miercuri, 21 noiembrie 2012

15% REDUCERE LA Mini LAPTOPUL HP PAVILION G6 LAPA8J06EA

15% REDUCERE LA Mini LAPTOPUL HP PAVILION G6 LAPA8J06EA

Altex reduce preturile de vinerea neagra
 Vino in magazinele Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro  in perioada 21.11-25.11.2012 , cupmara mini laptopul Hp Pavilion G6 LAPA8J06EA si ai un discount pe loc in valoare de 15% din pretul de raft al produsului.

Mini laptop HP Pavilion dm1-4100en, AMD Dual-Core E450 1.65GHz, 11.6", 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 6320, Windows 7 HP

Tip procesor: AMD Dual Core
Model Procesor: E450
Frecventa procesor (GHz): 1.65
Tip ecran: LED
Diagonala ecran (inch): 11.6
Memorie RAM standard (GB): 4
Tip HDD: SATA
Capacitate HDD (GB): 500
Procesor grafic: AMD Radeon HD 6320M
Sistem de operare: Windows 7 HP
Greutate (Kg): 1.6

Caracteristici


In sfarsit, un PC care va este pe masura. Obtineti o experienta PC completa intr-un ambalaj usor care se potriveste oriunde ati merge. Nu trebuie decat sa va pregatiti pentru atentia pe care o veti starni.


Beats Audio
In parteneriat exclusiv cu Beats, HP a proiectat un sistem audio care reda toate sunetele pe care muzicienii si producatorii le-au desavarsit in studio.


HP CoolSense
Prin regandirea materialelor, asezarea componentelor si a orificiilor de ventilatie, HP are produse cu racire sensibil imbunatatita. Daca utilizati computerul portabil pe un birou sau in deplasare, HP CoolSense face automat reglarile pentru a asigura nivelul optim de confort.



HP TrueVision HD
Camera Web HP TrueVision HD va face sa aratati bine in orice lumina. Daca sunteti intr-un apel video HD sau filmati o secventa HD pentru a o posta pe blog, veti arata cel mai bine.


HP QuickWeb
Sunteti la cateva secunde de a purta discutii prin Skype, de a va actualiza starea sau tweet-urile si de a va vizualiza calendarul social, toate acestea intr-un singur loc. HP QuickWeb este rapid la incarcare, iar un tablou de bord pentru widgeturi economiseste spatiu pentru note adezive, calculator sau orice doriti.


HP ProtectSmart
Daca scapati accidental PC-ul, accelerometrul de la HP ProtectSmart franeaza unitatea de disc pentru a va proteja fotografiile, muzica si amintirile.

Te asteptam sa prinzi oferta Altex


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu