duminică, 9 decembrie 2012

20% reducere la toate masinile de tocat Zelmer, la ALTEX , pana pe 24 decembrie 2012

 Cele mai cautate produse de bucatarie din luna decembrie sunt cu siguranta masinile de tocat carne. A venit timpul sa schimibi masina de tocat carne  manuala cu o masina de tocat carne electirca , putrnica si eficienta.
 Acum nu va mai trebui sa pierzi toata ziua cu tocatul carnii si vei petrece mai mult timp cu familia.
 Vino in magazinele Altex sau Media Galaxy, sau online pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro , cumpara orice masina de tocat carne marca Zelmer si beneficiezi pe loc de o reducere de 20% din pretul de la raft.Oferta Valabila in perioada 06.12-24.12.2012

 Recomandare:


   Daca un aparat poate avea functii de tocare a carnii, taiere si maruntire a  legumelor, de macinare a  nucilor, de extragere a sucului din citrice si din fructe mai mici si chiar de presare a fructelor pentru a obtine un amestec delicios pentru copii… atunci acest lucru este posibil acum! Datorita unui sistem avansat de racire, masina de tocat 986 poate atinge usor puterea coplesitoare de 1500 W si poate face fata oricarei functii pe care o setati. Datorita designului atent construit, dupa deconectarea paravanului  standard de maruntire, puteti monta accesoriul pe care il doriti pentru a transforma aparatul in razatoare, storcator de citrice sau chiar de alte fructe. 

    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu