joi, 29 noiembrie 2012

200 lei reducere la toate aparatele frigorifice Hotpoint Ariston

   Hotpoint produce aparate frigorifice care pastreaza alimentele perfect. Unicitatea frigiderelor Hotpoint avangardiste este data de functiile si tehnologiile inovatoare,designul adaptabil si axarea pe cerintele familiei de pastrare a alimetelor.Noile modele din clasa A++ si modelele A+ NO FROST garanteaza un consum minim de energie si o performanta maxima:alimentele se pastreaza mai multa vreme si se mentin intacte in ceea ce priveste valoarea nutritiva, gustul si prospetimea initiala.(hotpoint)
   Cumpara in perioada 23.11-30.11.2012 de pe www.altex.ro sau din magazinele altex frigorifice Hotpoint Ariston si ai 200 lei reducere din pretul de raft. Fie ca e vorba de frigidere combine frigorifice  , side-by-side sau  congelatoare , preturile sunt extraordinar de mici.
Cumpara calitate si design la cele mai bune preturi de pe piata si beneficiezi de cel mai mare comfort.
   Altex aduce bucurie in casa ta cu aceasta super oferta, trebuie doar sa profiti de ea si sa economisesti 200 lei pe care ii poti folosi la alte achizitii. Cumpara acum frigorificele de la Hotpoint Ariston de pe www.altex.ro sau din magazinele altex si profita de super oferta.

Te asteptam

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu