miercuri, 28 noiembrie 2012

20% reducere la toate aparatele de ras Braun

    
Altex rade preturile la toata gama de aparate de ras marca Braun 
Bărbaţii au în medie 50.000 de fire în barbă. Acestea cresc aproximativ un milimetru în 24 de ore, iar apoi devin foarte aspre
  Aparatele de ras Braun vă oferă un ras îngrijit cu rezultate perfecte, ce nu numai că poate fi văzut, ci şi simţit. Pentru piele irezistibil de fină.
   Puteţi alege dintre patru linii diferite de produse. De la cele mai noi modele de înaltă calitate de la Braun, la aparate de ras de top cu tehnologie sonică.
  Vino si cumpara in perioada 27.11--05.12.2012 din magazinele Altex si Media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalay.ro orice aparat de ras marca Braun si ai o redeucere 20% din pretul de la raft.

Recomandare:

Aparat de ras BRAUN 340, retea + acumulator, mobil, 50min, albastru

 

Proiectate pentru a reduce la minim iritarea pielii.
Bucurati-va de un inceput fin si placut al zilei cu un aparat de ras Seria 3 - noua gama de la Braun! Aparatul de ras Braun Seria 3 este un sistem de ras cu totul nou care se adapteaza perfect la conturul fetei dumneavoastra, in timp ce va ofera un ras fin in mai putine treceri pentru a reduce la minim iritarea pielii. Caracteristici noi ale designului creeaza un look cu totul nou si caracteristic. Trasaturile ergonomice imbunatatite fac aparatele de ras Braun Seria 3 deosebit de confortabil de manevrat.

 

Nu Rata Oferta Altex 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu