sâmbătă, 13 octombrie 2012

15% REDUCERE la incorporabile BOSCH


Renovezi? vrei sa faci o investitie care sa merite? Bosch iti ofera ceea ce cauti: un plus de calitate, un plus de beneficii la un pret corect.
 Bucura-te de noua gama de electrocasnice incorporabile Bosch: cuptoare electrice, cuptoare compact, cuptoare cu microunde, plite, hote, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aparate frigorifice, automat espresso incorporabil.
  Vino si cupmara in perioada 1.09-31.10.2012 din magazinele Altex si Media Galaxy si de pe www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro orice produs incorporabil BOSCH si obtii pe loc o reducere de 15 % din pretul de la raft.
Ai incredere in calitatea nemteasca "Bosch"  si in seriozitatea unui puternic brand romanesc "Altex"
  Te Asteptam in Magazine si pe www.altex.ro

150 lei reducere la toate masinile de spalat ECO BUBBLE Samsung

   


Inovatia tehnologica Eco Bubble oferita de Samsung  iti asigura cea mai buna performanta de spalare din categoria sa. Utilizand aerul si apa pentru a dizolva detergentul, tehnologia Eco Bubble creeaza bule de curatare eficiente,  incat permite detergentului sa penetreze si fie absorbit uniform de rufe de 40 de ori mai rapid, pentru o spalare sigura si profunda. Iar partea cea mai buna este ca ingeniozitatea tehnologiei Eco Bubble mentine o performanta superioara fara a fi necesara apa calda, pentru o economie de energie de pana la 70%.
   Acum la Altex si www.altex.ro ai 150  lei reducere la toata gama de masini de spalat ECO BUBBLE Samsung .Oferta e valabila in perioada 04-24.10.2012.Cumpara acum Masina de spalat frontala SAMSUNG WF1602WQU, 6kg, 1200rpm, A+, LED, argintiu si factura de energie elegtrica nu iti va mai da dureri de cap.

Te Asteptam in Magazine

Reduceri la masinile de spalat si aparatele frigorifice clasa energetica A+, A++ si A+++ Bosch

Bosch a pus intotdeauna nevoile clientilor pe primul loc, iar calitatea deosebita si solutiile tehnice se reflecta in beneficii reale pentru utilizatori, usurand viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi.
Masinile  de spalat bOSCH  sunt cu pana la 30% mai eficiente energetic decat cele din clasa A. In plus, sunt surprinzator de discrete si facturile de apa si energie electrica vor arata mult mai bine.
   Vino la Altex, in perioada 4.10 - 4.11.2012 si cumpara o masina de spalat rufe sau un aparat frigorific Bosch cu tehnologii supereficiente energetic, si obtii o reducere de pana la 300 lei.
   Tehnologiile Bosch nu participa numai la protejarea mediului, ci imbunatatesc in acelasi timp calitatea vietii de zi cu zi.
    Poti cumpara Masina de spalat frontala BOSCH Avantixx for kids VarioPerfect WAQ2446KBY, 7kg, 1200rpm, A+++, LCD, alb, cu 300  de lei mai putin.
    Nu pierde oferta Altex  



50% Reducere la toata gama de expresoare Tassimo

Ai aflat de super reducerea de la Altex?
  Vino acum in orice magzin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si pe www.mediagalaxy.ro si profita de reducerea de 50% la toata gama de expresoare Tassimo de la Bosch. Atentie: promotia e valabila doar in perioada 11-14.10.2012
Alege modelul si culoarea preferata:
     Expresor Bosch TAS4013EE,  2l , 1300w, 3,3bar, ros-negru: http://www.altex.ro/expresor-bosch-tas4013ee-2l-1300w-3-3-bar-rosu-negru
    Expresor Bosch TAS2001EE, 1,5l,1300w, 3,3 bar,alb:
http://www.altex.ro/expresor-bosch-tas2001ee-1-5l-1300w-3-3-bar-alb
    Expresor Bosch TAS6515ee, 1,8 l , 1300w, 3.3bar, afisaj led,
negru:http://www.altex.ro/expresor-bosch-tas6515ee-1-8l-1300w-3-3-bar-negru
     Descopera gama de expresoare Tassimo la Altex
Te asteptam in magazine


20% reducere pentru toate electrocasnicele mici Bosch, cu exceptia Tassimo


Portofoliul de marci BOSCH cuprinde sprctru de produse de electrocasnice moderne.Aceasta include apartate de gatit,  masini de spalat vase , masini de spalat si uscatoare de rufe ,aparate frigorifice cat si o gama exceptionala de  produse electrocasnice mici.
 Electrocasnicele Bosch ocupa pozitii de top in cadrul testelor de calitate si a concursurilor internationale de  design.
  Altex iti ofera posibilitatea de a cumpara produse mici de bucatarie marca Bosch,la super pret.
  Vino in magazinele Altex sI Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 04-24.10.2012,cumpara orice produs be bucatarie Bosch ,cu exceptia Tassimo, si protati de  o reducere de 20%
  Ai mixer cu vas MFQ3560,5 viteze, TURBO, 450 W , alb,la super pret
Te asteptam in Magazine

                                             


miercuri, 10 octombrie 2012

15% Reducere la toate aspiratoarele Samsung

 Treburile casnice pot să nu fie activitatea dvs. favorită, dar faptul că sunt benefice pentru casa şi pentru sănătatea dvs. face din ele o prioritate. Dar asta nu înseamnă că trebuie să vă ocupe tot timpul. Aspiratorul potrivit uşurează protejarea valorii casei dvs. şi a stării de bine a familiei.
Cu aspiratorul potrivit şi numai câteva minute săptămânal, veţi avea siguranţa că aveţi o casă sigură şi sănătoasă în care familia dvs. îşi poate petrece timpul.
  Altex aspira preturile!!
  Vino in magazinele Altex SI Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro,cumpara un aspirator din gama Samsung si ai 15 % reducere pe loc.Oferta valabila  in perioada 04.10-24.10.2012.

Grabeste-te sa prinzi  cel mai mic pret din Romania






20% REDUCERE la toate uscatoarele de par Rowenta

    Uscatorul de par este un aparat necesar oricarei femei. Pe langa functia de uscare acesta poate sa indeplineasca si functia de coafare sau indreptare a parului.Cu cat numarul de watti este mai mare, cu atat puterea aparatului este mai mare si fluxul de aer este mai puternic. Asigura-te ca aparatul pe care vrei sa il achizitionezi are cel putin 1700 W pentru ca uscarea parului sa fie foarte rapida. Daca iti doresti ca uscatorul tau sa aiba si alte functii in afara de uscarea parului, cauta unul care sa vina insotit de diverse accesorii, pentru ondularea sau indreptarea parului.
     Altex iti  propune o super oferta. Vino in magazinele Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si mediagalaxy.ro si ai pe loc reducere la orice uscator de par din gama Remington. Alege modelul preferat si bucura-te de reducerea de 20 % . Oferta valabila in perioada 04.10-24.10.2012.
  Nu rata ocazia!!




20% REDUCERE la toata gama de aparate de ras Philips

     Te-ai saturat sa tot cumperi aparate de ras de unica folosinta? Ai pielea sensibila? Ai nevoie de un aparat de ras performant care sa indeplineasca cerintele tale si care sa aibe grija de pielea dumneavoastra?
   Fie ca doriti un aparat electric de ras cu acumulator sau direct la retea, Altex si Phillips sar in ajutorul tau cu o super oferta.
    Vino in magazinele Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro ,cumpara un aparat de ras din gama Phillips si ai pe loc o reducere de 20% direct pe factura. Oferta este valabila in 04-24.10.2012
  Alege performanta, Alege siguranta, Alege Altex
Te asteptam in magazine sa prinzi oferta Altex si Media Galaxy




20% REDUCERE la toata gama de produse Terraillon

Acum iti poti avea propriul cantar de baie .
  Daca ai luat deja decizia sa slabesti sau sa iti tii greutatea sub control, Terraillon si Altex iti sar in ajutor.
   Numai in magazinele altex si Media Galaxy si pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.rogasesti aceasta oferta unica.
  Vino in orice magazin in perioada 04-24.10.2012 si cumpara orice produs Terraillon si ai pe loc o reducere de 20% reducere din pretul de la raft.
Cantar de persoane TERRAILLON TX 6000 Dragonfly, electronic, 160kg, sticla, bej la super pret .
TERRAILLON este o organizatie flexibilă axat pe producerea de produse de înaltă calitate  care depăsesc cerintele clientului 
Te Asteptam

25% reducere la toate cuptoarele cu microunde Zelmer


    
Aparatele electrocasnice din secolul al XX-lea au eliminat mult din munca zilnică necesară pentru prepararea alimentelor, iar o inovaţie propulsată de descoperirile chimice a fost cuptorul cu microunde.
   Cuptoarele cu microunde sunt foarte eficiente deoarece radiaţia microundelor este utilizată pentru a încălzi moleculele polarizate din interiorul alimentelor. Moleculele de apă din alimente se rotesc încercând să se alinieze la câmpul electric alternativ al microundelor cu frecvenţă de 2.450 MHz. Această mişcare moleculară generează căldură, care este apoi dispersată pe măsură ce moleculele în rotaţie se lovesc de alte molecule şi le angrenează şi pe acestea în mişcarea lor.
Altex baga
preturile. la microunde   
  Cumpara acum in magazinele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro orice cuptor cu microunde  din gama Zelmer si obtii de o reducere de 25 % din pretul de la raft. Oferta valabila in perioada 04-24.10.2012

Te asteptam in magazine








Pana la 40% reducere la toate expresoarele phillips

  Toti amatorii de cafea adora un espresso autentic – cafeaua rafinata servita în fiecare zi în cafenelele din Italia.
   Preparata la perfectie de generatii de barmani, espresso este o bautura clasica, cu un gust pur si simplu minunat. Dar nu trebuie sa mergeti la o cafenea pentru a savura un espresso veritabil. Aceasta datorita Philips Saeco si Altex.Acum puteti prepara si dumneavoastra. espresso italian original. Simplu si usor, cu o apasare de buton, în fiecare zi, chiar la dvs. acasa.

  Vino in magainele Altex sau Media Galay sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro  in perioada 04-24.10.2012 si ai pana la 40% reducere la toata gama de expresoare Phillips 

  Lasati-va atras de cultura espresso si descoperiti secretul acestui gust unic.

























Te asteptam in magazine

20 % REDUCERE la toata gama de heating Rohnson



Iarna bate la usa. Frigul si vremea rea pun stapanire pe interg teritoriul.Dar nu te speria. Caldura locuintei tale  iti este asigurata acum de Altex si Rohnson la super oferta.
     Cumpara acum in magazinele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro orice produs de  incalzire din gama Rohnson, si beneficiezi de o reducere de 20 % din pretul de la raft. Oferta valabila in perioada 04-24.10.2012.
  Poti cumpara caloriferul electic R2009, 9 elementi 3 trepte caldura, termostat cu 20% mai putin.
  Rohnson este marca inregistrata a VASSILIAS S.A. pentru aparate electrocasnice intr-o gama variata.
Compania VASSILIAS S.A. a fost fondata in 1980 in Atena - Grecia si este una din cele mai importante firme din Grecia in domeniul comercializarii produselor electrocasnice

       
Prinde Oferta Altex








Cea mai spectaculoasă săritură în gol, programată astăzi

       Parașutistul austriac Felix Baumgartner va sări astăzi de la înălțimea de 36,5 km, în încercarea de a doborî mai multe recorduri.

        Saltul din stratosferă al curajosului parașutist va avea loc deasupra orașului Roswell, din statul american New Mexico, iar balonul care îl va ridica este programat să părăsească aeroportul Roswell la ora locală 7 (16, ora României), informează BBC News. Conform calculelor specialiștilor, Baumgartner va accelera în cădere liberă de la 0 la 1.110 km/ pe oră în 40 de secunde. Dacă totul merge bine, își va deschide o parașută în apropierea pământului, urmând să aterizeze în deșert 10 minute mai târziu


Bafta Multa


sursa yahoo.com

marți, 9 octombrie 2012

Autowebshop.ro

Doar la AUTOWEBSHOP.ro!

Comanda acum o cutie portbagaj Modula si primesti 5% reducere la achizitionarea unui sistem de portbagaj.

20% reducere la aspiratorul Gorenje VCK2102

   Vechiul aspirator iti creeaza probleme?  Cauti un aspirator bun? Te-ai saturat de sa tot cumperi saci pentru  vechiul aspirator? Ai nevoie de un aspirator performant?  Altex are solutia si iti propune un super aspirator la un super pret.

   Cumpara in perioada 24.09 - 14.10.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy aspiratorul Gorenje VCK2102 si beneficiezi de o reducere de 20% din pretul de raft in momentul achizitiei 
 
  Ai aspiratorul VCK2102 putere 2100w, putere de aspirare 390w, capacitate recipient praf 2,3 l filtru HEPA, perie TURBO, functie Soft Start cu 20% mai putin

Altex, Cel mai mic pret din Romania

Te Asteptam

                      


20% REDUCERE LA TOATA GAMA DE CANTARE EBODA

  Ai grije de sanatatea ta.Invata cum sa duci un stil de viata sanatos si cum sa tii kilogramale sub control! Acum iti poti achizitiona un cantar de baie electronic de calitate  iar greutatea ta va fi acum sub control.

   Vino si cumpara din mazaginele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro un cantar de persoane Eboda , si obtii o reducere de 20% din pretul de la raft

   Cantarul de baie E-Boda CEP2011 este un dispozitiv “smart” care iti arata masa osoasa, musculara, procentul de grasime din corp, procentul de hidratare si necesarul de calorii.Are o capacitate maxima de 150 kg, senzori de mare precizie,diviziune 100g , ecran lcd.

Prinde oferta Altex


                                



25% REDUCERE la toata gama de placi si ondulatoare Braun

Altex si Braun au grija de parul tau. Acum toate problemele cu parul dumneavoastra sunt rezolvate
   Instrumentele de coafat  de la Braun vor permite să vă coafaţi, fără a vă face griji în legătură cu deteriorarea părului. Încercaţi stiluri diferite, mulţumită tehnologiilor Braun axate pe sănătate, din plăcile de îndreptat si  ondulatoare.
    Vino si cumpara in perioada 24.09-14.10.2012 din magazinele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalay.ro orice placa de indreptat parul sau ondulator din gama Braun si ai redeucere 25% din pretul de la raft.
   Poti cumpara Ondulatorul AS530 , putere 1000w, sistem de coafare cu aburi, 2 peri 18mm si 38 mm, si sistem de hidratare a firului de par, cu 25% mai putin

Te asteptam



                                                     



















Acum la ALTEX ai 20% reducere La Masina de tocat ARDES

     Istoria modernă a companiei  Ardes a inceput  în anul 1992 in localitatea Seriana Valley (Bergamo), ca un producător de aparate de uz casnic de mici dimensiuni. Cu toate acestea, de peste cincizeci de ani brandul a fost prezent pe teritoriul italian. De la început au fost două elemente de bază prin care s-a remarcat  compania : producţia şi  cercetarea şi dezvoltarea produselor de nişă.

      Niciodata nu a fost atat de usor sa preparati  la dumneavoastra acasa sucul de rosii si conservele preferate !

 
  Vino la Altex si pe www.altex.ro   in perioada 24.09-14.10.2012 si beneficiezi de o reducere de 20% la MASINA DE TOCAT ARDES 7450 cu capacitate de tocare de 7,5 kg/h, cutit inox, accesorii rosi,
accesoriicarnati.

    Mai mult decat atat ! Masina de Tocat Carne si Rosii Ardes 7450 R este dotata cu un accesoriu special prentru prepararea deliciosilor  carnati de casa !
 
Te asteptam


                                  

























20% reducere la toata gama de produse RUSSEL HOBBS


Prepararea hranei poate fi o activitate laborioasă. Aparatele electrocasnice sunt esenţiale acelor bucătari exigenţi ce doresc să gătească reţete elaborate sau acelora care pur şi simplu iubesc gustul mâncării preparate în casă. Fie că e vorba despre amestecare, tăiere sau omogenizare, Russell Hobbs are o gamă de produse destinată să vă facă viaţa mai uşoară.
  Produsele RUSSEL HOBBS au fost concepute şi testate ţinând cont mereu de 3 caracteristici esenţiale - să facă prepararea hranei acasă o activitate uşoară, rapidă, iar curăţarea după utilizare să fie o joacă de copii!
  Acum le poti avea la pret redus doar cu Altex.
  Vino in orice magazin Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 24.09-14.10.2012 si profita reducerea de 20% pentru toate produsele RUSSEL HOBBS

 Te asteptam


                                            





20% REDUCERE la toata gama de produse REMINGTON

   Fi pregatit sa arati bine cu Altex si Remington
Altex ti-a pregatit o mega promotie pentru toate produsele Remington
   Fie ca iti trebuie o placa de indreptat parul sau un uscator de par, fie ca vrei orice produs de ingrijire personala le gasesti la super pret doar la Altex.
  Cumpara orice produs  din gama remington din magazinele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro si ai 20% reducere din pretul de la raft. Oferta este valabila in perioada 24.09-14.10.2012 .
  Ai Placa de indreptat parul S9500 , putere 34w, placi ceramice cu extract de perle,incalzire in doar 10 secunde la super pret

Te asteptam

                                           

luni, 8 octombrie 2012

20% REDUCERE la toata gama de fiare si statii de calcat BOsCH

Al Treilea mare producator de electrocasnice la nivel mondial ,Boch, si Altex liderul de pe piata din Romania in vanzarea  cu amanuntul  vin in ajutorul tau cu o spuer ocazie.
    Fierul de calcat vechi nu mai da randament? ALTEX are solutia perfecta.
   Cumpara in perioada 24.09-14.10.2012 din magazinele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro orice fier sau statie de calcat Boch si primesti pe loc un discount de 20% din pretul de la raft.
  Exemplu: Ai fierul de calcat TDA2365 putere 2200w, talpa palladium-glise, abur suplimentar 80 g/min,3 sistemeanti calcar,garantie 2 ani la super pret.

Nu pierde oferta!!!

                                                       

Prinde Oferta Altex 37% reducere automatul de cafea Cacafissimo

 Puţine alte băuturi ne-au modelat cultura precum a făcut-o cafeaua. Indiferent dacă suntem acasă, pe drum sau la muncă, este o parte a vieţii noastre cotidiene. Întrucât gusturile diferă, majoritatea oamenilor au o cafea preferată.
   Altex ti-a pregatit o oferta de nerefuzat.
   Vino acum in orice magazin Altex sau Media Galaxy si profita de reducerea de 37 % din pretul de la raft pentru expresorul Cafissimo CAFHOTRED.  Aparatul are o presiune de pana la15 bari si functioneaza cu capule Tchibo: cafea expresso, caffe crema si alte sortimente. Oferta valabia in perioada 24.09-14.10.2012.

 Nu rata oferta
 Si nu uita ca Altex da de 2ori diferenta daca gasesti in alta parte mai ieftin
                                

20% reducere la toata gama de storcatoare Moulinex.

Prepararea sucului nu a fost niciodata mai simpla.
Altex ti-a pregatit o super oferta la toata  gama de storcatoare Moulinex.
  Asadar vino in magazinele Altex si Media Galaxy in perioada 24.09-14.10.2012 si profita de o reducerea de 20% aplicata direct din pretul de la raft .
   Alege ce iti place din unul din modelele:
  •    Storcator fructe si legume JU2000 - 200W ALB,Easy Clean,Impuls (http://www.altex.ro/storcator-de-fructe-moulinex-ju2000-200w-alb)
  •    Storcator fructe si legume JU570  - 600 w, 2 trepte de viteza,argintiu (http://www.altex.ro/storcator-de-fructe-si-legume-moulinex-ju570-600w-argintiu-negru)
  •    Storcator fructe si legume JU650 -  1000w , 2 trepte de viteza,rosu

Sau intra pe http://www.altex.ro/produse-electrocasnice/aparate-de-bucatarie/storcatoare-de-fructe-si-legume pentru multe alte modele

Te ASTEPTAM

                                                        

20% Reducere la toata gama de uscatoare Phillips

    Un uscător bun de păr este un adevărat element esenţial pentru coafare.
   Protectie maxima,stralucire perfecta, si  20% reducere la toata gama de uscatoare de par gama Phillips; toate acestea iti sunt oferite in magazinele Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 24.09-14.10.2012.
  Alegeţi un uscător de păr cu flux de aer ionic – precum Philips HP8183  - cu o putere de 2200 W şi un motor durabil. Căutaţi de asemenea un uscător care are setări flexibile de căldură şi viteză şi un element ceramic pentru a echilibra căldura de uscare şi fluxul de aer.

Te asteptam in magazine
 

                                       

25% REDUCERE la toata gama de aspiratoare ELECTLOLUX



Vechiul aspirator nu mai functioneaza?  Doriti achizitionarea unui nou aspirator?
 Praful din casă poate provoca numeroase probleme dacă aveţi simptome de astm sau alergie.
 Daca  doriti o casa curata si cautati un aspirator de calitate Atunci vino in magazinele altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 24.09 - 14.10.2012  si profita de de reduceri de 25 % la toata gama de ASPIRATOARE Electolux. EXEMPLU:
    Aspirator cu sac ELECTROLUX ZCE2400W putere 2400W tuburi telescopice,perie spatii inguste perie tapiterie. Te asteptam in magazine sa prinzi cel mai mic pret din Romania



duminică, 7 octombrie 2012

20% REDUCERE la gama de roboti bucatarie Phillips


Fi pregatit sa prinzi oferta Altex pentru robotii de bucatarie Phillips.
In Perioada 24.09 - 14.10.2012  in magazinele Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro ai reducere 20% din pretul de la raft la toata gama de ROBOTI DE BUCATARIE PHILLIPS. Exemplu:
    Cu robotul HR7761/00 ai multifunctionalitate maxima fara effort.Acest robot dispune de cea mai avansata tehnologie cu o putere de 750w, 7 accesorii, vas de 2.2 l,blender 1,2 l, discuri feliere/maruntire, cutit marutire/tocare,curatare usoara dupa utilizare. Acest robot de bucatarie este raspunsul pentru problemele dumneavoastra din bucatarie.
      Cel mai bun prêt  il gasesti doar in Altex.
Vino in magazine. Te asteptam

25% REDUCERE la toata gama de mixere BRAUN


Vrei sa pregatesti mancarea fara efort? Calea cea mai simpla de gatit iti este oferita de ALTEX SI  BRAUN.
   Cumpara in perioada 24.09 - 14.10.2012 si beneficiezi de 25% reducere la toata gama de MIXERE Braun doar in magainele Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro
    Cu puterea sa de 600 de Waţi, 15 viteze şi funcţie turbo, mixerul Braun MR530 va îndeplini toate sarcinile necesare pentru a pregăti feluri de mâncare consacrate, de la amestecarea supelor gustoase sau sosurilor, tocarea zarzavaturilor, felierea sau mărunţirea legumelor pentru salate colorate, baterea albuşurilor de ou chiar până la frământarea aluatului pentru prăjituri, pâine sau paste şi altele; posibilităţile sunt infinite şi meniul captivant.
     Te asteptam in magazine

                                                 

15% REDUCERE la toata gama de cuptoare cu microunde SAMSUNG



     Usor de folosit, rapid in prepararea sau incalzirea alimentelor,  Iubit, dar şi hulit, intens folosit dar şi  prohibit, cuptorul cu mirounde s-a impus ca o constantă a bucăriei moderne
   Vino  in perioada 24.09 - 14.10.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy orice cuptor cu microunde Samsung si beneficiezi de o reducere de 15% din pretul de raft in momentul achiztiei.
     Alege ce iti place de pe  http://www.altex.ro/produse-electrocasnice/cuptoare-cu-microunde/filtru/brand/samsung, iar de acum vei putea mereu sa iti pregatesti foarte usor si mult mai repede mancarea favorita .
    Te asteptam sa prinzi oferta

30% REDUCERE la toata gama de aspiratoarele ZELMER


Ai nevoie de un aspirator ieftin si bun?  Atunci nu pierde oferta Zelmer din magazinele Altex  si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro  si poti beneficia de 30 % reducere la toata gama de aspiratoare. Oferta valabila in perioada 24.09 - 14.10.2012
      VC1400.0SK este un aspirator mic si foarte eficient. Este un aspirator modern, compact, fara sac echipat cu sistem ciclon. . Este echipat cu motor de 1900 .Aspiratoarele VC1400.0SK  sunt echipate cu un set de duze (duza pentru spatii inguste, cap de aspirare mic si perie mica) si perii de comutare cu 2 pozitii , cu separator de obiecte mici, de exemplu. cercei. Rotile mari, cauciucate fac manevrarea aspiratorului mai usoara si protejeaza podeaua de zgarieturi. Datorita dimensiunilor sale reduse, noul VC1400 TINY poate sa incapa chiar si intr-un dulap mic.  Lungimea cablului de 9 m permite  va ofera libertate de miscare in intreg apartamentul.Este dotat, de asemenea,  cu control electronic al puterii, oferindu-va posibilitatea de a regla puterea de aspirare in functie de suprafata.

20 % REDUCERE la toata gama de heating Singer

Altex si Singer te pregatesc de anotimpul rece cu super promotie la toata gama de incalzire.

Vino in orice magazine Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro , www. mediagalaxy.ro in perioada 24.09 - 14.10.2012 si beneficiezi reduceri substantiale la CALORIFERE, AEROTERME, RADIATOARE CU HALOGEN, Singer

·   AEROTERMA    HF801,putere 2000w, 2 trepte de caldura, termostat  de siguranta
·        Calorifer Electric ZC1225 12 elementi ,termostat, 3 trepte de putere
·        RADIATOR CU HALOGEN SHG1200 putere 1200W,3 trepte putere, putere la supraincalzire


Nu rata aceasta oferta si achizitioneaza un produs pe care te poti baza in zile friguroase, acum la un super pret prin oferta disponibila doar la Altex!

 Vino in magazine si beneficiaza de cel mai mic pret din Romania 
Te Asteptam


 

IPhone5 si Galaxy S III

Doua dintre cel mai bine vandute telefoane mobile printre cele mai toxice dispozitive de gen

Cele mai populare si mai vandute telefoane mobile ale momentului IPhone5 si Galaxy S III,sunt considerate toxice de cercetatori.Potrivit unui studiu realizat de experti ai site-urilor ifixit.org si healthystuff.org si citat de editia online a publicatiei Daily Mail,unele parti componente ale telefoanelor mobile au in compozitie substante care pot afecta grav starea de sanatate a utilizatorului.Informatiile privind substantele care intra in alcatuirea componentelor telefoanelor mobile sunt tinute secret de producatori,care nu doresc sa isi puna in pericol afacerea,sustin autorii cercetarii.