vineri, 19 octombrie 2012

50 lei reducere la camerele foto Nikon Coolpix L25

NIKON L25

Usor de utilizat cu modul automat facil care optimizeaza toate setarile aparatului foto in functie de lumina in care fotografiati.

    * Obiectiv NIKKOR cu unghi larg cu zoom optic de 5x (28-140 mm): de la fotografii de grup la prim-planuri, acest obiectiv ofera precizie superba si rezolutie clara, astfel ca puteti surprinde momentele cu usurinta.
      
    * Inregistrare video 720p clara: inregistrati viata in miscare cu o atingere de buton. Un buton dedicat pentru film faciliteaza inceperea inregistrarii actiunii.
      
    * Ecran LCD de 7,5 cm (3.0 inchi) : monitorul LCD mare cu unghi larg de vizualizare ofera fotografiere si redare clare.
    * e-VR (reducere vibratii): surprindeti imagini si filme fara imagini miscate gratie sistemului automat de reducere a vibratiilor de la Nikon, care contracareaza efectele miscarii aparatului foto.
    * 10 MP: senzorul de imagine CCD de 10 megapixeli va permite sa surprindeti imagini incredibil de detaliate, pentru a mari la dimensiune de poster, pastrand calitatea imaginii.
    * Sistem portret inteligent: surprindeti portrete perfecte de fiecare data. Cronometru zambet realizeaza fotografia atunci cand subiectul zambeste. Ochi deschisi va semnaleaza cand cineva are ochii inchisi. Functia de estompare a pielii ajusteaza tonurile neuniforme ale pielii pentru un aspect mai fin. Remediere ochi rosii remediaza culoarea eronata a ochilor cauzata de blit.

    Vino in magainele Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara orice camera foto Nikon Coolpix L25  si ai pe loc o reducere de 50 lei din pretul de la raft.Grabeste-te, oferta e valabila inperioada 15.10-04.11.2012

Altege-ti  culoarea preferata de pe http://www.altex.ro/catalogsearch/result/?q=L25&cat=   si profita de oferta


Te Asteptam



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu