vineri, 30 noiembrie 2012

10% reducere la accesorile de bricolaj in magazinele altex



Acum La altex gasesti si bricolaje. Altex a intrat pe segmentul de bricolaj. Acum in magazinele altex si media galaxy  poti gasi  produse de bricolaj, precum şurubelniţe, maşini de găurit sau polizoare
Mestereste cu placere prin casa !

Stiai ca ... Piata de bricolaj merge destul de bine, având în vedere ca în prezent România este a treia piata din bricolaj de regiune, dupa Polonia si Cehia, în functie de numarul de magazine. Iar în acest an numarul de magazine de bricolaj din România va creste la 126, potrivit unui studiu al firmei poloneze de cercetare PMR Publications?!

Anul trecut erau prezente în piata 115 unitati de bricolaj, iar prin cresterea estimata România îsi va pastra locul trei pe piata de bricolaj din regiune.
Compania Altex impreuna cu MediaGalaxy va ofera acum o noua gama de bricolaj deoarece ne dorim sa fim mereu alaturi de clientii nostri si datorita cererilor foarte mari in acest sens.

Fiecare dintre noi avem mare nevoie de cel putin un accesoriu bricolaj. Fie ca este vorba de o surubelnita, un cutter, o ruleta sau orice alt accesoriu, acestea nu trebuie sa lipseasca din locuinta nimanui.

Vino la orice magazin Altex sau MediaGalaxy si cumpara in perioada 28 noiembrie - 02 decembrie 2012 orice accesorii bricolaj iar noi ti-l oferim cum 10% mai ieftn. 

Cumpara

Set 45 accesorii de insurubat + maner cu cliket BLACK & DECKER A7039

Set 45 accesorii de insurubat + maner cu cliket BLACK & DECKER A7039

Si profiti de o reducere de 10%.


Te asteptam in magazine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu