duminică, 14 octombrie 2012

300 lei reducere la orice televizor LG 3D de 42"

   Cumpara in perioada 25.09 - 30.11.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy din televizoarele lg 3d  din promotie si beneficiezi de o reducere de la 300 lei din pretul de raft
   TE ASTEPAM

Cinema 3D este cea mai avansata tehnologie de vizionare in format 3D. Pregateste-te pentru o experienta cinematografica 3D la cele mai inalte standarde, chiar in confortul casei tale. Uita de ochelarii grei si inconfortabili si de imaginea fluctuanta a tehnologiei 3D conventionale. Acum te bucuri de imagini 3D precum cele din sala de cinema, chiar la tine acasa. Televizorul LG CINEMA 3D reprezinta noul standard de excelenta a experientei tridimensionale.


  • Ochelari 3D Confortabili
  • Fara fluctuatii ale imaginii 3D
  • Conversia 2D in 3D
  • Dual Play
  • FPR 3D Panel
  • LED
  • MCI 200







Ochelari 3D Confortabili
Ochelarii 3D ai televizoarelor LG sunt usori, fara baterii si economici, oferind un confort sporit in timpul vizionarii.





Fara fluctuatii ale imaginii 3D
Spre deosebire de televizoarele 3D convetionale, Televizoarele Cinema 3D Smart sunt certificate fara fluctuatii ale imaginii si ofera imagini 3D in culori mai vii. Confort sporit de vizionare, in paralel cu imagini deosebite in format 3D.








Conversia 2D in 3D
Televizoarele LG pot converti continutul 2D in imagini 3D de inalta calitate datorita software-ului avansat de conversie.








Dual Play
Un beneficiu in plus oferit de televizoarele LG. Functia Dual Play iti permite sa joci jocuri video impreuna cu un prieten, fiecare dintre voi vizionand tot ecranul televizorului.

    







FPR 3D Panel
Prin panelul Film-type Patterned Retarder (FPR) patentat LG, televizorul ofera o imagine la o calitate superioara, nedistorsionata si un unghi mare de vizualizare.









LED
Brilliant LED backlighting display ofera imagini clare, nuante de negru reale, si cele mai vii si pline de viata culori vazute pe un ecran slim.



    





MCI 200
Motion Clarity Index, numarul de semnale de raspuns pe secunda, este un indicator global de claritare reala a imaginii in miscare, incluzand factori mai complexi decat Frame Rate. Functia avansata LG de control a luminii de fundal, tehnologia avansata a ecranului si procesorul performant duc toate la o performanta maxima reducand efectul de blur la imaginile in miscare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu