miercuri, 5 decembrie 2012

50 lei reducere la SMARTPHONE SAMSUNG S5360 GALAXY y

  
Cumpara in perioada 30.11-06.12.2012,  din magazinele Altex si SMARTPHONE SAMSUNG S5360 GALAXY  si platesti 429,90 in loc de 479,90 facand astfel o economie de 50 de lei

Bun venit la noua experienta in stilul Smart
  • Puternic si compact
  • O experienta bogata in stilul Smart
  • Inteligent, dar usor de utilizat
  • Colorati-va viata in stilul Smart

Incepeti-va noua viata in stilul Smart cu telefonul GALAXY Y pentru utilizatori tineri, dinamici, in permanenta miscare, ce doresc sa mentina legatura si sa ramana conectati. Beneficiati de toate dotarile suplimentare ale unui smartphone cu sistem de operare Android cu aplicatii interesante, descarcari mai rapide, conectivitate Wi-Fi, totul cu ajutorul unei interfete mai intuitive, mai seducatoare. Accesarea aplicatiilor online si a internetului mobil nu au fost niciodata mai simple pentru noua generatie in permanenta miscare. Smartphone-ul plin de stil ofera o multime de functii pentru acest model, incluzand un ecran mare de 3” si o tastatura tip QWERTY mai mare si totusi compacta. Bun venit la o experienta mai inteligenta, mai buna.

    



Puternic si compact
Performanta puternica se intalneste cu designul plin de stil, compact, din telefonul GALAXY Y. Procesorul puternic, vitezele de descarcare mai mari de 7,2 Mbps confera deja acestui telefon statutul de castigator. Adaugati atractivul factor de forma compact si ecranul de 3” pentru o vizualizare cuprinzatoare a clipurilor video si pentru jocuri si sunteti deja in top.



O experienta bogata in stilul Smart
Cel mai recent sistem de operare Android ofera o experienta de utilizator mai usoara, potentata de uluitoarele servicii Google Mobile care servesc drept interfata pentru aplicatiile online, cu optiuni din viata reala pentru alegerea divertismentului, a modului de petrecere a timpului liber si a stilul de viata. Social Hub integreaza textele, mesajele, e-mailurile si actualizarile SNS intr-un singur feed cronologic care poate fi accesat in orice moment. Aplicatiile Samsung gratuite (de asemenea, si cu plata) sunt nepretuite si usor de utilizat, facandu-va viata mai usoara si mai amuzanta.
    

      


 Inteligent, dar usor de utilizat
Bucurati-va de interfata vizuala captivanta TouchWiz UI, imbunatatita si mai plina de culoare. Puteti personaliza complet ecranul de pornire, deoarece stiti cel mai bine care functii, aplicatii si continut sunt cele mai importante pentru dvs. Functia zoom cu atingere multipla este ideala pentru navigarea pe Internet, pentru a mari paginile web si pentru a surprinde fiecare detaliu. De asemenea, puteti sa cautati in aplicatii si in lista de contacte, prin intermediul textului sau al vocii, pentru a gasi ce doriti sau pe cine doriti.





Colorati-va viata in stilul Smart
Diversele optiuni de culoare se adapteaza diferitelor dvs. necesitati. Asortati culoarea cu dispozitia sau cu locatia dvs. de astazi si exprimati-va cu Samsung GALAXY Y. * Optiunile de culoare pot fi diferi in functie de distribuitorii locali
    

    
 WiFi si Tethering
Simtiti-va superconectati atat cu cablu, cat si fara, disponibile pentru GALAXY Y. Nu este nicio problema sa intrati pe Internet cu conexiunea Wi-Fi (b/g/n) pentru conexiuni mai stabile si mai sigure, astfel incat sa fiti gata sa trimiteti si sa va accesati conturile online in orice moment. Aplicatia de tethering permite, de asemenea, conectarea la Internet a tabletei sau laptopului dvs. prin intermediul telefonului mobil.


Find my mobile
Fiti sigur ca detineti in permanenta controlul deplin al telefonului GALAXY Y, chiar daca nu il aveti la dvs. Aplicatia preinstalata Find My Mobile va ofera acces complet la functiile de baza, astfel incat puteti detecta telefonul daca nu este pus la locul lui, s-a pierdut sau este furat, puteti sa blocati toate mesajele, sa trimiteti o alertare in cazul in care cardul SIM este schimbat si chiar sa stergeti in intregime toate datele din telefon, daca este necesa


Te Asteptam sa prinzi oferta Altx



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu