joi, 22 noiembrie 2012

400 lei REDUCERE DE BLACK FRIDAY Televizor LCD SAMSUNG LE40D503

Super oferte de BLACK FRIDAY la Altex
OFERTA IMBATABILA

   Vino in perioada 22.11-25.11.2012 in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara Televizor LCD SAMSUNG LE40D503
 si ai pe loc o reducere de 400 LEI din pretul de la raft. Oferta e valabila in limita stocului disponibil, asadar grabeste-te sa prinzi oferta.

LCD SAMSUNG LE40D503

Este simplu să trăieşti în Full HD.

Imaginile care vă întrec aşteptările reprezintă un standard datorită televizorului LCD. Motorul HyperReal îmbunătăţeşte performanţa, pentru cele mai vibrante şi deosebit de clare imagini - este experienţa Full HD pe care o aşteptaţi. Rezoluţia Full HD de 1080 pixeli produce imagini de două ori mai precise decât televizoarele HDTV convenţionale; tehnologia Wide Color Enhancer dispune de algoritmi complecşi care fac culorile să fie mai realiste ca niciodată.

Motor HyperReal

Experimentaţi imagini HD ultra realiste. Motorul revoluţionar HyperReal de la Samsung optimizează performanţa şi îmbunătăţeşte imaginile, pentru o experienţă vizuală de definiţie înaltă atât de intensă încât veţi uita că priviţi la televizor.

Full HD 1080 p

Mai aproape de realitate. Televizoarele Full HD oferă o rezoluţie dublă faţă de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi îmbogăţite, care vă captivează mintea şi vă îmbogăţesc experienţa vizuală.

Connect Share

Conectaţi dispozitivele dvs. digitale. Tehnologia ConnectShare™ vă transformă experienţa divertismentului de acasă – pur şi simplu conectaţi unitatea de memorie USB sau hard diskul, pentru a rula pe ecran fotografiile şi muzica stocate.

Wide Color Enhancer

Vedeţi adevăratele culori ale lumii. Wide Color Enhancer de la Samsung utilizează un algoritm avansat pentru a îmbunătăţi semnificativ calitatea imaginii: redă chiar tonuri subtile şi detalii pe care televizoarele mai puţin avansate nu le pot reproduce.

Planet First

Fiţi prietenul planetei. Noile televizoare Samsung sunt construite utilizând o tehnologie mai eficientă, mai puţine componente şi materiale care nu sunt toxice, deci sunt mai blânde cu mediul înconjurător.
Te asteptam in magazinele Altex

Cele mai bune oferte de Black Frdiay sunt la Altex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu