marți, 16 octombrie 2012

30% reducere la toata gama de cantare Zelmer

  
Un cantar de baie modern care ofera mult mai mult decat simpla masurare a greutatii. Poate masura parametri avansati cum ar fi continutul de apa al corpului, grasimea si masa musculara si chiar caloriile acumulate zi de zi, functii cu care va puteti tine corpul sub control strict!
    * calorii necesare zilnic - Acest cantar, datorita tehnologiei avansate (analiza bioelectrica), masoara masa grasa a organismului si, coreland cu greutatea, inaltimea, varsta, calculeaza necesarul zilnic de calorii pentru fiecare persoana.
    * masurare apa, grasime si masa musculara - Dupa introducerea datelor necesare ca: inaltime, sex, varsta, cantarul poate calcula procentul de apa existent in corp, grasime si masa musculara.
    * 4 senzori pentru imbunatatirea preciziei de masurare - Senzorii pozitionati in 4 locatii speciale, asigura o inalta precizie a masurarii. In cazul cantarelor clasice, care sunt echipate cu un singur senzor, distributia  inegala a greutatii poate duce la o masurare eronata.
      Acum il poti avea.
     Profita de ocazie si cumpara orice cantar marca Zelmer din magazinele Altex si Media Galaxy ori de pe www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro ,si obtii o reducere de 30% pe loc din pretul de la raft. Oferta valabila in  perioada 15.10-04.11.2012.Poti cumpara cantarul mai sus mentionat CNT34Z011   la un super pret din magazinele Altex sau de pesite
   

     Grabeste-te sa prinzi oferta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu