joi, 8 noiembrie 2012

20% reducere la toata gama de cuptoare cu microunde Whirlpool

    Un cuptor cu microunde Whirlpool găteşte ca un bucătar-şef mulţumită Tehnologiei al 6lea Simţ. Cu ajutorul lui pot fi gătite feluri crocante, poţi rumeni, găti la grătar şi cu aburi mâncarea într-un mod perfect oferindu-ţi posibilitatea de a pregăti un meniu bogat economisind timp preţios.
   Acum il poti avea in bucataria ta la un super pret.
   Vino acum in orice magazin Altex sau Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro si ai pe loc o redeucere de 25% la toata gama de cuptoare cu microunde marca Whirlpool.Grabeste-te Oferta e valabila in perioada 25.10-11.11.2012.
  Exemplu:

  Cuptor cu microunde WHIRLPOOL JT 369 SL, 31l, 1000W, digital, argintiu
  JT 369 SL
Functia Steam
Asigura reglarea automata a randamentului pentru garantarea unui punct delicat de fierbere si reglarea comandata printr-un senzor de umiditate. Datorita acestei functii economisiti 50% fata de gatitul clasic in abur.
Al 6lea simt
Detecteaza greutatea alimentului introdus si modifica timpul de gatire in functie de aceasta. Prin intermediul celor doi senzori : de temperatura si de energie sunt transmise date importante cu referire la greutatea si gradul de absorbtie al energiei de catre alimentul introdus in cavitatea de gatire.

Crisp
3 surse termice intr-o singura functie.

Jet Defrost
Datorita acestei functii, decongelarea este de pana la 7 ori mai rapida fata de decongelarea obisnuita.
Te asteptam in magazine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu