sâmbătă, 1 decembrie 2012

ING: Leul va continua sa se deprecieze si in 2013,dar intr-un ritm lent

Un raport ING estimeaza ca leul isi va continua deprecierea si in 2013 dar ritmul va fi unul lent, in conditiile in care cel mai probabil, BNR va continua sa sustina moneda nationala.

Scenariul luat in calcul de analistii ING Bank implica o depreciere graduala a leului in 2013. Ritmul va fi dictat de banca centrala, deoarece este de asteptat ca aceasta sa intervina pe piata valutara.

“Asa cum am sugerat si in trecut, interventii agresive care sa sustina leul cu orice pret se pot dovedi prea costisitoare din punctul de vedere al rezervelor valutare si nu fac altceva decat sa transfere presiunea catre o arie mai larga a economiei”, au precizat analistii bancii.

In timp ce un leul depreciat ar inrautati situatia datornicilor, interventiile agresive ar urca dobanzile la lei si ar afecta atat debitorii cat si sistemul bancar si Ministerul Financtelor Publice, deoarece ar scumpi accesul la finantare.

In plus, sustinerea leului nu ar eradica riscurile care ameninta stabilitatea financiara. Creditele neperformante nu sunt doar cele acordate in valuta; o mare parte din acestea sunt denominate in moneda locala.

“Dar, cat timp creditele neperformante se gasesc deja la un nivel alarmant si se asteapta sa atinga 20%, ne indoim ca BNR va permite o depreciere rapida a leului si va opta pentru extindere a trendului actual, de depreciere lenta”, se concluzioneaza in raport.

In sedinta de miercuri, BNR a anuntat un curs de 4,5118 lei pentru un euro, in usoara crestere fata de nivelul anterior. Pe piata interbancara, cotatiile inregistreaza o usoara tendinta de creditere, in ton cu evolutia forintului maghiar si a zlotului polonez.

Smiley, din nou lângă Laura Cosoi: "Lasă, o iau eu"

Laura Cosoi şi Smiley au format un cuplu timp de cinci ani, dar la începutul verii au anunţat că se despart şi rămân doar prieteni. Cu toate că au mai fost fotografiați împreună de către paparazzi, Laura și Smiley nu apăruseră încă la TV unul lângă altul.

Astăzi, în ziua în care Pro TV a împlinit 17 ani, cei doi foști iubiți s-au intersectat. Laura Cosoi a gătit în cadrul unei ediții speciale a emisiunii "Master Chef", care a fost prezentată de Smiley și Pavel Bartoș.

După ce jurații au gustat preparatul gătit de Laura, Bartoș s-a ridicat să "fure" farfuria, însă Smiley l-a dat la o parte, pentru a ajunge el lângă fosta lui iubită. "Nu, lasă, o iau eu", i-a spus Smiley lui Bartoș.

Ciocolata viitorului: nu se topește nici la 40 de grade

Un producător britanic de dulciuri a descoperit o modalitate prin care poate fabrica un tip de ciocolată care nu se topește pe vreme caniculară. Ciocolata „termorezitentă”, așa cum o numesc creatorii ei, își păstrează consistența chiar și după ce a fost expusă la temperaturi de 104 grade Fahrenheit (40 de grade Celsius) timp de trei ore.

Desertul, adaptat parcă noilor condiții climatice, a fost creat în centrul de cercetare și dezvoltare al companiei Cadbury, de lângă Birmingham, Marea Britanie, informează popsci.com. În timp ce ciocolata normală se topește la temperaturi ce depășesc 33 de grade Celsius, cea termorezistentă rămâne întreagă la 40 de grade, chiar dacă asupra ei se aplică o presiune ușoară. Secretul constă într-o modalitate inovativă de descompunere a particulelor de zahăr în unități mai mici, reducând astfel cantitatea de grăsimi care le acoperă, ceea ce determină o creștere a rezistenței la căldură. „Am descoperit că putem conferi proprietăți termorezistente ciocolatei, prin rafinarea ei”, se menționează în cererea de brevet înaintată de companie.

Cei care se vor bucura de noul desert nu vor fi însă britanicii, întrucât Cadbury a luat decizia de distribui ciocolata numai în țările cu un climat călduros, precum India sau Brazilia, și mai ales în cele mai puțin dezvoltate, unde lanțurile de aprovizionare nu sunt echipate pentru a face față fluctuațiilor de temperatură.

Rezultatul expertizei internaționale: Vaccinul danez anti-TBC este sigur

Vaccinul danez utilizat în imunizarea nou-născuților români împotriva tuberculozei, este sigur, iar programul național de vaccinare va fi reluat în scurt timp, a declarat în această dimineață ministrul Sănătății, Raed Arafat, care a prezentat concluziile expertizei internaționale.

„Apariția reacțiilor adverse observate nu pune sub semnul întrebării siguranța vaccinului BCG de origine daneză”, au concluzionat experții în tuberculoză și în siguranța vaccinurilor ai Organizației Mondiale a Sănătății. „Potența mai mare a vaccinului danez” (capacitatea mai mare de a produce reacții adverse comune) sau „erorile programatice ocazionale”, sunt posibile cauze ale creșterii numărului de reacții adverse apărute la nivel național, a declarat Raed Arafat. În plus, tratamentul nestandardizat al reacțiilor adverse, dar și prezența unor cazuri în presă au dus, spune ministrul, la o atenție sporită asupra acestor reacții.

Potrivit experților, reacțiile adverse apărute după vaccinarea nou-născuților români sunt unele comune „ușoare și moderate”, iar rata raportării lor este „în limitele așteptate”. „În România reacțiile adverse au fost de la reacții locale ușoare până la moderate, în special noduli limfatici de la 1 la 4 cm mărime. Ocazional – formare de abcese cu ulcerații, care este puțin probabil să pună probleme pe termen lung și care se rezovă pe parcurs, și nicio complicație severă” (osteomielită sau reacții adverse generalizate), a subliniat Arafat. Astfel de reacții au apărut la un copil român dintr-o mie, în contextul în care nodulii măriți pot fi raportați de la 1 la 100 la 1 la 1000, a explicat ministrul de resort.

De asemenea, potrivit specialiștilor internaționali care au analizat situația de la noi, absența grupărilor de cazuri pe anumite zone ale țării denotă că nu au existat erori sistematice de tehnică de administrare, cazurile raportate fiind distribuite aproximativ egal pe plan național. „Numărul de cazuri de la Marius Nasta se explică prin faptul că unii dintre acești copii provin din alte județe”, a precizat Raed Arafat.

În aceste condiții, oficialul a anunțat că programul național de de vaccninare a nou-născuților împotirva TBC va fi reluat în scurt timp. „România are nevoie la vaccninul BCG”, a spus ministrul, care a explicat că suspendarea temporară a vaccinării a fost o măsură de precauție utilă, până la elucidarea suspiciunii ridicate în legătură cu siguranța vaccinului.

Reluarea imunizării va făcută însă doar după o „întărire” a planului de management al riscului, a monitorizării reacțiilor adverse și nu înainte de o informare corectă a părinților asupa efectelor adverse. 63% dintre copiii care au prezentat reacții secundare au primit o formă de tratament, în România, însă recomandările naționale pentru managementul acestor situații stipulează că numai cazurile severe ar trebui tratate, a declarat ministrul Sănătății.

Peste 136.000 de copii români au fost vaccinați din iunie 2011 și până acum cu primul lot ajuns în România al vaccinului danez. În această perioadă au fost semnalate 134 de

reacții adverse. Potrivit oficialilor din Sănătate, vaccinul este folosit din 1931 pentru prevenirea tuberculozei și este distribuit în toată lumea. Ce puțin 20 de țări europene îl folosesc de câteva zeci de ani și au raportat un număr fluctuant de reacții adverse.

Craciunul - o sarbatoare a bucuriei si familiei

Craciunul inseamna, pentru mai toti locuitorii Europei, timp petrecut cu familia, petreceri, cadouri, bucurie, doar obiceiurile variind.

Craciunul - o sarbatoare a bucuriei si familiei
Sarbatoarea Craciunului inseamna, pentru mai toti locuitorii Europei, timp petrecut cu familia, petreceri, cadouri, bucurie, doar obiceiurile variind in functie de tara si de istoria fiecarui popor.

In Romania, Craciunul vine dupa o perioada de post, care dureaza sase saptamani (15 noiembrie - 24 decembrie) si in timpul caruia sunt interzise produse precum carnea, ouale si laptele. 20 decembrie este ziua de Ignat, in care, conform traditiei, oamenii taie porcul si pregatesc produsele specifice de Craciun (carnati, caltabosi etc.). In ziua de Craciun, romanii pun pe masa atat produse traditionale - sarmale, cozonac -, cat si preparate "importate" din alte tari.
Craciun

De 1 Decembrie mancam dulciuri speciale. Uite cum arata …

Am facut un experiment si le-am propus celor pe care i-am cunoscut in ultimul an si despre care ati putut citi pe Foodstory.ro sa isi dea frau liber imaginatiei. Sa-si consulte caietul cu retete secrete si sa puna pe farfurie un desert care sa ne faca mandri ca suntem romani. Rezultatele sunt delicioase! 
Tarta cu prune si tuica de la Tartelier
Un desert mai romanesc de atat nu se putea! Cei de la Tartelier o alinta “Ochii lui Dobrin”si spun ca nu e cu nimic mai prejos decat suratele ei din Franta sau Italia, acolo unde au gustat tarte asemanatoare.
Ingredientele principale sunt faina, unt, migdale, oua, fructe, tuica si fistic, dar secretul care face tarta o bunatate dulce si nu o prajitura imbibata in alcool il stiu doar ei.

vineri, 30 noiembrie 2012

pana la 200 lei reducere la camerele foto Olympus participante la promotie

 
Altex micsoreaza pretul la camerele foto Olympus

Fie ca doresti achizitionarea unei camere foto compacte fie ca doresti sa cumperi aparat foto mirrorless altex are solutia si iti propune o super reducere
  Vino in orice magazin altex sau media galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cupmara unul din aparatele foto Olympus din promotie si primesti pe loc o reducere de pana la 200 de lei. Oferta e valabila in perioada 29.11-06.12.2012 .

  Cumpara Camera foto digitala OLYMPUS VR325 , 14 Mp, 4x, 3 inch, argintiu la numai 399.90lei redus de la 499lei
Caracteristici:
Tip senzor: CCD
Pixeli efectivi (Mp): 14
Zoom optic: 4x
Zoom digital: 12.5x
Diagonala ecran (inch): 3
Suport inregistrare: Card SD, SDHC
Culoare: Argintiu

Te asteptam sa prinzi oferta Altex
 
 

20% reducere la aparatele de calcat din promotie Bosch la altex

   Masina de calcat de acum mult mai accesibila in magazinele Altex
Cu ajutorul masinilor si statiilor de calcat de la Bosch, poti calca la tine acasa mult mai rapid, mult mai usor si toate acestea cu un consum minim de energie datorita optiunii ECO.
  Altex reduce preturile la masinile de calcat Bosch, Fie ca doresti un fier de calcat , fie ca doriti achizitionarea unei statii de calcat poti obtine acum o reducere de 20%.
Vino si achizitioneaza din magazinele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, orice fier sau statie de calcat din promotie si ai pe loc o reducere de 20% direct din pretul de la raft.
Alege modelul care ti se potriveste din orice magazin altex sau de pe www.altex.ro
Exemplu:

Statie de calcat BOSCH TDS4540, Palladium-glissee, 1,3 l, 5.5 bar, 3100W, alb/ gri

Talpa: Palladium-glissee
Rezervor apa (l): 1,3
Presiune (bar): 5.5
Putere (W): 3100
Cablu alimentare (m): 1.8
Cablu abur (m): 2
Culoare: Alb - Gri

Te Asteptam sa prinzi oferta Altex

20% reducere la aspiratoarele din promotie Bosch la altex

  Aspiratorul este un aparat electrocasnic care folosește o pompă de aer pentru a crea un vid parțial care absoarbe praful și murdăria. Praful este colectat într-un sac (textil sau de hârtie) care acționează ca filtru principal sau într-un colector amovibil rigid prevăzut cu un sistem centrifugal.
   Acum praful din casa ta va disparea cu super oferta care de deruleaza acum in magazinele Altex.
 A venit timpul ca sa iti schibi vechiul aspirator cu un aspirator bun, puternic , de calitate si  cu un brand puternic in spate.
 Bosch iti ofera aspiratorul, iar Altex iti ofera cel mai mic pret pentru achizitionarea unui aspirator.Fie ca doresti un aspirator clasic cu sac sau un aspirator cu recipient, le gasesti pe toate la altex
Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro  in perioada 29.11.-19.12.2012, cumpara un aspirator Bosch din promotie si ai pe loc o reducere de 20% din pretul de la raft.

Recomandare

Capacitate sac praf (l): 5
Material sac: Hartie
Tub telescopic cu sistem de glisare
Accesorii: Perie standard, parchet, spatii inguste
Putere (W): 2100
Cablu alimentare (m): 7
Culoare: Albastru

Te Asteptam in Magazine

170 lei reducere la toata gama de expresoare T40 Bosch la altex


Expresorul Tassimo T40 are un design clasic si multiple functii ce il fac foarte usor de utilizat. Aparatul este prevazut cu un sistem inteligent de identificare a bauturilor prin citirea codurilor de bare. Prin simpla introducerea a T Discului si apasarea butonului, expresorul Tassimo T40 prepara o bautura perfecta pe gustul fiecaruia.
 Proiectat de Bosch, expresorul Tassimo T40 este usor de intretinut, are un consum redus de energie si este disponibil intr-o gama variata de culori: silk silver, glamour red si black si silver
  Vino la magazinele altex sau media galaxy sau intra pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara un expresor Tassimo T40 si ai pe loc o reducere de 170 lei. Reducerea se aplica direct la casa din pretul de la raft , numai in perioada 29.11-19.12.2012.

Altege-ti culoarea preferata si profita de reducerea de 170 lei

Tassimo TAS4014EE
  • Functionare complet automata cu o apasare de buton. Functionare cu capsule TASSIMO (T DISCs)
  • Utilizare T DISC-uri pentru preparare rapida de bauturi proaspete
  • Tehnologie T DISC patentata: mod inteligent de indentificare a bauturii ce trebuie preparate prin cod de bare ce transmite cantitatea, timpul de preparare si temperatura exacta pentru preparare perfecta
  • Sistem inovator cu incalzitor instant: fara timp de incalzire la pornire si intre bauturi
  • Tehnologie inovativa pentru utilizare lapte lichid
  • Concentratie variabila a bauturii: ciclul complet automat de preparare poate fi intrerupt in orice moment sau poate fi extins manual
  • Afisajul cu LED-uri ofera informatii despre statusul curent al aparatului: Standby, Mod Automatic, Mod Manual, Rezervor gol, Decalcifiere
  • Suport discuri cu deschidere soft
  • Suport cesti ajustabil si detasabil cu tavita de colectare din inox: ajustare pe inaltime prin sistem glisant si posibilitate de detasare pentru utilizare de pahare inalte
  • Consum redus de energie: intrare automata in mod stand-by dupa fiecare ciclu de preparare
  • Design ergonomic in culori metalice
  • Fara necesitatea curatarii si fara transfer de gust intre bauturi diferite
  • Deconectare automata la deschiderea suportului pentru discuri
  • Siguranta: pornirea accidentala fara disc nu este posiblila
  • Program de curatare si decalcifiere automata cu utilizare T Disc-ului special de service (se livreaza cu aparatul)
  • Posibilitate de spalare a componentelor in masina de vase
  • Tehnologie cu incalzitor instant cu presiune max 3.3 bar
  • Rezervor apa detasabil: 2 l
  • Putere: 1300 W
  • Lacas pentru cablu 
  • Te Asteptam sa prinzi oferta Altex

140 lei reducere la toata gama de expresoare T20 Bosch


   
 Daca va doriti un expresor de cafea foarte original, cu siguranta veti iubi modelul T20 de la Tassimo.
   Designul modern al expresorului Tassimo T20 se potriveste in orice bucatarie. Datorita curbelor elegante si compacte, Tassimo T20 ocupa putin spatiu, este usor de utilizat si distractiv.
  Espresoarele Tassimo sunt prevazute cu un sistem automat de utilizare pentru a asigura nivelul de confort si performanta. Comanda se face rapid si usor prin intermediul unui singur buton cu simboluri luminate integrate.
  Vino la magazinele altex sau media galaxy sau intra pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara un expresor Tassimo T20 si ai pe loc o reducere de 140 lei. Reducerea se aplica direct la casa din pretul de la raft , numai in perioada 29.11-19.12.2012.
  Cumpara:

Expresor BOSCH TAS2002EE, 1.5l, 1300W, 3.3 bar, negru

Tip: Cu capsule
Capacitate (l): 1.5
Tip afisaj: LED
Putere (W): 1300
Presiune abur (bar): 3.3
Culoare: Negru

 Te Ateptam

10% reducere la accesorile de bricolaj in magazinele altex



Acum La altex gasesti si bricolaje. Altex a intrat pe segmentul de bricolaj. Acum in magazinele altex si media galaxy  poti gasi  produse de bricolaj, precum şurubelniţe, maşini de găurit sau polizoare
Mestereste cu placere prin casa !

Stiai ca ... Piata de bricolaj merge destul de bine, având în vedere ca în prezent România este a treia piata din bricolaj de regiune, dupa Polonia si Cehia, în functie de numarul de magazine. Iar în acest an numarul de magazine de bricolaj din România va creste la 126, potrivit unui studiu al firmei poloneze de cercetare PMR Publications?!

Anul trecut erau prezente în piata 115 unitati de bricolaj, iar prin cresterea estimata România îsi va pastra locul trei pe piata de bricolaj din regiune.
Compania Altex impreuna cu MediaGalaxy va ofera acum o noua gama de bricolaj deoarece ne dorim sa fim mereu alaturi de clientii nostri si datorita cererilor foarte mari in acest sens.

Fiecare dintre noi avem mare nevoie de cel putin un accesoriu bricolaj. Fie ca este vorba de o surubelnita, un cutter, o ruleta sau orice alt accesoriu, acestea nu trebuie sa lipseasca din locuinta nimanui.

Vino la orice magazin Altex sau MediaGalaxy si cumpara in perioada 28 noiembrie - 02 decembrie 2012 orice accesorii bricolaj iar noi ti-l oferim cum 10% mai ieftn. 

Cumpara

Set 45 accesorii de insurubat + maner cu cliket BLACK & DECKER A7039

Set 45 accesorii de insurubat + maner cu cliket BLACK & DECKER A7039

Si profiti de o reducere de 10%.


Te asteptam in magazine

OFERTA CEA MAI TARE PETNTRU PACHETUL WORLD OF WARCRAFT. 50% REDUCERE



Doar cu Altex si World of Warcraft ai parte de cele mai frumoase aventuri ale unui joc de exceptie !

  Cel mai cool joc online vine acum la un super pret ! Vino la orice magazin Altex sau MediaGalaxy si cumpara doar in perioada 29 noiembrie - 02 decembrie 2012, pachetul World of Warcraft format din 4 editii si beneficiezi pe loc de o mega reducere de 50% din pretul initial al acestuia.Il poti avea la numai 209,85 lei redus de la 409,69.

World of Warcraft: Mists of Pandaria Collector's Edition PC

Collector's Edition include:
  • Full Epansion set pe DVD
  • Mouse Pad Mists of Pandaria
  • Audio CD cu soundtrack-ul jocului
  • The Art of Mists of Pandoria (208 de pagini prezentare grafica)

Full Epansion set pe DVD

    

Mouse Pad Mists of Pandaria

    

Audio CD cu soundtrack-ul jocului

    

The Art of Mists of Pandoria (208 de pagini prezentare grafica)

    

Continut Battle.net
  • World of Warcraft - Mount & Pet
  • Diablo III - Banner Sigil and Accent
  • Starcraft II - Portraits

Set DVD si Blu-Ray Behind the Scenes

Te Asteptam in Magazine

joi, 29 noiembrie 2012

20% reducere la toata gama de storcatoare de fructe Bosch


Prepararea sucului nu a fost niciodata mai simpla.Acum iti poti prepara sucul chiar la tine acasa
Altex ti-a pregatit o super oferta la toata  gama de storcatoare Bosch
  Asadar vino in magazinele Altex si Media Galaxy in perioada 29.11-19.12.2012 si profita de o reducerea de 20% aplicata direct din pretul de la raft .
   Alege ce iti place din unul din modelele:
   Storcator de fructe si legume BOSCH MES20C0, 700 W, alb / rosu ( http://www.altex.ro/storcator-de-fructe-si-legume-bosch-mes20c0-700-w-alb-rosu)
   Storcator de fructe si legume BOSCH MES20A0, 700W, alb ( http://www.altex.ro/storcator-de-fructe-si-legume-bosch-mes20a0-700w-alb )
   Storcator de fructe si legume BOSCH MES3000, 700W, argintiu / negru   ( http://www.altex.ro/storcator-de-fructe-si-legume-bosch-mes3000-700w-argintiu-negru )
Sau intra pe http://www.altex.ro/produse-electrocasnice/aparate-de-bucatarie/storcatoare-de-fructe-si-legume/filtru/brand/bosch pentru multe alte modele

Te ASTEPTAM



20% reducere la toata gama de roboti de bucatarie Bosch

    Ajutorul tau in bucatarie vine acum la super pret doar in magazinele Altex
Altex reduce preturile la robotii de bucatarie marca Bosch.
   Achizitioneaza din magazinele Altex si Media Galaxy in perioada 29.11.-19.12.2012 orice robot de bucatarie marca Bosch si ai pe loc o reducere de 20% direct din pretul de la raft,
Recomandare:
Robot de bucatarie BOSCH MUM56340, vas 3,9l, blender 1,25l, cutit metal, Puls, 900W, argintiu

MUM56340

  •     Sistem Multi Motion Drive
  •     Multi Motion Drive  brat multifuncţional cu 3 posibilitaţi de cuplare in pozitii diferite
  •     Indicator LED pentru modurile de operare si semnalizare erori
  •     Styline extra: geanta pentru accesorii
  •     Comutator cu 7 trepte de putere si treapta Impuls ( treapta maxima de putere pentru perioade scurte de timp)
  •     Control electronic al puterii
  •     Soft start
  •     Masina de tocat carne
  •     Vas de mixare, capacitate 3.9 l
  •     Capac transparent pentru vasul de mixare, cu orificiu de umplere
  •     Spirale pentru framântarea aluatului,teluri pentru batere si amestecare
  •     Accesoriu pentru razuit cu 3 discuri (disc reversibil pentru feliere, disc reversibil pentru maruntire, disc pentru razuire mediu-fin)
  •     Storcator de citrice
  •     Blender cu capacitate 1,25 l
  •     Funcţie de parcare automata pentru stand-by
  •     Grad mare de siguranţa prin protectiala suprasarcina
  •     Protecţie electronica impotriva repornirii accidentale
  •     Strângerea automata a cablului
  •     Picioruse din cauciuc cu ventuza
  •     Putere: 900 W

Te Asteptam


20% reducere la toata gama de prajitoare de paine Bosch

 
 
Prajire uniforma felie dupa felie
Un sistem de incalzire delicata si precisa distribuie caldura uniform, pe intreaga suprafata a painii, in timp ce senzorul de temperatura controleaza durata de prajire. Astfel, painea este rumenita perfect pana la culoarea aurie.Acesta sunt avantajele principale ale prajitoarelor de paine Bosch. Acum il poti avea , cu 20% mmai putin daca il cumperi din magazinele altex
 Vino in orice magazin Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara orice prajitor de paine  marca Bosch si primesti pe loc o reducere de 20% din pretul de la raft. Oferta e valabila in limita stocului disponibil in perioada 29.11-19.12.2012.

Recomand : Prajitor de paine BOSCH TAT8611, 850W, alb
Caracteristici principale
   Prajitor de paine, 860W, 2 felii, Mirror Heating - incalzire quartz pentru prajire uniforma, carcasa termoizolanta, setare digitala grad incalzire, senzor electronic putere de incalzire constanta, functie reincalzire, crispy, memorie, functie STOP, optiune dezghetare,suport detasabil inox pentru incalzire, dispozitiv ridicare felie, sertar pentru firimituri


  •     Putere consumata: 860 W
  •     Mirror Heating / Rezistente de incalzire pe quartz speciale pentru o prajire uniforma
  •     AutoHeat Control: Senzor electronic pentru putere de incalzire constanta
  •     Pentru 2 felii de paine toast
  •     Carcasa termoizolata
  •     Setare digitala a gradului de prajire, inclusiv functii de reincalzire, crispy si memorie
  •     Optiune pentru dezghetare - tasta iluminata
  •     Tasta Stop - optiune pentru intreruperea procesului de prajire
  •     Centrare automata a feliilor de paine, pentru o rumenire uniform
  •     Suport chifle Inox, integrat
  •     Dispozitiv de ridicare a feliei
  •     Decuplare automata de siguranta - aparatul se deconecteaza automat in cazul blocarii feliilor de paine
  •     Sertar pentru firimituri, detasabil
  •     Compartiment pentru cablu


Te asteptam sa prinzi oferta Altex
 
 

20% reducere la toata gama aparate de coafat Bosch

Fii propriul tau stilist.
Altex iti ofera posibilitatea de a cumpara aparate de coafat marca Bosch la un pret redus.
 Cumpara din orice magazin altex sau media galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 29.11-19.12.2012 orice aparat de coafat din gama Bosch si ai pe loc o reducere procentuala de 20%. Discountul se acorda pe loc direct din pretul de la raft.
  Fie ca ai nevoie de placa de par ( http://www.altex.ro/produse-electrocasnice/sanatate-si-intretinere/placi-de-indreptat-parul/filtru/brand/bosch), sau fie ca ai nevoie de  ondulator( http://www.altex.ro/produse-electrocasnice/sanatate-si-intretinere/ondulatoare/filtru/brand/bosch)  acum a venit timpul sa ai propiul tau aparat de coafat.

Perie de coafat BOSCH PHA2101, 2 trepte viteza, 500W, negru

Tip ondulator: Cu aer cald
Trepte de viteza: 2
Putere (W): 500
Cablu alimentare (m): 1.8
Culoare: Negru


Si pe langa pretul foarte bun , obtii si un produs de calitate

Te asteptam in magazine
 
 

20% reducere la toata gama de mixere/blendere/choppere Bosch

    Bosch a pus intotdeauna nevoile clientilor pe primul loc, iar calitatea deosebita si solutiile tehnice se reflecta in beneficii reale pentru utilizatori, usurand viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi.
    Robert Bosch si-a creat o reputatie solida ca inventator si pionier al dezvoltarii industriale, cautarea sa permanenta de noi tehnologii si produse fiind alimentata de dorinta de a gasi solutii care sa serveasca si sa usureze viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi.
    Gatitul este acum mult mai usor , cu putin ajutor din Altex si Bosch
    Vino in orice magazin Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara orice mixer, blender,chopper marca Bosch si primesti pe loc o reducere de 20% din pretul de la raft. Oferta e valabila in limita stocului disponibil in perioada 29.11-19.12.2012.
  Ai Mixer BOSCH MFQ3540, de mana, 5 viteze + Turbo, 450W, alb cu 20% reducere mai putin
Caracteristici:
Tip: De mana
Trepte de viteza: 5
Functii: Turbo
Putere (W): 450
Culoare: Alb

Nu rata oferta Altex


20% reducere la toata gama de cafetiere Bosch

Trei lucruri sunt esentiale pentru a transforma o ceasca de cafea obisnuita intr-o tentatie irezistibia: temperatura de fierbere a apei, timpul de contact intre apa fierbinte si cafeaua macinata si temperatura de pastrare a cafelei.
 Acum, prepararea cafelei a devenit mult mai usoara cu Altex si Bosch.
 Vino in orice magazin Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara orice cafetira marca Bosch si primesti pe loc o reducere de 20% din pretul de la raft. Oferta e valabila in limita stocului disponibil in perioada 29.11-19/12/2012.
Cumpara Cafetiera BOSCH TKA8011, cana sticla, 1.25l, 15 cesti, 1160W, alb si ai pe loc o reducere de 20%
Tip cana: Sticla
Capacitate (l): 1.25
Numar cesti: 15
Tip afisaj: LED
Putere (W): 1160
Culoare: Alb
Te asteptam in Magazine

Nu rata oferta Altex


20% reducere la periutele de dinti electrice OralB

Acum iti va fi mult mai usor sa ai grija de igiena orala

 Profita de reducere oferita de Altex pentru a-ti schimba periuta clasica de dinti cu una electrica profesionala , care se va ocupa de igiena ta orala de acum inainte.
Vino in perioada  29.11-31.12.2012 in orice magazin Alex sau media galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro cumpara una din periutele electrice de dinti  OralB din promotie si profita de reducerea de 20% direct din pretul de raft.
Recomandare:

Periuta de dinti cu acumulator BRAUN D20, 8800 osc/min, 3 capete, functie de albire, alb - albastru

    Actiune de curatare 3D - miscare de pulsatie pentru a disloca placa bacteriana si miscare de oscilatie pentru a o indeparta.
    Indeparteaza pana la de doua ori mai multa placa bacteriana decat o periuta manuala obisnuita.
    Un timer profesional de 2 minute va ofera posibilitatea de a peria timp de 30 secunde fiecare portiune a gurii.
    Delicata cu dintii si gingiile, cu indicator vizibil de presiune, care se aprinde atunci cand este aplicata o presiune prea mare.
    3 moduri de periaj: curatare zilnica, sensibil, albire
    3 capete de periaj: Precision Clean, Pro White, Sensitive
    Afisare a nivelului de incarcare (baterie plina/descarcata)
    Striatii anti-alunecare



Te asteptam in magazine

Profita de cel mai mic pret din Romania

150 lei reducere la masinile de spalat vase Whirlpool

  Gata cu pierderea timpului pentru spalarea vaselor, a venit timpul sa petreci mai mult timp cu familia ta
   Masinile de spalat vase Whirlpool sunt eficiente si ajuta la protectia mediului. Tehnologia al 6lea Simt ajusteaza si economiseste resursele in concordanta cu nevoile dumneavoastra. Programul PowerClean TM îndeparteaza într-un mod delicat si cele mai intense pete de pe vesela de bucatarie, vase ceramice si tavi pentru gatit.
  Vino in magainele Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara o masina de spalat vase Wirlpool din promotie si ai pe loc o reducere de 150 lei din pretul de la raft. Grabeste-te, oferta e valabila inperioada 23.11-15.12.2012
Recomand:
Masina de spalat vase incorporabila WHIRLPOOL ADG6500, 12 seturi, 5 programe, LED, A, alb
Capacitate de spalare (seturi): 12
Tip afisaj: LED
Clasa energetica: A
Clasa eficientei la spalare: A
Clasa eficientei la uscare: A
Consum de apa (l/ciclu): 15
Material cuva: Inox
Culoare: Alb

Te asteptam in magazine



150 LEI REDUCERE LA MASINILE DE SPALAT INDESIT

Altex reduce preturile la masinile de spalat Indesit.
 Vino si achizitioneaza din magazinele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro  in perioada 23.11-30.11.2012  una din
masinile de spalat Indesit din promotie si ai pe loc o reducere de 150 lei din pretul de la raft

Recomandare

    

Functia Eco Time
Cu optiunea Eco Time, nu mai trebuie sa asteptati sa se adune rufe pentru o sarcina completa, aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori doriti sa spalati rapid o sarcina mai mica. Puteti spala astfel o sarcina de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie
    

Programe speciale
Outdoor Wear este un ciclu unic, acest program spala si usuca delicat tesaturile tehnice speciale, iar acestea sunt curate si pregatite pentru urmatoarea dv. aventura in aer liber. ingrijirea articolelor dv. din denim este acum mai usoara decat oricand, cu ajutorul acestui ciclu de spalare delicata. Blugii dv. sunt spalati si uscati la perfectie, iar culorile vii nu au de suferit.
    

Programe speciale Sport
Ciclurile Sport Intensiv, Sport delicat si Special Shoes (special pentru incaltaminte sport) sunt concepute special pentru a avea grija de echipamentul si de pantofii dv. de sport.
    

Energy Saver (Economie de energie)
Optiunea Energy Saver, disponibila cu ciclurile Bumbac, Sintetice si Jeans permite o economie de energie de pana la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorita optimizarii consumului de apa si unei eficiente mai bune a actiunii mecanice a cosului pentru rufe.
    

Delay Timer (Temporizator)
Cu optiunea Delay Timer se poate programa pornirea masinii in intervalul orar cel mai convenabil: dupa selectarea ciclului, masina de spalat va porni singura, la ora programata


   


Te asteptam



   


   


   

200 lei reducere la toate aparatele frigorifice Hotpoint Ariston

   Hotpoint produce aparate frigorifice care pastreaza alimentele perfect. Unicitatea frigiderelor Hotpoint avangardiste este data de functiile si tehnologiile inovatoare,designul adaptabil si axarea pe cerintele familiei de pastrare a alimetelor.Noile modele din clasa A++ si modelele A+ NO FROST garanteaza un consum minim de energie si o performanta maxima:alimentele se pastreaza mai multa vreme si se mentin intacte in ceea ce priveste valoarea nutritiva, gustul si prospetimea initiala.(hotpoint)
   Cumpara in perioada 23.11-30.11.2012 de pe www.altex.ro sau din magazinele altex frigorifice Hotpoint Ariston si ai 200 lei reducere din pretul de raft. Fie ca e vorba de frigidere combine frigorifice  , side-by-side sau  congelatoare , preturile sunt extraordinar de mici.
Cumpara calitate si design la cele mai bune preturi de pe piata si beneficiezi de cel mai mare comfort.
   Altex aduce bucurie in casa ta cu aceasta super oferta, trebuie doar sa profiti de ea si sa economisesti 200 lei pe care ii poti folosi la alte achizitii. Cumpara acum frigorificele de la Hotpoint Ariston de pe www.altex.ro sau din magazinele altex si profita de super oferta.

Te asteptam

Pana la 200 lei reducere la hotele Hotpoint Ariston

  Hotele Hotpoint se adapteaza perfect la cuptoare si plite. Imbinandu-se cu toate stilurile si din ce in ce mai inovatoare, hotele garanteaza o absortie perfecta si sunt complet silentioase. Noile sisteme de filtre si tehnologiile avansate maresc performanta , reduc zgomotele si faciliteaza cu mult intretinerea hotei.
  Achiztioneaza in perioada 23.11-30.11.2012 din magazinele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro una din hotele Hotpoint Ariston din promotie si ai pe loc o reducere de pana la 200de lei reducere.

Recomandare:

Hota HOTPOINT-ARISTON HKE 6 XHA, 620m3/h, 1 motor, inox

Mod de instalare: De perete
Debit de aer absorbit (m3/h): 620
Numar motoare: 1
Numar viteze: 3
Latime (cm): 60
Culoare: Inox

Te Asteptam



Pana la 250 lei reducere la plitele incorporabile Hotpoint Ariston



   Plita este de departe cel mai folosit aparat din fiecare bucatarie:plitele Hotpoint Ariston ofera intodeauna rezultate excelente, in acelasi timp adaugand o nota stilata oricarui tip de mobilier. Conceptul de plita multifunctionala asigura o adaptabilitate maxima: cu mai multe zone de gatit si arzatoare puteti prepara mai multe feluri de mancare in acelasi timp, obtinand de fiecare data performanta remarcabila si rezultate excelente.
  Vino in orice magazin altex sau media galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro cumpara una din plitele incorporabile hotpoint ariston din promotie si ai pe loc o reducere de pana la 250 de lei din pretul de la raft. Grabeste-te sa prinzi oferta valabila in perioada 23.11-30.11.2012.
Alege-ti modelul preferat de pe http://www.altex.ro/produse-electrocasnice/incorporabile/plite/filtru/brand/hotpoint--to-ariston

recomandare

Plita incorporabila HOTPOINT-ARISTON PC 640TGHA, gaz, 4 arzatoare, inox

Tip plita: Pe gaz
Numar arzatoare: 4
Control butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Culoare: Argintiu/ Inox


Nu pierde oferta Altex