miercuri, 7 noiembrie 2012

MM Stoica îl face praf pe Dario Bonetti: "Cum să vorbească el despre noi cînd are pantalonaşii pînă la glezne?!"

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica îi răspunde lui Dario Bonetti după ce antrenorul lui Dinamo a ironizat Steaua cu privire la Cupa României.
Oficialul Stelei nu crede că acesta merită să antreneze Dinamo, fiind tehnicieni liberi de contract în România cu mult mai multe calităţi decît italianul de pe banca "cîinilor".
"Nu ştiu de ce vorbeşte Bonetti. Ce vorbeşte el cu pantalonaşii ăia pînă la glezne. A antrenat în Valea Boului şi acum vine să ne dea nouă lecţii. Cum să vorbească de Steaua, o mai ia şi la mişto că nu e în Cupa României.
Dar el a auzit de Europa League?! Defapt ce să audă de competiţia asta cînd el nici internet nu avea pe unde a antrenat. La meciul cu noi nici nu a ajuns în careu. Dacă îi mai trebuie lui Bonetti vreun concediu, poate îl ia de tot. Sînt mulţi antrenori mai buni în România ca el", a spus managerul general al Stelei.
MM a vorbit şi despre posibila calificare în primăvara europeană care ar putea fi obţinută încă de mîine şi nu uită nici de Tudorel Stoica, care l-a criticat pentru modul în care celebrează victoriile Stelei.
"Sînt mai sigur că vom lua campionatul decît că ne vom califica în primăvara europeană. Lui Tudorel Stoica nu îi voi răspunde niciodată cu un alt ton. A fost un conflict pentru că nu am vrut să îl lom pe Alin Stoica la Steaua, iar de atunci s-a rupt relaţia. Chiar şi aşa, a fost prea mare ca să îi răspund", a mai spus Mihai Stoica la DigiSport.


sursa: yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu