joi, 10 octombrie 2013

29 NOIEMBRIE 2013 !!!BLACK FRIDAY SE APROPIE

Desi ne-am obisnuit ca Black Friday sa pice in ultima vineri a lunii noiembrie, in 2013 lucrurile se schimba putin, iar evenimentul mult asteptat are loc pe 29 Noiembrie in Statele Unite. Cum ‘sarbatoarea reducerilor si ofertelor’ din Romania este strans legata de evenimentul de afara, anul acesta Black Friday Romania 2013 va avea loc tot pe data de 29 Noiembrie.
Cum am mai amintit insa, majoritatea ofertelor de la magazinele locale se vor imparti pe toata durata saptamanii in care pica Black Friday 2013, adica 25 Noiembrie – 1 Decembrie. Asteptati-va deci la o gramada de reduceri sa intre in vigoare cu cateva zile inaintea Vinerii Negre (daca este sa traducem numele evenimentului).
Cele mai mari discounturi insa la laptopuri, televizoare, telefoane mobile si alte gadgeturi vor aparea vineri, si in weekendul imediat urmator, pe 30 Noiembrie si 1 Decembrie. De unde stim asta? Pentru ca la fel s-a intamplat si anul trecut, deci nu avem niciun motiv sa nu credem ca se va intampla la fel si anul acesta. In plus, in weekend romanii au timp de cumparaturi, deci are sens ca cele mai bune oferte sa fie fie disponibile in weekend.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu