joi, 22 noiembrie 2012

400lei REDUCERE DE BLACK FRIDAY LA LED TV PHILIPS LED32PFL3207H

Super oferte de BLACK FRIDAY la Altex
OFERTA IMBATABILA

  Vino in perioada 22.11-25.11.2012 in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara TELEVIZORUL LED PHILIPS LED32PFL3207H
 si ai pe loc o reducere de 400 LEI din pretul de la raft. Oferta e valabila in limita stocului disponibil, asadar grabeste-te sa prinzi oferta.

Philips va permite sa va bucurati de o performanta extraordinara de televiziune pentru un pret corect, acum si in viitor. Acest televizor LED 32PFL3207 ofera imagini clare, sunet puternic si conexiuni TV digitale usor de utilizat si un design TV deosebit.


O imagine clara, vie, de fiecare data
  • Digital Crystal Clear pentru profunzime si claritate
  • Imagini LED exceptionale cu un consum redus de energie
  • Perfect Motion Rate (PMR) 100Hz pentru claritate extraordinara a miscarii
  • Procesare a 69 miliarde de culori pentru cele mai vii culori
  • Contrast dinamic 100.000:1 pentru detalii negre incredibile, bogate

Sunet clar si autentic
  • Simtiti puterea a 20W RMS si Incredible Surround
  • Auziti fiecare cuvant cu Clear Sound

Conectivitate digitala completa usor de realizat
  • USB pentru redare multimedia fantastica
  • Intrarea PC va permite sa folositi televizorul si ca monitor PC
  • Conectivitate perfecta cu intrari 3 HDMI si Easylink
  • Tuner DVB-C/T digital integrat pentru receptie cablu digital





 Digital Crystal Clear
Digital Crystal Clear este un pachet de inovatii imagine care regleaza digital si optimizeaza calitatea imaginii pentru a realiza niveluri optime de contrast, culoare si claritate. Rezultatul este o imagine extrem de clara indiferent de sursa.
  


Imagini LED exceptionale cu un consum redus de energie
Cea mai avansata tehnologie de iluminare cu LED-uri a acestui televizor combina un design minimalist excețional cu o calitate uimitoare a imaginii, precum si cel mai redus consum de energie din categoria sa. Mai mult, tehnologia de iluminare cu LED-uri nu contine materiale periculoase. Astfel, prin iluminarea cu LED puteti sa va bucurati de un consum redus de energie, o luminozitate crescuta, contrast si claritate incredibile si culori vii.




Perfect Motion Rate 100Hz
Combinand rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unica a imaginilor, Perfect Motion Rate (PMR) permite reproducerea miscarilor cu o claritate superba, producand imagini clare si lipsite de scintilatii, chiar si in cazul miscarilor rapide.


 



Contrast dinamic 100.000:1 pentru detalii negre incredibile, bogate
Doriti ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast si cu cele mai vibrante imagini? Procesarea video avansata Philips combinata cu tehnologia unica extrema de iluminare reglabila din spate va ofera cea mai buna calitate a imaginilor. Contrastul dinamic va mari contrastul cu un nivel excelent de negru si o redare precisa a tonurilor si cuvintelor intunecate. Imaginile oferite sunt stralucitoare, realiste, cu un contrast inalt si culori incitante.







Simtiti puterea a 20W RMS si Incredible Surround
Simtiti puterea ritmului muzicii si atmosfera filmelor. Puternicele amplificatoare de 20 W RMS (2x10 W RMS) creeaza o ambianta sonora realista. Incredible Surround va permite sa traiti un surround total, cu sunet mai profund si mai amplu, pentru a completa experienta de vizionare excelenta.




Auziti fiecare cuvant cu Clear Sound
Clear Sound este o tehnologie audio inovatoare care creste semnificativ claritatea vocii, indiferent daca este vorba de dialog sau muzica. Asigura auditia fiecarui cuvant, astfel incat sa va puteti bucura la maxim de ceea ce vizionati.




USB pentru redare multimedia fantastica
Conectorul USB permite accesul la fotografii jpeg, fisiere de muzica mp3 si fisiere video de pe majoritatea memoriilor USB (dispozitiv de memorie din clasa USB). Introduceti USB-ul in slotul din partea laterala a televizorului si accesati continutul multimedia utilizand browser-ul de continut de pe ecran. Acum puteti viziona si partaja clipurile video, fotografiile si muzica.





Conectivitate perfecta cu intrari 3 HDMI si Easylink
HDMI este un cablu unic care este adecvat atat pentru semnale de imagine, cat si pentru semnale audio de la dispozitivele dvs. la televizor, scapandu-va de "paienjenisul" de cabluri. Acesta transmite semnale necomprimate, asigurandu-va o calitate foarte buna de la sursa la ecran. impreuna cu Philips Easylink, nu aveti nevoie decat de o telecomanda pentru a efectua majoritatea operatiunilor pe televizor, DVD, BluRay, set top box sau sistemul home theatre. 



Tuner DVB-C/T digital integrat pentru receptie cablu digital
Tunerul DVB-C/T digital integrat va permite sa receptionati transmisii TV digitale terestre si prin cablu fara a avea nevoie de un set top box suplimentar. Bucurati-va de transmisii TV de calitate fara dezordine.




 Procesare a 69 miliarde de culori pentru cele mai vii culori
Imagini vibrante si naturale cu ajutorul celei mai avansate procesari a culorii. Cele 3 canale de culoare (RGB) sunt optimizate pentru o putere totala de procesare a 69 miliarde de culori. Algoritmii avansati detecteaza nuantele subtile de culoare si tonurile pielii si le proceseaza pentru a furniza cele mai naturale culori.
    

Intrarea PC va permite sa folositi televizorul si ca monitor PC
Intrarea PC va permite sa utilizati televizorul ca monitor pentru PC printr-un cablu HDMI-DVI (pentru semnale digitale) sau printr-un cablu VGA (pentru semnalele analogice).

Te asteptam in magazinele Altex

Cele mai bune oferte de Black Frdiay sunt la Altex



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu