sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Pana la 100 lei reducere la camerele foto participante la promotie SONY

Altex te recompenseaza cu pana la 100 lei reducere pentru camerele foto Sony.

Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si pe www.mediagalaxy.ro , cumpara una din camerele foto Sony din promotie si primesti pe loc o reducere de pana la 100 lei.Atentie ,oferta e valabila in perioada16.11-30.11.2012.
 Recomandare:
 

Camera foto digitala SONY DSC-HX20, 18.2 Mp, 20x, 3 inch, negru

  • Apropiati-va cu ajutorul unui zoom foarte puternic si al functiei macro
  • Filme Full HD fara neclaritate, chiar si atunci cand va deplasati
  • Imagini la lumina redusa de calitate foarte ridicata
Partenerul dvs. puternic de calatorie
Cu o multitudine de functii usor de utilizat pentru imagini si clipuri video HD mai frumoase, camera compacta si cu zoom ridicat Cyber-shot™ HX20V, cu tehnologie pentru sensibilitate extrem de ridicata si GPS, este partenerul ideal de calatorie. Realizati imagini statice extrem de detaliate, 3D si video Full HD 50p.

    
Aduceti actiunea si mai aproape
De la scene de sport pline de actiune la prim-planuri pline de emotie ale animalelor salbatice din departare: umpleti cadrul cu imagini uimitor de detaliate. Tehnologia Clear Image Zoom dubleaza zoomul optic de 20x pana la un factor de marire incredibil de 40x, pastrand in acelasi timp calitatea impecabila a imaginii.

    
Rezultate in stil DSLR pe intelesul tuturor
Nu a fost niciodata mai usor sa obtineti imagini superbe. Modul Automat superior regleaza expunerea si alte setari ale camerei pentru rezultate optime in aproape orice situatie. Focalizarea automata de mare viteza fixeaza subiectul pentru rezultate extrem de precise.

    
Stiti unde sunteti… si unde ati fost
Faptul de a sti unde au fost realizate fotografiile si clipurile dvs. video adauga o nota de distractie oricarei calatorii. GPS-ul cu Busola afiseaza pozitia dvs. pe ecran atunci cand calatoriti. Iar odata ajuns acasa, refaceti traseul calatoriilor dvs. cu vizualizari de harta incitante pe PC

    
Filme pline de magie
Atingeti pur si simplu un buton si filmati clipuri video Full HD detaliate, incredibil de clare: veti beneficia de imagini stabile, clare, chiar daca va deplasati sau apropiati si departati. inregistrati 50 de cadre Full HD (1920x1080) pe secunda pentru a surprinde actiune cinematografica impecabila.

    
Imagini senzationale
Numeroase camere intampina dificultati la realizarea de imagini clare la lumina scazuta. Senzorul CMOS Exmor R™ de inalta rezolutie creste sensibilitatea, reducand in acelasi timp zgomotul de imagine pentru imagini incredibile, pline de detalii.

 

TE ASTEPTAM IN MAGAZINE

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu