sâmbătă, 1 decembrie 2012

De 1 Decembrie mancam dulciuri speciale. Uite cum arata …

Am facut un experiment si le-am propus celor pe care i-am cunoscut in ultimul an si despre care ati putut citi pe Foodstory.ro sa isi dea frau liber imaginatiei. Sa-si consulte caietul cu retete secrete si sa puna pe farfurie un desert care sa ne faca mandri ca suntem romani. Rezultatele sunt delicioase! 
Tarta cu prune si tuica de la Tartelier
Un desert mai romanesc de atat nu se putea! Cei de la Tartelier o alinta “Ochii lui Dobrin”si spun ca nu e cu nimic mai prejos decat suratele ei din Franta sau Italia, acolo unde au gustat tarte asemanatoare.
Ingredientele principale sunt faina, unt, migdale, oua, fructe, tuica si fistic, dar secretul care face tarta o bunatate dulce si nu o prajitura imbibata in alcool il stiu doar ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu