marți, 4 decembrie 2012

10% reducere la Book of Spells PS3 + Move controller + Eye camera


  It plac jocurile video si esti posesorul unei console PS3? Atunci nu trebuie sa iti lipseasca din colectia de jocuri Book of Spells PS3 + Move controller + Eye camera
 Vino in magazinele Altex  cumpara Book of Spells PS3 + Move controller + Eye camera si ai pe loc o reducere de 10 % din pretul de la raft.
Oferta valabila in perioada 29.11-06.12.2012

Magia prinde viata
Intoarce pagina. Descopera cartea de vraji scrisa cu mai bine de 200 de ani in urma. Cartea prinde viata pe parcurs ce citesti si te ajuta sa inveti arta de a face vraji!
Invata vrajile. Leviteaza caini, micsoreaza dovleci si invoca focul cu bagheta ta magica.
Testeaza-ti abilitatile. Invata, exerseaza si realizeaza peste 20 de vraji de la Expelliarmus si Lumos pana la Wingardium Leviosa.
 Coloreaza creaturile din Book of spells.
 Scrisa de Miranda Goshawk acum 200 de ani. Book of spells este pastrata in sectiunea interzisa a Bibliotecii Hogwarts. aceasta este o carte speciala pentru ucenicii avansati, care vor avea ocazia sa-si imbunatateasca abilitatile magice si sa invete vraji noi!
WonderbooktM: O carte, o mie de povesti
WonderbooktM: Unul dintre cei mai avansati utilizatori de realitate augmentata, care aduce povestile la viata in sufrageria ta si iti permite sa explorezi si sa

Te aspteptam sa prinzi oferta Altex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu