miercuri, 5 decembrie 2012

150 DE LEI REDUCERE LA TABLETA ALLVIEW ALLDRO TABALLDROSPSATB

  Vino in magazinele altex  si profita de reducerea de 150 de lei acordata la TABLETA ALLVIEW ALLDRO TABALLDROSPSATB .Grabeste-te sa prinzi oferta valabila in perioada 04-09.12.2012.
 
AllDro Speed Satellite este device-ul perfect pentru vacanta si nu numai. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich si este echipata cu unul dintre cele mai performate procesoare grafice Mali 400 MP. Device-ul vine in doua variante de culoare: alb si negru, are incorporata o camera foto/video frontala si spatiu de stocare de pana la 32GB prin microSD card.




Sub 9 mm grosime
Cea mai subtire tableta din gama Allview este acum disponibila si incape in toate buzunarele. Device-ul Ultra Slim are o grosime de numai 8,9 mm si o forma ergonomica astfel ca o poti transporta si folosi in cele mai bune conditii.
    
    

Video Call
Noua tableta iti ofera modalitati mai personale si mai satisfacatoare de a comunica datorita solutiei hardware si software porpuse. Interactioneaza la un nou nivel atat pe plan personal cat si pe plan profesional prin intermediul conferintelor video. Allview iti recomanda utilizarea functiei video call prin intermediul aplicatiilor Skype si YahooMessenger ce pot fi descarcate din magazinul de aplicatii preinstalat.


Navigare GPS
AllDro Speed Satellite iti aduce cea mai placuta experienta de navigare. Ai posibilitatea de a achizitiona un soft de navigare Sygic, iGO sau orice alt soft compatibil cu dispozitivele Android, care te va ghida in calatoriile tale. Printre caracteristicile ce iti sunt oferite de aceste softuri pot fi enumerate: vizualizarea hartilor si a imprejurimilor in format 3D, actualizarea automata a hartilor, avertizari radare mobile si camere de supraveghere, puncte de interes, mod de noapte. In plus, partenerul tau de drum poate sa citeasca informatiile mondene si tu nu vei rata nici un viraj pentru ca navigatorul functioneaza in background si emite avertizari vocale chiar daca tableta ruleaza alte aplicatii.
    
    

Bitdefender Mobile Security
AllDro Speed Satellite are preinstalata aplicatia Bitdefender Mobile Security Premium cu un trial key pentru 90 de zile. Astfel beneficiezi de cele mai performante servicii de securitate din domeniu:
  • Scanare anti-virus- Modulul anti-virus scaneaza toate aplicatiile in momentul instalrii si mai mult orice aplicatie poate fi scanata la cerere.
  • Securitate pentru navigare pe Internet- Aplicatia te avertizeaza de cate ori esti pe cale sa accesezi un site care iti poate afecta device-ul
  • Antifurt- Poti localiza, bloca si sterge memoria tabletei de la distanta.


FM transmitter
AllDro Satellite iti permite sa asculti muzica stocata in tableta prin intermediul sistemului audio din masina ta. Vei obtine astfel o auditie placuta si in plus poti sa navighezi cu usurinta in playlist direct de pe ecranul tabletei tale.
    
    

HDMI
Datorita portului mini HDMI tableta poate fi conectata la un televizor compatibil. Muzica, fotografiile, videoclipurile si filmele stocate in tableta vor putea fi vizualizate pe televizor la o calitate superioara cu AllDro Speed Satellite.


Suport si incarcator pentru masina
Pentru ca noi vrem ca tu sa ai tot confortul din lume, tableta AllDro Speed Satellite vine impreuna cu doua accesorii foarte utile oricarui sofer. Suportul pentru tableta se fixeaza cu usurinta pe bordul autovehicului si iti ofera posibilitate sa fixezi unghiul de vizibilitate potrivit. Mai mult decat atat, pentru drumurile foarte lungi iti oferim si un incarcator de masina ca sa nu ramai niciodata fara baterie la tableta ta preferata si sa te bucuri de toate functiile acesteia.


Te asteptam in magazine
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu