joi, 13 decembrie 2012

DE CRACIUN 500 LEI REDUCERE LA Televizor Smart TV 3D LED PHILIPS 42PFL4307H/12, 107cm


 Super oferta de Craciun la Super Televizor
Altex iti ofera pana pe 24.12.2012 500 lei la   Televizor Smart TV 3D LED PHILIPS 42PFL4307H/12, 107cm, Full HD, HDMI, USB + 2 perechi de ochelari 3D 



 Acum De Sarbatori a venit momemtul sa vezi Programele Speciale de Sarbatori sa super televizor.

42PFL4307H/12
Participati la actiune!

Bucurati-va de 3D si Smart TV
Savurati o seara grozava in fata televizorului cu LED-urile exceptionale ale televizorului Philips 42PFL4307 cu tehnologie Full HD LED. Bucurati-va de o mare varietate de continut cu detalii clare si vii, cu Smart TV Plus, alimentat de motorul Pixel Plus. Participati la actiune cu cel mai comod 3D!


Bucurati-va de o varietate bogata de continuturi cu Smart TV Plus

  • Conectare wireless usoara cu adaptorul optional USB wireless
  • O diversitate de aplicatii online, filme de inchiriat si televizor care recupereaza
  • Controlati televizorul cu smartphone, tableta sau tastatura
  • Cu DLNA, bucurati-va de fotografii, muzica sau filme pe televizorul dvs.
  • Cautare, programare, inregistrare si pauza TV


Divertisment cu detalii exceptionale

  • Easy 3D Clarity 400 pentru o experienta cinematografica 3D confortabila
  • Mod unic pentru ecran complet pentru jocuri in doi pentru jocurile 2D
  • TV Full HD cu Pixel Plus HD pentru detalii si claritate mai buna
  • Imagini LED exceptionale cu un contrast extraordinar
  • Perfect Motion Rate (PMR) 200Hz pentru claritate extraordinara a miscarii


Conectivitate digitala completa usor de realizat

  • 3 sloturi USB pentru redare multimedia fantastica
  • Conectivitate perfecta cu 4 intrari HDMI si Easylink


    



Adaptor Wi-Fi USB
Experimentati o selectie bogata de servicii online cu Adaptorul Wi-Fi USB Philips (PTA01) pentru Smart TV inclus. Pur si simplu introduceti adaptorul in conectorul USB din partea laterala a televizorului si conectati-va televizorul direct la reteaua de la domiciliu. Navigati la continutul online preferat cu telecomanda televizorului.


Jocuri cu ecran complet pentru doi jucatori
Cu ochelarii Philips 3D, televizorul dvs. poate oferi o experienta absoluta pentru ecranul complet pentru jocuri in doi. in jocurile in doi 2D, fiecare jucator isi poate vedea, in mod normal, jocul pe jumatate de ecran. Utilizand tehnologia 3D, fiecare jucator poate acum sa se bucure de experienta jocului in 2D pe ecranul complet in acelasi timp, cu numai un clic al unui buton pe acesti ochelari.




Pixel Plus HD
Pixel Plus HD ofera o combinatie unica de claritate, detalii naturale, culori vii si miscare fluida naturala. Artefactele si zgomotul din toate sursele, de la multimedia la TV cu definitie standard si HD cu rata mare de compresie, sunt detectate si reduse pentru a va oferi o imagine curata si extrem de clara.
    


    

Perfect Motion Rate 200Hz
200Hz Perfect Motion Rate (PMR) permite reproducerea miscarilor cu o claritate superba, producand imagini clare si vibrante in filmele cu actiune rapida. Noul standard PMR Philips prezinta efectul vizibil combinat al celei mai rapide rate de improspatare a ecranului, HD Natural Motion si al formulei sale unice de procesare, pentru claritate neegalata a miscarii si calitate generala a imaginii.




3 USB-uri (multimedia)
Trei sloturi USB ofera acces la fotografii in format jpeg, muzica in format mp3 si fisiere video pe majoritatea memoriilor USB (dispozitive de memorie din clasa USB). Introduceti USB-urile intr-unul din sloturile televizorului si accesati continutul multimedia utilizand browser-ul de continut de pe ecran. Acum puteti viziona si partaja clipurile video, fotografiile si muzica.





Easy 3D Clarity 400
Easy 3D Clarity 400 va ofera cea mai confortabila experienta 3D. Tehnologia 3D pasiva va asigura confort prelungit in timp ce urmariti continut 3D fara scintilatii si cu nivel redus de „imagini fantoma” pe televizorul dvs. Philips. Ochelarii 3D sunt eleganti si usori si nu necesita baterii. Puteti chiar converti continut 2D in continut 3D impecabil si in culori vii.

    

 Smart TV
O varietate bogata de continut pentru dvs.
Cu YouTube, va bucurati de o gama larga de videoclipuri Web si le vizionati la o calitate superioara pe televizorul dvs Philips. Partajati fotografii, muzica si filme de pe smartphone, tableta sau computer si bucurati-va de ele pe ecranul mare. in plus, puteti intrerupe programul cu usurinta - doar conectati un hard disk USB la televizor si puteti inregistra transmisii TV digitale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu