marți, 4 decembrie 2012

CE INSEAMNA TEHNOLOGIA ECO BUBBLE DE LA SAMSUNG?

Probabil multi dintre dumneavoastra au auzit de noua tehnologie Ecobubble a masinilor de spalat rufe de la Samsnug? Dar oare ce inseamna aceasta tehnologie.
  Cea mai noua tehnologie ecologica de spalare cu spuma de la Samsung ofera solutii perfecte pentru ingrijirea completa a tesaturilor , reducerea consumului de energie , cu o performanta sporita in acelasi timp.
  Consum de energie redus cu pana 70%
Tehnologia ecologica de spalare cu spuma de la Samsung va ajuta sa economisiti bani , si energie datorita spalarii eficiente la temperaturi scazute . Cu tehnologia Eco Bubble de la samsung puteti spala hainele dumneavoastrea , utilizand apa rece, obtinand aceleasi rezultate ca in cazul unei spalari cu apa calda. Economisiti pana la 70% din energia consumata utilizand aceasta tehnologie




 Recomandare

Masina de spalat frontala SAMSUNG WF1602WQU, 6kg, 1200rpm, A+, LED, argintiu

 

Pastrati aspectul nou al hainelor cu ajutorul tehnologiei Diamond Drum.Nu este nevoie sa deteriorati tesaturile preferate pentru a le curata perfect. Tocmai de aceea, masina de spalat Samsung WF1602WQU este dotata cu tehnologia unica Diamond Drum TM, care inlocuieste tamburul obisnuit destinat spalarii cu unul acoperit cu celule adanci, in forma de diamant. Aceasta textura revolutionara va protejeaza tesaturile impotriva rupturilor, creand in acelasi timp mediul perfect pentru o spalare delicata, dar eficienta. Pastrati-va hainele intr-o stare excelenta, incredintandu-le tehnologiei Diamond Drum oferita in exclusivitate de masina de spalat Samsung WF1602WQU.     
    

Sistem de incalzire pe baza de radiator ceramic pentru putere si eficienta. Stilurile de imbracaminte se schimba, insa radiatorul ceramic durabil al masinii de spalat Samsung va ramane alaturi de dvs. pentru a curata hainele de peste ani. Radiatoarele ceramice previn acumularile de calcar, care consuma mai multa energie electrica. Radiatoarele conventionale necesita utilizarea detergentilor speciali care sa dizolve aceste depuneri de calciu. in plus, capacitatea de incalzire rapida a radiatoarelor ceramice va creste eficienta energetica, ceea ce inseamna reducerea sumei de pe urmatoarea factura de energie electrica.


Sistem de blocare a afisajului pentru protectia copiilor. Functia de blocare a afisajului nu permite manutelor curioase sa schimbe setarile panoului de control, garantand astfel ca cei mici nu intervin accidental in ciclul de spalare. Cand sistemul este activat, pe panoul afisajului apare o lumina indicatoare.

 

 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu