joi, 22 noiembrie 2012

30% REDUCERE DE BLACK FRIDAY LA Camera foto digitala SONY NEX-C3

Super oferte de BLACK FRIDAY la Altex

 In perioada 21.11-25.11.2012 ai o reducere de 30% din pretul de la raft,in orice magazin altex sau media galaxy, sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro la achizitionarea unei Camera foto digitala SONY NEX-C3. Oferta e valabila in limita stocului disponibil.

Compacta si usor de utilizat, cu calitate DSLR a imaginii: cu obiectiv cu zoom pentru utilizarea de zi cu zi
Cu obiectiv cu zoom standard de 18-55 mm: 16,2 megapixeli, film HD, LCD de 7,5 cm, 5,5 cps, Vedere panoramica 3D
  •     Compacta si usoara, cu calitate a imaginii la nivel DSLR
  •     Operare simpla cu posibilitati extinse de control creativ
  •     Obiectivul cu zoom acopera o gama larga de situatii zilnice

Calitate DSLR care va insoteste oriunde
Capturati imagini uimitoare cu o calitate a imaginii apropiata DSLR, plus comoditatea obiectivelor interschimbabile - fara dimensiunile si greutatea unei camere DSLR. Compacta, cu un stil minunat si extraordinar de usor de utilizat, cu functii uimitoare precum vederea panoramica 3D si filmarea HD.
    
Calitate extraordinara a imaginii
Senzorul face toata diferenta. Senzorul CMOS Exmor™ APS HD de dimensiuni foarte mari asigura o calitate a imaginii la nivelul unei camere DSLR... dar fara dezavantajul dimensiunii si greutatii. Veti vedea diferenta cu imagini extrem de detaliate, cu zgomot redus, chiar si la lumina scazuta.

    
Filme HD uimitoare
Capturati filme HD cu detalii fine cu focalizarea automata rapida pentru urmarirea actiunii - chiar si atunci cand faceti zoom. Efectele frumoase de defocalizare a fundalului adauga filmarii creative o dimensiune suplimentara.

    
Suficient de mica pentru a o lua oriunde
Bucurati-va de o calitate DSLR a imaginii si de reactii de fotografiere deosebit de rapide intr-o camera usoara, ultracompacta. Corpul cu un stil senzational incape usor in buzunarul de la haina sau in geanta pentru excursii de o zi, calatorii de weekend sau concedii.

    
Alegeti obiectivul perfect
Selectati dintr-o serie de obiective cu montura E compacte, cu un stil frumos - de la obiective superangulare ultrasubtiri la teleobiective puternice cu zoom. Sau adaugati un adaptor optional pentru obiectiv si bucurati-va de posibilitatile nelimitate ale colectiei de obiective cu montura A.

    
Incantator de usor de utilizat
Nu va lasati intimidat de butoanele si meniurile complicate. Noua interfata „Photo Creativity” si discul de control usor de utilizat va permit sa reglati setarile camerei - si chiar sa creati efecte de imagine interesante fara a avea nevoie de un PC.


Te asteptam sa prinzi oferta Altex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu