si prima femeie din China care a ajuns in spatiu, Liu Yang.

Potrivit lui Niu Hongguang, adjunctul sefului programelor spatiale cu echipaj uman, misiunea de anul viitor va avea loc cel mai devreme in iunie, insa au fost identificate ferestre de lansare de rezerva si in iulie si august.

Din cauza tensiunilor politice dintre administratiile de la Beijing si Washington, China nu s-a alaturat programului Statiei Spatiale Internationale (ISS). ISS este un proiect spatial in valoare de 100 de miliarde de dolari, finantat in principal de Statele Unite ale Americii si la realizarea caruia participa 16 tari.

Statia este ocupata in permanenta, din noiembrie 2000, de echipaje comune.