joi, 18 octombrie 2012

400LEI REDUCERE la TV-ul Smart Led Phillips 42PFL3507H

   Relaxati-va si savurati o seara grozava in fata televizorului cu o calitate exceptionala a LEDurilor televizorului  Philips 42PFL3507 cu tehnologie Full HD LED. Fiind echipat cu Digital Crystal Clear, acesta va permite sa urmariti clipuri video YouTube cu detalii clare si vii.Digital Crystal Cleareste unpachet de inovatii ce creeaza o imagine extrem  de clara indiferent de sursa.
  Vino in magazinele Altex sau Media Galaxy si pe www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro in perioada 15.10-04.11.2012 si ai 400 lei reducere la TV-ul Smart Led Phillips 42PFL3507H.
  Tehnologia de iluminare cu leduri cea mai avansata a acestui televizor LED Full HD combina un design minimalist, atractiv cu o calitate uimitoare a imaginii, precum si cel mai redus consum de energie din categoria sa. Pe deasupra, tehnologia de iluminare cu LED-uri nu contine materiale periculoase. Astfel, prin iluminarea din spate cu LED puteti sa va bucurati de un consum redus de energie, o luminozitate ridicata, contrast si claritate incredibile  si culori vii.

 Te asteptam sa prinzi oferta



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu