duminică, 21 octombrie 2012

Cadou Casti IT HP QF373AA la achiitionarea unui Sistem IT HP Touchsmart Elite 7320

   Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 15.10-04.11.2012 cumpara un sistem All In One Sistem IT HP Touchsmart Elite 7320  si primesti cadou Casti IT  HP QF373AA  .
  Toate PC-urile noi HP TouchSmart Elite 7320 Business indeplinesc cele mai pretentioase cerinte referitoare la stil, cu performanta, extensibilitate, viteza si putere suplimentare, tot ceea ce este necesar pentru afacerea dvs. intr-un design modern si subtire.
  Afisajul cu ecran lat, integral HD, cu diagonala de 54,6 cm (21,5 inchi) iluminat din fundal cu LED-uri se regleaza simplu pentru o utilizare confortabila. Designul subtire imbunatateste aspectul spatiilor destinate clientilor si poate fi montat pe un perete, pe birou sau pe alta suprafata cu ajutorul unui sistem de montare. Afisajul cu ecran lat iluminat din fundal cu LED-uri se regleaza simplu pentru o utilizare confortabila. Designul subtire imbunatateste aspectul spatiilor destinate clientilor si poate fi montat pe un perete, pe birou sau pe alta suprafata cu ajutorul unui sistem de montare.
   Perfect pentru locatii cu vedere catre clienti, cu profilul subtire, finisajul foarte lucios si porturile si conectorii pozitionate convenabil.


Nu mai sta pe ganduri. Vino in Magazine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu