marți, 4 decembrie 2012

15% REDUCERE LA APPLE iPad generata a-3-a La Altex

  Tot ceea ce iubești la iPad — ecranul strălucit, performanța rapidă și cursivă, camerele FaceTime și iSight, miile de aplicații uimitoare, bateria de 10 ore*.
 Acum o sa il iubesti si mai mult cu oferta de la Altex
 Cumpara din magazinele Altex si media Galaxy sau de pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 30.11-06.12.2012 orice IPAD (GENERATIA A 3-A) wi-fi si ai pe loc o reducere de 15% din pretul de la raft

Recomandare:
iPad generatia a 3-a APPLE 16GB cu Wi-Fi + 4G, Dual Core A5X, 9.7", negru

Noul iPad - Cu uimitorul ecran Retina. Camera iSight de 5 MP. Si conexiuni ultrarapide.




Ecran Retina. Vezi totul cu alti ochi.
De patru ori mai multi pixeli decat iPad 2. Text de o claritate extrema. Culori mai intense. Ecranul Retina transforma intreaga experienta iPad. Astfel incat totul arata si se simte incredibil de viu si perfect detaliat.


Tehnologie de ultima generatie. Pentru un ecran de ultima generatie.
Pentru a crea un ecran cu de patru ori mai multi pixeli, a trebuit sa il proiectam intr-un mod complet nou. Fiecare pixel al ecranului are semnale multiple care ii spun cand sa se aprinda. Dar cand ai o multime de pixeli si o multime de semnale in acelasi plan, semnalele se intersecteaza si calitatea imaginii are de suferit. Pentru a asigura claritatea extrema pe noul iPad, inginerii de la Apple au ridicat pixelii intr-un plan diferit - separandu-i de semnale. Este o tehnologie revolutionara. Exact ca si noul iPad.


Cel mai bun ecran vazut vreodata pe un dispozitiv mobil.
Tot ceea ce faci cu iPad-ul, faci prin intermediul ecranului sau mare si uimitor. Iar atunci cand ecranul este mai bun, intreaga experienta iPad este mai buna. Ecranul Retina de pe noul iPad are o rezolutie de 2048x1536, o saturatie a culorilor cu 44% mai mare si un numar uluitor de 3,1 milioane de pixeli - in acelasi spatiu de 9,7 inchi. Adica de patru ori numarul de pixeli din iPad 2 si cu un milion mai multi decat la un HDTV. Acesti pixeli sunt atat de apropiati incat ochii tai nu pot distinge pixelii individuali la o distanta normala de vizionare. Iar daca nu poti sa vezi pixelii, poti sa vezi intreaga imagine. Sau articol. Sau joc. Asa cum nu ai mai vazut pana acum.


Performanta pixelilor perfecti.
Cipul A5X cu procesor grafic quad-core e responsabil pentru de patru ori mai multi pixeli decat la iPad 2, pastrand aceeasi cursivitate si fluiditate marca iPad. Chiar si cu toata aceasta putere suplimentara, noul iPad are o uimitoare durata de 10 ore a bateriei.


Camera iSight. Amintirile tale nu au fost niciodata mai clare.
Noul iPad are camera video iSight de 5 megapixeli de la Apple. Proiectata cu sisteme optice avansate, Iti permite sa faci fotografii extraordinare si videoclipuri HD de 1080p.


Totul se rezuma la lentile.
Megapixelii conteaza. Dar calitatea fotografiei este determinata si de alti factori - precum sistemul optic al camerei, procesorul de semnal imagine si software-ul. Camera video iSight are un sistem optic avansat pentru a obtine cele mai bune fotografii. Datorita diafragmei de ƒ/2,4 si a lentilei cu cinci elemente, aceasta capteaza mai multa lumina pentru a produce o imagine mai clara. Iar filtrul hibrid cu infrarosii - de obicei rezervat pentru camerele de tip SLR, mai costisitoare - blocheaza lumina IR daunatoare, obtinandu-se astfel culori mai clare si mai uniforme.


Conexiuni ultrarapide. Cu toata viteza inainte.
Noul iPad are tehnologie wireless de ultima generatie care iti permite sa te conectezi la retele rapide din toata lumea. E proiectat cu antene mobile care ofera acces la un spectru de frecvente mai larg. Astfel incat te poti conecta la Internet oriunde te-ai afla. Poti chiar sa introduci un card SIM local pentru a te conecta in timp ce calatoresti.

Te Asteptam sa prinzi oferta Altex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu