joi, 10 octombrie 2013

29 NOIEMBRIE 2013 !!!BLACK FRIDAY SE APROPIE

Desi ne-am obisnuit ca Black Friday sa pice in ultima vineri a lunii noiembrie, in 2013 lucrurile se schimba putin, iar evenimentul mult asteptat are loc pe 29 Noiembrie in Statele Unite. Cum ‘sarbatoarea reducerilor si ofertelor’ din Romania este strans legata de evenimentul de afara, anul acesta Black Friday Romania 2013 va avea loc tot pe data de 29 Noiembrie.
Cum am mai amintit insa, majoritatea ofertelor de la magazinele locale se vor imparti pe toata durata saptamanii in care pica Black Friday 2013, adica 25 Noiembrie – 1 Decembrie. Asteptati-va deci la o gramada de reduceri sa intre in vigoare cu cateva zile inaintea Vinerii Negre (daca este sa traducem numele evenimentului).
Cele mai mari discounturi insa la laptopuri, televizoare, telefoane mobile si alte gadgeturi vor aparea vineri, si in weekendul imediat urmator, pe 30 Noiembrie si 1 Decembrie. De unde stim asta? Pentru ca la fel s-a intamplat si anul trecut, deci nu avem niciun motiv sa nu credem ca se va intampla la fel si anul acesta. In plus, in weekend romanii au timp de cumparaturi, deci are sens ca cele mai bune oferte sa fie fie disponibile in weekend.

marți, 8 octombrie 2013

CEA MAI BUNA PLACA DE INDREPTAT PARUL REMINGTON S9500

Descriere:
De 8 ori mai neted, de 5 ori mai durabil! Se poate cu un singur produs de ingrijire! Este gata de utilizare in doar 10 secunde si are o temperatura ce poate urca pana la 235 de grade, prin tehnologia Heat Boost! Placile sunt mai lungi decat cele obisnuite, iar afisajul digital iti indica tot timpul temperatura, pentru ca siguranta parului tau primeaza!

 
  • Invelis ceramic avansat cu tehnologie Real Pearl: de 8 ori mai neted, de 5 ori mai durabil
  • Afisaj LCD digital al temperaturii de la 150 la 235 grade Celsius
  • Placi ceramice de mare performanta: gata de utilizare in 10 secunde, recuperare ultra rapida
  • Placi lungi de 110 mm si 25 mm latime
  • Putere: 50W
  • Saculet si suport termorezistente
  • Functie Heat Boost pentru a atinge rapid temperatura cea mai ridicata
  • Inchidere automata de siguranta dupa 60 minute
  • Pivot de blocare pentru depozitare
  • Cablu pivotant de 3 m lungime
  • Dimensiuni cutie: 162 x 346 x 88
  • Greutate pachet: 918 g
  • Garantie: 60 luni.


IATA SI CATEVA PARERI DESPRE ACEASTA PLACA (SURSA:WWWREMINGTON-STYLE.RO)

Merita toti banii!

nota 5, scris de , data: 2013-08-28
Folosesc aceasta placa din 2010, si inca e la fel de buna! Nu am avut nici un fel de problema cu ea si o folosesc cam la 3-4 zile... Mai mult decat atat, da parului un luciu deosebit... E minunata!

Cea mai buna

nota 5, scris de , data: 2013-06-29
Am un par lung si cret. Dar Pearl il face dreeeept si matasos si tine si foarte mult(chiar si o saptamana sta parul intins, dar nah, trebuie spalat :) )

E buna

nota 4, scris de , data: 2013-02-7
Da pacat ca se strica la 6-7 luni, eu am dus`o la reparat(de fapt ti`o schimba) de vreo 2 ori , si cateodata nu-ti da o placa buna ca cea din magazin..am patit-o odata si dupa 3 zile a trebuit s-o duc din nou :|...la reparat.Da indreapta foarte bine:)

e foarte buna,atat pentru indreptat,cat si pentru ondulat

nota 4, scris de , data: 2012-12-28
Nu o am de foarte mult timp,insa sunt foarte multumita de ea.Am un par destul de deteriorat din cauza vopselelor ,si e si cret,insa mie imi intinde foarte bine parul si are o stralucire aparte.

superba

nota 5, scris de , data: 2012-10-24
astazi mi a ajuns si mie placa pearl s9500 si de abea am asateptat sa o incerc si va pot spune ca lasa parul atat de fin si matasos e super a meritat toti banii! in schimb indreapta parul de la prima aplicare e super.

super buna

nota 5, scris de , data: 2012-10-2
o am de un an si ceva si sunt foarte multumita de rezultate...o ador :X

Super buna!

nota 5, scris de , data: 2012-09-20
Buna!Chiar in momentul asta am cumparat si eu o placa Remington Pearl,si va pot spune ca este excelenta,mai ales ca eu am un par foarte dificil si cu firul subtire,este minunata si isi merita si ultimul banut.

cea mai buna placa....

nota 5, scris de , data: 2012-09-4
E excelenta ....am facut o alegere minunata cand am cumparato.....merita toti banii...nu o sa regretati va spun sigur

Nota 10!

nota 5, scris de , data: 2012-09-2
Are un anisor si jumatate si inca isi face treaba cu succes. Sa mentionez ca parul meu (vopsit aproape lunar) trece la 3-4 zile prin mana ei? Cu o masca de par se rezolva totul iar parul meu arata mai sanatos ca unul natural. O recomand din toata inima. :-)

o minunatie

nota 5, scris de , data: 2012-08-24
In primele saptamani de folosire,parul nu statea drept decat cateva ore,apoi cu timpul s-a obisnuit cu indreptatul si acum sta perfect drept si 4 zile.Pot sa spun ca e cea mai buna placa pe care am avut-o,toate prietenele mele ma roaga sa le-o imprumut.Ce-i drept,nu am folosit spray de protectie si parul meu e cam deteriorat,dar e foarte ondulat si nu pot sa stau fara sa o folosesc.Eu v-o recomand cu caldura!

s-a stricat dupa 1 an

nota 3, scris de , data: 2012-08-21
Este intradevar o placa buna, dar zilele trecute m-am trezit ca nu mai functioneaza o parte, nu se incalzeste deloc. Am trimis-o pe garantie ,acum astept rezultatele. Trecand peste mica problema tin sa adaug si eu faptul ca este eficienta,am parul usor ondulat iar aceasta placa il indreapta foarte bine, mi-l pastreaza matasos 3-4 zile; precizez ca folosesc placa des dar parul nu este foarte deteriorat .

Excelenta!

nota 5, scris de , data: 2012-08-15
Am placa aceasta de mai bine de un an si sunt foarte multumita de ea! Eu am parul rebel ( chiar ondulat) si pot spune ca imi rezista 2 zile fara probleme( ma fac la 190 de grade).

ff buna dar pacat ca se strica repede

nota 3, scris de , data: 2012-07-15
nu este ceea ce ma asteptam

Rezultate excelente, dar placa de proasta calitate

nota 2, scris de , data: 2012-06-27
Rezultatele sunt foarte bune pentru o placa la pretul respectiv. Este intr adevar minunata INSA...

Mi s a stricat dupa doar 6 luni de utilizare din cauza ca am lasat o in priza (nepornita, atentie). Am dus o la service Remington (unde erau muulte placi remington pearl, oare de ce?)

Primesc una noua, dupa inca cateva luni, vreo 5 iar se strica din acelasi motiv, nu mi se pare normal...Se supraincalzeste cred din cauza faptului ca ajunge la 235 de grade (cam singura placa de pe piata la pretul acesta)...Nu este destul de testata, pacat.

Superba

nota 5, scris de , data: 2012-05-17
Si eu o am d anul trecut si e chiar ff buna :X

Foarte buna!

nota 5, scris de , data: 2012-03-22
Ieri mi am achizitionat-o si eu...si sunt foarte, foarte multumita de ea . Extrem de buna...intinde perfect din prima! Merita toti banii!:)

f buna

nota 4, scris de , data: 2012-02-12
si eu mi-am luat placa de curand , pe la sfarsitul toamnei si e ff buna insa uneori imi tine parul drept o zi alteori doar jumatate de zi..in schimb nu imi arde parul si il lasa matasos..fff buna o recomand ! :X:X

E pur si simplu perfecta!

nota 5, scris de , data: 2012-01-30
Sunt mandra de ea... Multumesc Remington!!!

Cea mai buna placa din punctul meu de vedere

nota 5, scris de , data: 2012-01-3
Am primit acest model (S9500) de Craciun de la prietenul meu... nu stiam multe despre ea ,dar dupa ce am folosit-o pot spune ca sunt de acord cu majoritatea fetelor de aici...este o placa foarte buna! mie personal imi indreapta parul din prima! si spre deosebire de vechea mea placa ,imi mentine parul intins pana la prima spalare .va recomand sa o cumparati ! merita !

Rg S9500

nota 5, scris de , data: 2011-12-28
Si eu folosesc Remington S9500 si este foarte buna . Tine parul drept si matasos. Sunt incantata de ea :) si chiar o recomand !!!!

Superba:X

nota 5, scris de , data: 2011-12-11
Mi-am cumparat si eu placa aceasta si m-am gandit sa las si eu un review. Sunt foarte multumita de ea. Inainte sa o cumpar, am folosit mai multe placi de la prietene, dar toate imi agatau parul.. iar parul nu statea intins nici macar in ziua aceea.. EU am parul foarte undulat si am zis sa incerc aceasta placa pentru ca era foarte laudata si chiar are rezultate. Imi intind parul luni si imi sta parul intins pana la urmatoare spalare pe cap. Aluneca foarte bine pe par. O recomand tuturor:) Chiar isi merita banii :*

Char este fff buna!!!

nota 5, scris de , data: 2011-11-9
Mi-am cumparat si eu aceasta placa si este minunata,se incalzeste f repede si aluneca pe par incredibil... parca nici nu o simti.Iar parul rezista cateva zile intins.Cu siguranta este cea mai buna placa de par pe care am avuto pina acum.!!!
INCERCATI NU O SA REGRETATI!

placa

nota 5, scris de , data: 2011-10-22
sie eu sunt multumita ! mai ales ca are un avantaj pentru cele cu parul ondulat :nu ti se mai electrizeaza parul asa de repede ! ....eu o am si este foarte buna ! EU AM PARUL foarte cret si desigur ca la prima indreptare imi sta umpic umflat dar urmatoarele zile tot indreptandul este perfect drept ! este minunata o iubesc ! :X ( nu va feriti sa dati atatia bani pe ea isi merita fiecare ban si are 5 ani garantie...ce poti sa iti mai doresti ?:X )

cea mai draguta placa

nota 5, scris de , data: 2011-09-2
Mi am cumparat ieri aceasta placa si am auzit numai comentarii pro despre ea. Acum ca unii nu o au si comenteaza pe langa , e altceva, dar parerea mea e ca e cea mai buna :*

mda e buna!

nota 3, scris de , data: 2011-08-8
e destul de buna,dar mie nu mi tine parul drept mai mult de o zi! nu stiu de ce

Destul de buna!

nota 4, scris de , data: 2011-08-6
E buna,mai ales ca in primele cateva luni de utilizare nu iti arde parul,eu o am de la Craciun si abia acum,dupa 8 luni au inceput sa mi-se despice fire de par:)!Nu e PERFECTA [asta nu s-a inventat inca],dar e super ok:),mie imi tine parul drept 2 zile,probabil si mai mult dar nu rezist fara sa imi spal parul!

Un aparat f.bun

nota 4, scris de , data: 2011-06-25
S9500 face parul sa arate stralucitor,sanatos si perfect intins.Singurul minus este ca trebuie trecut de 3-4 pe suvita pana sa se intinda.

super super!!

nota 5, scris de , data: 2011-05-1
Am primit si eu de ziua mea de la prietenul meu, placa asta....e super...pana acum nici o placa pe care am incercat-o nu m-a multumit indeajuns...recunosc ca pana nu am primit-o n-am stiut de ea, prietenul meu s-a documentat despre tot, dar sunt fff multumita de ea!!! in 5 min am parul intins perfect si in max 10 min am niste bucle de invidiat!! Recomand cu incredere presa asta!!

Foarte buna

nota 5, scris de , data: 2011-04-20
Folosesc S9500 de cateva luni si nu m-a dezamagit niciodata. Parul devine matasos, stralucitor si cu un aspect sanatos si ingrijit. Nu-i pot cere mai mult.

Foarte buna

nota 5, scris de , data: 2011-02-28
Astazi mi-am luat si eu placa si sunt foarte incantata de ea!!!!! Indreapta parul foarte bine si il lasa foarte stralucitor.Cea mai buna placa din cate exista

o vreau

nota 4, scris de , data: 2011-02-10
am incercat-o si e superba, m-am indragostit de ea ca si aspect dar si functionalitate

un aparat foarte bun

nota 5, scris de , data: 2011-02-10
avand un par cu firul subtire si fragil, mi-am dorit sa iau ceva de calitate sa nu-l afecteze si mai rau, asa ca am incercat placa. Este excelenta, o recomand tuturor cu asemenea probleme.

Wooow

nota 5, scris de , data: 2011-02-9
mi-am indreptat parul de 4 zile cu aceasta placa si nu mi s-a ondulat deloc pana acum .Este minunata

Cea mai tare

nota 5, scris de , data: 2011-02-7
Peste 15 min voi ajunge la magazin si imi voi procura aceasta minunata placa .. Si de abia astept pentru ca am auzit numai laude despre ea .

MINUNATA

nota 5, scris de , data: 2011-02-4
este perfecta din toate punctele de vedere,va recomand sa v-o achizitionati caci nu veti regreta!

PERFECT

nota 5, scris de , data: 2011-02-3
Aceasta placa este perfecta atat pentru un par natural drept pentru a-i defini forma si a scoate in evidenta tunsoarea cat si pentru un par incapatanat si cret pe care il va imblanzi imediat! am utilizat-o atat pe propriul par care este drept de la mama natura si l-a facut mai luminos mai neted..cat si pe parul mamei care este cret..iar efectul a durat mult mai mult decat la o placa obisnuita!

hmmmm

nota 3, scris de , data: 2011-02-3
Am incercat aceasta placa acum 3 zile la o prietena. Fata de rezultatele altor placi, aceasta a imblanzit parul meu cret pentru ceva mai mult timp, insa spre sfarsitul zilei a inceput sa se onduleze.....

absolut minunataaa!!!

nota 5, scris de , data: 2011-02-3
o data folosita nu te mai poti desparti de ea:x:x:x ofera parului stralucire,il face neted si matasos. e tot ce iti poti dori de la o placa de par.

e tot ce mi-am dorit de la o placa de par

nota 5, scris de , data: 2011-02-1
Folosesc placa s9500 de 3-4 luni, cu o frecventa de 1 la 4-5 zile. Nu arde parul, nu a mai fost nevoie sa ajustez varfurile despicate. Aspectul parului este foarte sanatos, fin si stralucitor. Parul se mentine drept pana la urmatoarea spalare. Pe lg utilitatea ei cu performante maxime mai are si un design chic. Ma bucur f. mult ca am ales, in sfarsit, un produs care sa ma multumeasca deplin :)