duminică, 2 decembrie 2012

30 LEI REDUCERE LA CANTARUL DE BAIE E-BODA CEP 3011 LA ALTEX, LA INCEPUT DE DECEMBRIE


   Mancarurile traditionale sunt cele mai importante in preajma sarbatorilor de iarna. Astfel ca, de pe o masa nu ar trebui sa lipseasca colacii, piftia din curcan sau din porc, sarmalele  cu mamaliguta si smantana, carnatii din porc sau cozonacul .
  Din pacate toate aceste bunatati contin si foarte multe calorii. Dar cu ajutorul unui cantar de baie ne putem tine greutatea si caloriile sub control.
  Altex vine in ajutorul nostru cu o reducere sustantiala.  Vino in orice magazin altex sau media galaxy sau intra pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, cumpara cantarul de persoane EBODA CEP3011, si ai pe loc o reducere de 30 de lei. Grabeste-te, oferta e valabila in perioada 30.11-06.12.2012
 Cantar de persoane EBODA CEP3011
  Realizat din lemn de bambus, CEP 3011 oferă, pe lângă eleganță, siguranța măsurătorilor precise care te ajută să monitorizezi efectele antrenamentelor.
    CEP 3011 îți afișează: masa musculară, masa osoasă, procentul de grăsime din corp, procentul de apă din corp, numărul de calorii și bineînțeles kilogramele.
    Cu ajutorul memoriei cu 10 poziții, poți folosi cântarul împreună cu încă 9 prieteni sau membri ai familiei, fără a mai modifica setările de fiecare dată.

 Te asteptam in Magazine
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu