sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Femei MINŢITE că au cancer, mutilate inutil de un chirurg: «Lăsaţi-ne să îl MĂCELĂRIM şi noi pe el!» click.ro

Un chirurg britanic şi-a pierdut locul de muncă după ce la adresa lui au fost lansate sute de acuzaţii de către femei care spun că le-a convins să îşi facă operaţii de care nu aveau nevoie, relatează Daily Mail.
Pacientele şi-au exprimat furia cu privire la chirurgul suspectat că a făcut peste 1.000 de operaţii unor paciente pe care le-a minţit că sufereau de cancer.
Una dintre femei, căreia i s-a făcut o mastectomie inutilă, a spus: "Puneţi-l într-o cameră ca să îi măcelărim şi noi trupul!".
Alte femei au declarat că Paterson le-a răpit feminitatea.
Fostele sale paciente au povestit că s-au simţit torturate psihic din cauză că au crezut, ani în şir, că au această boală teribilă, când erau, de fapt, perfect sănătoase. O femeie susţine chiar că făcuse planuri pentru propria înmormântare.
O parte dintre victime caută să obţină despăgubiri, iar altele se luptă să îl vadă după gratii, argumentând că un bărbat care le-ar fi atacat cu un cuţit în mijlocul străzii ar fi sfârşit la închisoare.
Gail Boichat, o femeie de 57 de ani, mamă a trei copii, a suferit o astfel de operaţie în 1995 şi este ferm convinsă că Paterson ar trebui să simtă pe propria piele mânia pacientelor sale.
Paterson i-a spus lui Gail, pe vremea când ea îi era pacientă, că un nodul din sânul său drept era canceros, motiv pentru care a operat-o şi i-a îndepărtat porţiuni din ţesutul mamar. Medicul i-a prescris şi tamoxifen, un medicament anticancerigen puternic care i-a provocat femeii o menopauză timpurie şi traumatizantă.
În februarie, femeia s-a prezentat la un alt medic care i-a spus că nu a fost vorba de cancer şi că în niciun caz nu ar fi trebuit să facă mastectomie.
O alta, Helen Gardiner, a aflat luna trecută că a fost operată de Paterson fără să fie nevoie. Femeia s-a aflat pe masa de operaţie a medicului de cinci ori.
Paterson nu se confruntă pentru prima dată cu acuzaţii atât de grave. A fost investigat în 2004 şi i s-a interzis să îşi mai practice meseria încă din 2007.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu