vineri, 19 octombrie 2012

Multifunctional HP 3050A cadou la TOATE laptopurile HP Pavilion cu procesor Intel

Ai nevoie de un laptop bun si in acelasi timp vrei o multifunctionala?
  Vino in magainele Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara orice laptop HP Pavilion cu procesor Intel  din promotie  si primesti Cadou Multifunctional HP 3050A.Grabeste-te, oferta e valabila inperioada 15.10-04.11.2012
 Cumpara Laptop HP Pavilion g6-2011sq  Intel Core i5 3210M 2.5GHz, 15,6", 6GB, 1TB, AMD Radeon HD 7670M, Free Dos si primesti cadou Multifunctional inkjet HP 3050A, A4, USB.



 Imprimati, scanati si copiati cu un dispozitiv accesibil si simplu de utilizat
  •     * Bucurati-va de simplitatea imprimarii, scanarii si copierii, utilizand butoanele intuitive si afisajul monocrom convenabil.
  •     * Designul compact face ca acest echipament e-all-in-one wireless accesibil sa poata fi amplasat aproape oriunde.
  •     * Obtineti rezultate de inalta calitate, cu text la calitate laser si imagini in culori vii.
  •     * Obtineti pana la de 2,5 ori mai multe pagini imprimate alb-negru si de 2 ori mai multe color cu cartusele de cerneala XL optionale de mare capacitate.


Te asteptam in magaine




Cadou telefon Samsung dual sim GSME2222 pentru laptopurile Samsung din promotie


   Nu există un singur computer potrivit pentru fiecare situaţie – de aceea laptopurile Samsung au fost proiectate pentru o multitudine de utilizări. Indiferent dacă sunteţi un jucător înfocat care necesită performanţă de top sau un proprietar de afacere concentrat, care caută un dispozitiv care să-l ajute cu afacerea, aceste laptopuri sunt tot ce aveţi nevoie.
  Indiferent care sunt nevoile dvs. de un computer,laptopurile Samsung au câte ceva pentru fiecare. Indiferent dacă este vorba despre o putere de procesare mare, un „cal de tracţiune” eficient sau un stil sexi, vi se oferă totul.

 
 

         Vino in magainele Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara orice laptop Samsung din promotie  si primesti Cadou telefon Samsung dual sim GSME2222t.Grabeste-te, oferta e valabila inperioada 15.10-04.11.2012
  Cumpara Laptop SAMSUNG NP300E5X-S01RO , Intel Core i3-2370M 2.4GHz, 15.6", 4GB, 500GB, NVIDIA GeForce 610M, Free Dos si primesti cadou Telefon mobil SAMSUNG E2222, 2.2", 45MB, Micro SD, Micro USB, Bluetooth

Te asteptam in magazine

50 lei reducere la camerele foto Nikon Coolpix L25

NIKON L25

Usor de utilizat cu modul automat facil care optimizeaza toate setarile aparatului foto in functie de lumina in care fotografiati.

    * Obiectiv NIKKOR cu unghi larg cu zoom optic de 5x (28-140 mm): de la fotografii de grup la prim-planuri, acest obiectiv ofera precizie superba si rezolutie clara, astfel ca puteti surprinde momentele cu usurinta.
      
    * Inregistrare video 720p clara: inregistrati viata in miscare cu o atingere de buton. Un buton dedicat pentru film faciliteaza inceperea inregistrarii actiunii.
      
    * Ecran LCD de 7,5 cm (3.0 inchi) : monitorul LCD mare cu unghi larg de vizualizare ofera fotografiere si redare clare.
    * e-VR (reducere vibratii): surprindeti imagini si filme fara imagini miscate gratie sistemului automat de reducere a vibratiilor de la Nikon, care contracareaza efectele miscarii aparatului foto.
    * 10 MP: senzorul de imagine CCD de 10 megapixeli va permite sa surprindeti imagini incredibil de detaliate, pentru a mari la dimensiune de poster, pastrand calitatea imaginii.
    * Sistem portret inteligent: surprindeti portrete perfecte de fiecare data. Cronometru zambet realizeaza fotografia atunci cand subiectul zambeste. Ochi deschisi va semnaleaza cand cineva are ochii inchisi. Functia de estompare a pielii ajusteaza tonurile neuniforme ale pielii pentru un aspect mai fin. Remediere ochi rosii remediaza culoarea eronata a ochilor cauzata de blit.

    Vino in magainele Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara orice camera foto Nikon Coolpix L25  si ai pe loc o reducere de 50 lei din pretul de la raft.Grabeste-te, oferta e valabila inperioada 15.10-04.11.2012

Altege-ti  culoarea preferata de pe http://www.altex.ro/catalogsearch/result/?q=L25&cat=   si profita de oferta


Te Asteptam



150 lei reducere la toate masinile de spalat vase Whirlpool

   Masinile de spalat vase Whirlpool sunt eficiente si ajuta la protectia mediului. Tehnologia al 6lea Simt ajusteaza si economiseste resursele in concordanta cu nevoile dumneavoastra. Programul PowerClean TM îndeparteaza într-un mod delicat si cele mai intense pete de pe vesela de bucatarie, vase ceramice si tavi pentru gatit.
  Gata cu pierderea timpului pentru spalarea vaselor, a venit timpul sa petreci mai mult timp cu familia ta
  Vino in magainele Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara o masina de spalat vase Wirlpool si ai pe loc o reducere de 150 lei din pretul de la raft.Grabeste-te, oferta e valabila inperioada 15.10-04.11.2012
 Cumpara Masina de spalat vase WHIRLPOOL ADP450WH, 9 seturi, 5 programe, LED, A, alb  la un super pret.

Te asteptam


joi, 18 octombrie 2012

TVA inapoi la toata gama de electrocasnice mici Electrolux

  Fie ca doresti sa cumperiun aspirator, expressor, blender, mixer sau orice alt produs electrocasnic  mic ,acum e timpul de cumparaturi.
  Vino si cumpara din magazinele altex sau Media Galaxy sau de pe www.altex.ro sau de pe www.mediagalaxy.ro si primesti pe loc direct pe factura TVA inapoi la toata gama de electrocasnice mici Electrolux. Oferta este valabila doar in perioada 15.10-04.11.2012.
      Cauti aspirator? 
         Poti cumpara Aspirator fara sac ELECTROLUX ZTF7630, 2l, tub metalic, 2100W, albastru,filtru Hepa la super pret.
     Sau Cuptor cu Microunde? 
        Ai Cuptor cu microunde ELECTROLUX EMS21400W, 21l, 800W, alb cu 24% mai putin.

Te asteptam in magaine.
Grabeste-te sa prinzi oferta

20% reducere la toata gama de masini de facut paine Moulinex

   Doresti sa mananci paine facuta in casa? vrei sa sti ce gust are painea adevarata? Atunci a venit timpul sa iti achizitionezi propria masina de copt paine.
  Vino acum in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro si ai pe loc o redeucere de 20% reducere la toata gama de masini de facut paine Moulinex.Oferta e valabila in perioada 15.10-04.11.2012 .
  Alege modelul care ti se potriveste:
  Masina de copt paine MOULINEX OW1101, 0,9kg, 12 programe, 600W, alb : http://www.altex.ro/masina-de-copt-paine-moulinex-ow1101-0-9kg-12-programe-600w-alb
  Masina de copt paine MOULINEX OW310E, 1kg, 15 programe, 700W, inox-negru : http://www.altex.ro/masina-de-copt-paine-moulinex-ow310e-1kg-15-programe-700w-inox-negru
  Masina de copt paine MOULINEX OW5023, 1.5kg, 16 programe, LCD, 1650W, alb - gri:
http://www.altex.ro/masina-de-copt-paine-moulinex-ow5023-1-5kg-16-programe-lcd-1650w-alb-gri

Nu Pierde oferta Altex


150 lei reducere la toata gama de expresoare Tassimo T40 Bosch

GAMA DE EXPRESOARE TASSIMO
TEHNOLOGIE INTELIGENTA PRINTR-O SINGURA APASARE 
    Expresorul Tassimo T40 are un design clasic si multiple functii ce il fac foarte usor de utilizat. Aparatul este prevazut cu un sistem inteligent de identificare a bauturilor prin citirea codurilor de bare. Prin simpla introducerea a T Discului si apasarea butonului, expresorul Tassimo T40 prepara o bautura perfecta pe gustul fiecaruia.
  Codul de bare imprimat pe fiecare  T DISC contine informatii despre cantitatea de apa, timpul de preparare si temperatura exacta a fiecarei bauturi. Pentru a oferi de fiecare data ceasca perfecta de bautura, espresoarele Tassimo sunt prevazute cu un sistem inteligent de recunoastere a codurilor de bare de pe capsule. 
  Vino acum in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro si ai pe loc o redeucere de 150 lei la toata gama de expresoare Tassimo T40 Bosch.Oferta e valabila in perioada 15.10-04.11.2012 .

Te Asteptam in magazine

20% reducere la toata gama de mixere Bosch

    Actiunile companiei Bosch se bazeaza pe principii clare si durabile, de aceea consumatorii au incredere in produsele Bosch. Calitatea deosebita si solutiile tehnice se reflecta in beneficii reale pentru utilizatori, iar Bosch a pus intotdeauna nevoile clientilor pe primul loc. Aceste inalte standarde de calitate au impus marca Bosch drept lider european in domeniul aparatelor electrocasnice, fiind alegerea preferata de consumatorii din toata lumea si o garantie a calitatii si tehnologiei performante.
  Cu Bosch si Altex cele mai gustoase retete sunt mult mai usor de realizat
  Vino acum in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro si ai pe loc o redeucere de 20% la toata gama de mixere Bosch.Oferta e valabila in perioada 15.10-04.11.2012 .
  Cumpara Mixer BOSCH MFQ3530, de mana, 5 viteze, Turbo, 450W, alb cu 20% mai putin

Nu rata ocazia
Te asteptam in magaine

20% reducere la toata gama de ondulatoare/placi de par Philips

   Aparatele de coafat oferă o modalitate excelentă de a fi creative cu înfăţişarea dvs. Alegeţi airstylere pentru netezire şi adăugare de volum sau un set de ondulat pentru bucle de toate formele şi dimensiunile.
   Dacă vă place părul drept şi strălucitor, atunci merită să investiţi într-un aparat de îndreptat părul de calitate superioară
  A venit vremea sa ai propiul aparat de coafat sau de indreptat parul.
  Vino acum in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro si ai pe loc o redeucere de 20% la toata gama de ondulatoare si placi de par de la Philips.Oferta e valabila in perioada 15.10-04.11.2012 .
 Vrei o  placa de par noua? Alege modelul care iti place: http://www.altex.ro/produse-electrocasnice/sanatate-si-intretinere/placi-de-indreptat-parul/filtru/brand/philips.
  Sau daca doresti un ondulator de par : http://www.altex.ro/produse-electrocasnice/sanatate-si-intretinere/ondulatoare/filtru/brand/philips


Te asteptam in Magazine


                                                  

400LEI REDUCERE la TV-ul Smart Led Phillips 42PFL3507H

   Relaxati-va si savurati o seara grozava in fata televizorului cu o calitate exceptionala a LEDurilor televizorului  Philips 42PFL3507 cu tehnologie Full HD LED. Fiind echipat cu Digital Crystal Clear, acesta va permite sa urmariti clipuri video YouTube cu detalii clare si vii.Digital Crystal Cleareste unpachet de inovatii ce creeaza o imagine extrem  de clara indiferent de sursa.
  Vino in magazinele Altex sau Media Galaxy si pe www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro in perioada 15.10-04.11.2012 si ai 400 lei reducere la TV-ul Smart Led Phillips 42PFL3507H.
  Tehnologia de iluminare cu leduri cea mai avansata a acestui televizor LED Full HD combina un design minimalist, atractiv cu o calitate uimitoare a imaginii, precum si cel mai redus consum de energie din categoria sa. Pe deasupra, tehnologia de iluminare cu LED-uri nu contine materiale periculoase. Astfel, prin iluminarea din spate cu LED puteti sa va bucurati de un consum redus de energie, o luminozitate ridicata, contrast si claritate incredibile  si culori vii.

 Te asteptam sa prinzi oferta



marți, 16 octombrie 2012

20% reducere la toata gama de fiare si statii de calcat Philips

   Fierul de calcat vechi nu mai face fata? Doresti un aparat de calcat,modern,de calitate si ieftin? Altex are solutia acestei probleme.
  Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro sau mediagalax.ro si primesti pe loc or reducere de 20%  din pretul dela raft pentru orice aparat de calcat din gama Philips.
  Alege modelul care ti se potriveste
  • Fier de calcat PHILIPS GC2906, SteamGlide, 300ml, 85g/min, 2000W, alb - verde: http://www.altex./fier-de-calcat-philips-gc2906-steamglide-300ml-2000w-alb-verde 
  • Fier de calcat PHILIPS GC3320, SteamGlide, 300ml, 2300W, alb - bleu: http://www.altex.ro/fier-de-calcat-philips-gc3320-steamglide-300ml-2300w-alb-bleu
  • Fier de calcat PHILIPS GC4410, SteamGlide, 350ml, 2400W, alb - albastru: http://www.altex.ro/fier-de-calcat-philips-gc4410-steamglide-350ml-2400w-alb-albastru

Pentru mai multe modele te asteptam in magazine sau pe site.

Grabeste-te sa prinzi ofert





25% reducere la epilatoarele Braun participante la promotie

   Peste 18 milioane de femei, din toată lumea, au ales Braun Silk-épil, care a devenit astfel marca numărul unu de  epilatoare din lume.
   Epilatoarele Silk-épil sunt renumite pentru fiabilitate şi longevitate deoarece beneficiază de reputaţia Braun în inovaţie. Te ajută să arătaţi şi să te simţiţi mai frumoasă ca oricând.
Deoarece ştim că fiecare femeie este unică, epilatoarele Braun sunt proiectate cu atenţie pentru a se potrivi nevoilor individuale şi pentru a se integra în ritualul tău de înfrumuseţare.
   Vino in magazinele Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro sau pe www.mediagalaxy.ro in perioada  15.10-04.11.2012 si obtii o reducere de 25% peloc  pentru epilatoarele marca braun din promotie.
  Poti cumpara  Epilator BRAUN X'PRESSIVE SE7381, acumulator, 2 trepte, 0.5mm, alb - negru la super pret


    Te asteptam



30% reducere la toata gama de cantare Zelmer

  
Un cantar de baie modern care ofera mult mai mult decat simpla masurare a greutatii. Poate masura parametri avansati cum ar fi continutul de apa al corpului, grasimea si masa musculara si chiar caloriile acumulate zi de zi, functii cu care va puteti tine corpul sub control strict!
    * calorii necesare zilnic - Acest cantar, datorita tehnologiei avansate (analiza bioelectrica), masoara masa grasa a organismului si, coreland cu greutatea, inaltimea, varsta, calculeaza necesarul zilnic de calorii pentru fiecare persoana.
    * masurare apa, grasime si masa musculara - Dupa introducerea datelor necesare ca: inaltime, sex, varsta, cantarul poate calcula procentul de apa existent in corp, grasime si masa musculara.
    * 4 senzori pentru imbunatatirea preciziei de masurare - Senzorii pozitionati in 4 locatii speciale, asigura o inalta precizie a masurarii. In cazul cantarelor clasice, care sunt echipate cu un singur senzor, distributia  inegala a greutatii poate duce la o masurare eronata.
      Acum il poti avea.
     Profita de ocazie si cumpara orice cantar marca Zelmer din magazinele Altex si Media Galaxy ori de pe www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro ,si obtii o reducere de 30% pe loc din pretul de la raft. Oferta valabila in  perioada 15.10-04.11.2012.Poti cumpara cantarul mai sus mentionat CNT34Z011   la un super pret din magazinele Altex sau de pesite
   

     Grabeste-te sa prinzi oferta

Pachet promotional Cana filtrare apa CLARO SWISS SANTIS +3 filtre Claro

    Cana filtranta ClaroSwiss asigura reducerea depunerilor de calcar, a impuritatilor si a altor substante neplacute din apa in timp ce pastreaza in apa un continut mai mare de minerale cum ar fi calciul sau magneziul.
   Gratie sistemului unic cu tehnologia gravimetrică IMC® (Intelligent Mineral Control) în 4 pasi, cartusul păstrează un continut echilibrat de minerale cum ar fi calciul sau magneziul, atât de benefice pentru sănătate. În acelasi timp asigură reducerea duritătii apei filtrate si previne depunerile de calcar din aparate.
• Prin constructia sa specială, cartusul elimină particulele si sedimentele.
• Filtrul selectiv pentru schimb de ioni reduce depunerile de calcar si metalele grele cum ar fi plumbul si cuprul,
întâlnite des în tevile vechi si, în același timp, mentine un continut echilibrat de minerale.
• Sistemul organic de absorbție reduce mirosurile si gusturile neplăcute chiar si anumite pesticide.
• Filtrul fin împiedică chiar și cele mai mici particule să ajungă în apa filtrată, rezultând o apă de băut impecabil de curată.
Sistemul digital contorizează reumplerile, în mod descrescător, de la 150 la 0. Sunteți informat automat atunci când este nevoie să schimbti cartsul.

Vino in magazinele Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 15.10-04.11.2012 si la achizitionarea unei cani filtrare apa CLARO SWISS SANTIS primiti cadou un Set 3 filtre de apa MAXIMA CLARO SWISS


Te Aspteptam


 

duminică, 14 octombrie 2012

400 lei REDUCERE la toate Ultrabook-urile

  Ultrabook este o noua categorie de portabile definita prin cateva caracteristici speciale: ultraportabil, bootare rapida, foarte subtire, autonomie generoasa, procesoare Intel Core i3/i5/i7.
    Achizitioneaza in perioada 04.10-24.10.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy unul din ULTRABOOK-URILE din promotie si beneficiezi de o reducere de  4000 lei din pretul de raft in momentul achizitiei.
  Alege modelul care ti se potriveste:
  Ultrabook SONY VAIO SVT1311M1ES.EE9, Intel Core i3-2367M 1.4GHz, 13.3", 4GB, 320GB, Intel HD Graphics 3000, Windows 7 HP
  Laptop HP ENVY 6-1030sq, Intel Core i5-3317U 1.7GHz, 15.6", 6GB, HDD 500GB + SSD 32GB, AMD Radeon HD 7670M, Windows 7 HP
   Ultrabook SAMSUNG NP530U3B-A01RO Intel Core i5-2467M 1.6GHz,13.3", 4GB, 500GB, Intel HD Graphics 3000, Windows 7 HP 

Vino sa prinzi oferta Altex si Media Galaxy

Mai multe pe www.altex.ro
                                

                           

Cadou boxe logitech X530 la orice laptop Sony Vaio


Esti in cautare de un  laptop bun si in acelasi timp vrei sa il echipezi si cu boxe? Atunci are solutia.
   Vino si cumpara din magazinele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro orice laptop Sony Vayo si primesti cadou boxele logitech  X530.Oferta e valabila in perioada 04.10-24.10.2012.

Aflaţi mai multe despre VAIO

Aflaţi mai multe despre inovaţia VAIO
Aflaţi mai multe despre designul VAIO

Inovaţia VAIO

Fiecare VAIO include cea mai inovatoare tehnologie disponibilă pentru a vă oferi cea mai bună experienţă de utilizare posibilă.



Designul VAIO

Nicio altă marcă nu are o asemenea reputaţie de invidiat pentru design de ultimă generaţie şi creativitate - estetic, şi totuşi funcţional pentru un aspect şi o experienţă contemporane.



Aflaţi mai multe despre calitatea VAIO
Aflaţi mai multe despre software-ul VAIO

Calitatea VAIO

Fiabilitatea este totul – notebookurile VAIO sunt testate riguros pentru a se asigura funcţionarea ireproşabilă în medii din viaţa reală.



Software-ul VAIO

Creaţi, savuraţi şi partajaţi fără nicio configurare necesară şi gestionaţi-vă tot conţinutul media cu uşurinţă.


Grabste-te sa prinzi oferta

Pana la 1000 lei REDUCERE la televizoarele 3D Samsung

Traieste adevarata experienta 3d cu imagini mai clare si culori vibrante doar cu Altex si Samsung
  Samsung te-a obisnuit prin dorinta de a-ti face viata mai usoara. Indiferent daca muncesti sau te joci, prioritatea lor este sa obtii totul exact asa cum iti doresti.Tehnologiile revolutionare aduse de Samsung au dus la crearea de produse inovative ce vor avea un impact asupra vietii zilnice.
  Achizitioneaza in perioada 11.10-17.10.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy unul din televizoarele 3D Samsung din promotie si beneficiezi de o reducere de pana la 1000 lei din pretul de raft in momentul achizitiei.

Alegeti televizorul potrivit pentru dvs. si familia dvs.
    * Proiectat pentru a fi extrem de atragator
    * Bucurati-va de aplicatii, clipuri video, Skype, navigare pe web si altele
    * Vizionati filme de la USB

Mai multe detalii in magazine si pe www.altex.ro

                           

30% reducere la castile Logitech

Castile Logithech reprezinta optiunea nr 1 a muizcienilor de top din lume care  participa laturnee.
Castile Logithech au fost priectate pentru locurile in care conteaza - pe scena, in studio si la urechile celor mai pretentiosi profesionisti din intreaga lume.
   Vino acum si achizitioneaza din magazinele Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si pe www.mediagalaxy.ro oricare din castile Logitech din promotie si obtii pe loc o reducere de 30% din pretul de la raft. Grabeste-te , oferta valabila in perioada 04.1-24.10.2012 .
  Cumpara Castile IT LOGITECH H600, PC, USB, albastru la super pret

   Cel mai bun sunet se gaseste la Altex

Te  asteptam in magazine si pe www.altex.ro

                                                                      

Pana la 2000 lei REDUCERE la televizoare PHILIPS cu diagonala de minim 117 cm

DA.Ai auzit bine. Vino in Magazinele altex si mediagalaxy sau pe www.altex.ro siwww.mediagalaxy.ro inperioada 04.1-24.10.2012 si ai pana la 2000 lei reducere la televizoarele Philips din promotie. Mai mult  Ai 31 de zile banii inapoi garantat pentru seriile de televizoare PHILIPS 6007 / 7007 / 8007 / 9607 / 9707. Oferta valabila in perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2012. Citeste AICI regulamentul oficial al campaniei
Relaxati-va si savurati o seara grozava in fata televizorului
Bucurati-va de o varietate bogata de continuturi cu Smart TV Plus


    * Wi-Fi integrat pentru a utiliza Smart TV wireless
    * O diversitate de aplicatii online, filme de inchiriat si televizor care recupereaza
    * Controlati televizorul cu smartphone, tableta sau tastatura
    * Cu DLNA, bucurati-va de fotografii, muzica sau filme pe televizorul dvs.
    * Cautare, programare, inregistrare si pauza TV
    * Bucurati-va de apeluri video pe televizor si fiti aproape de cei dragi

Grabeste-te sa prinzi oferta

Pana la 400 lei reducere la msinile de spalat rufe Whirlpool

   
Achizitioneaza in perioada 25.09 - 30.11.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy una din masinile de spalat rufe Whirlpool din promotie si beneficiezi de o reducere de pana la 400 lei din pretul de raft, in momentul achizitiei.
  Produsele aflate in promotie sunt produse care detin Tehnologia Al 6lea Simt.  
  Masinile de spalat rufe cu "Al 6-lea  Simt" stiu sa-si recunoasca rufele, saaleaga programul potrivit pentru ele , sa economiseasca apa, detergent sienergie si sa  scoata cele mai dificile pete.
   Whirlpool este brand-ul numarul 1 în domeniul electrocasnicelor din Europa si a fost selectat ca Superbrand în România.
   Te asteptam in magazine







300 lei reducere la orice televizor LG 3D de 42"

   Cumpara in perioada 25.09 - 30.11.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy din televizoarele lg 3d  din promotie si beneficiezi de o reducere de la 300 lei din pretul de raft
   TE ASTEPAM

Cinema 3D este cea mai avansata tehnologie de vizionare in format 3D. Pregateste-te pentru o experienta cinematografica 3D la cele mai inalte standarde, chiar in confortul casei tale. Uita de ochelarii grei si inconfortabili si de imaginea fluctuanta a tehnologiei 3D conventionale. Acum te bucuri de imagini 3D precum cele din sala de cinema, chiar la tine acasa. Televizorul LG CINEMA 3D reprezinta noul standard de excelenta a experientei tridimensionale.


  • Ochelari 3D Confortabili
  • Fara fluctuatii ale imaginii 3D
  • Conversia 2D in 3D
  • Dual Play
  • FPR 3D Panel
  • LED
  • MCI 200







Ochelari 3D Confortabili
Ochelarii 3D ai televizoarelor LG sunt usori, fara baterii si economici, oferind un confort sporit in timpul vizionarii.





Fara fluctuatii ale imaginii 3D
Spre deosebire de televizoarele 3D convetionale, Televizoarele Cinema 3D Smart sunt certificate fara fluctuatii ale imaginii si ofera imagini 3D in culori mai vii. Confort sporit de vizionare, in paralel cu imagini deosebite in format 3D.








Conversia 2D in 3D
Televizoarele LG pot converti continutul 2D in imagini 3D de inalta calitate datorita software-ului avansat de conversie.








Dual Play
Un beneficiu in plus oferit de televizoarele LG. Functia Dual Play iti permite sa joci jocuri video impreuna cu un prieten, fiecare dintre voi vizionand tot ecranul televizorului.

    







FPR 3D Panel
Prin panelul Film-type Patterned Retarder (FPR) patentat LG, televizorul ofera o imagine la o calitate superioara, nedistorsionata si un unghi mare de vizualizare.









LED
Brilliant LED backlighting display ofera imagini clare, nuante de negru reale, si cele mai vii si pline de viata culori vazute pe un ecran slim.



    





MCI 200
Motion Clarity Index, numarul de semnale de raspuns pe secunda, este un indicator global de claritare reala a imaginii in miscare, incluzand factori mai complexi decat Frame Rate. Functia avansata LG de control a luminii de fundal, tehnologia avansata a ecranului si procesorul performant duc toate la o performanta maxima reducand efectul de blur la imaginile in miscare.