sâmbătă, 17 noiembrie 2012

800 lei reducere la ultrabook HP Spectre XT

Altex iti ofera tehnologie la super pret.
  Vino acum in orice magazin altex sau mediagalaxy sau pe www.alex.ro si www.mediagalaxy.ro si profita de mega reducerea de 800 lei la achizitionarea ultrabook-uli Spectre XT. Grabeste-te sa prinzi oferta , Valabitate: 16.11-22.11.2012

Ultrabook HP SPECTRE 14-3100en, Intel Core i5-3317U 1.7GHz, 14", 4GB, 128GB, Intel HD Graphics 4000, Windows 7 HP 
  
Design unic
Subtire, usor, realizat din metal si sticla solida, rezistenta la zgarieturi – greutatea lui este nesemnificativa.

Viata in direct in HD
Urmariti videoclipuri pe afisajul HD Radiance sau discutati cu prietenii prin camera web HP TrueVision HD: peste tot este inalta definitie.

Sunet uimitor
Transformati-va locuinta sau biroul intr-un teatru, transmitand wireless muzica spre mai multe difuzoare. Ascultati muzica asa cum a intentionat artistul, datorita aplicatiei Beats Audio.

Tastatura inteligenta
Tastatura HP Radiance iluminata din fundal va simte prezenta, aprinzandu-se cand sunteti in apropiere si diminuandu-se cand nu sunteti. O tastatura care va recunoaste. O idee stralucita.

Gata o data cu dvs.
Cu cele mai recente procesoare Intel Core i si unitatea robusta, HP SPECTRE se incarca in cateva secunde, oricand va atinge inspiratia. Iar pentru acele zile care nu se mai termina, bateria sa durabila functioneaza pana la 9.5 ore.

Confort automat
Tehnologia HP CoolSense ajusteaza racirea pentru a se potrivi cu locul si modul de lucru. Gesturile multi-atingere cu HP Imagepad asigura o precizie mai buna si imbunatatesc timpul de raspuns la gesturi.

Nu rata oferta Altex



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu